11 Haziran 2023 Pazar

12- 18 HAZİRAN HAFTASI - YENİAYA DOĞRU





Merhaba yeryüzü sakinleri,

Yeniay'a doğru ilerlediğimiz hafta boyunca yeni başlangıçlar için ruhsal ve bedensel olarak hazırlanıyor olacağız. Hayatın hız kazandığı, retro etkilerinden tamamen özgürleştiğimiz bu hafta anlama, anlaşılma, iletişim ve deneyim ihtiyacımız artıyor. Zihnimizi rahatlatmak için sessiz zamanlar yaratmalı, sorgulayarak hareket etmeliyiz. Bu hafta 7 Mart'tan bugüne neler yaptığımızı görebilir, yarım kalan işlerimizi tamamlayabiliriz. Hafta boyunca yurt dışı planları ve başvuruları için uygun olmayacaktır. Yeni başlangıçlar için 20 Haziran sonrasını seçebiliriz. Doğru kararlar almak için sakinleşin ve sadece kalbinize bakın. Mutlu haftalar!

PAZARTESİ: Hareketli, enerjik, hızlı etkilerle haftaya başlıyoruz. Bugün içsel ihtiyacımız; kendimize odaklanmak, isteklerimiz için direkt harekete geçmek, spotane yaşamak olacaktır. Gün genelinde bedensel güç gerektiren işlerimizi tamamlayabilir, enerjimizi dengelemek adına spor yapabiliriz. Cesaret edemediğimiz konularda adımlar atabilir, duygularımızı açabilir, yeteneklerimizle öne çıkabiliriz. Ancak abartılı iyimserlik, yeme isteği ve alışveriş dürtüsüne karşı temkinli olmalıyız. Önemli işlerimizi 17 Haziran'a dek tamamlamalı, gerçekçi hareket ederek Yeniay'ın yeni başlangıçlarına hazırlanmalıyız.

SALI: Yaşadıklarımızın hediyelerini almaya, farkındalığını görmeye başlayacağımız özel zamanlardayız. Kırıldığımız yerlerden çiçek açacak, benliğimize yeniden doğacağız. Bugün duygusal dönüşümler yaşayabilir, kendi hakikatimizi, kendimizi olduğu kabul etmek için hayat tarafından durdurulabilir, sabırlı ve sakin olmaya davet edilebiliriz. Sert, gergin, güvenilir olmayan yerlerden uzak durmalıyız. 21:30 ile birlikte hayat yolumuzu açacak kadersel destekler almaya başlayacağız. Huzuru yaratmak için kendimize ve sevdiğimiz şeylere zaman ayırdığımız, dilek ve niyetlerimizle güzeli çağırdığımız bir akşam olsun.

ÇARŞAMBA: Bugün şans, bereket, güven ve huzuru yaşamımıza çekebilir, yeteneklerimizi gösterebilir, maddi manevi güvende hissetmek için adımlar atabiliriz. Kalıcı ve istikrarlı ilerlemek için gerçekçi olmaya davet edildiğimiz bir gündeyiz. Her şeyi ve herkesi olması gereken yere koyuyor, değerlerimizi yeniliyoruz. Kendimize güvenmek ve kendimizi sevmek, yaşamın akışına karşı esnek olmak, fevri kararlar almamak yolumuzu açacaktır. Estetik, bakım, alışveriş açısından uygun bir günde değiliz. Güzel hissetmek ve kabul görmek için başka biri gibi olmaya, başka şeylere ihtiyacın olmadığını hatırla <3

PERŞEMBE: İçsel ihtiyacımızın; hayattan daha çok keyif almak için hayatımızı yenilemek, kalıplarımızı yıkmak, mutluluğun yeni yollarını keşfetmek olduğu güzel bir gündeyiz. Bugün kendimizi adadığımız alanlarda yaratıcılık, hayal gücü ve yeteneklerimizi ortaya koyabilir, vizyon katabiliriz. Manevi çalışmalar, meditasyon ve doğa ile kendimize iyi gelebiliriz.

İletişim, seyahat, haberleşme konularında gecikme, baskı ve engellenme hissedebileceğimiz bugünlerde yaşam bizi yavaşlayıp gerçekçi ilerlemeye, doğru karar almaya ve istikarara davet ediyor.

CUMA: İçsel ihtiyacımızın; anlama, anlaşılma, öğrenme, sosyalleşme olduğu, zihnimizin çok aktif çalıştığı, çok hızlı akan bir gündeyiz. Bugün yaşamda yeni şeyler keşfetmeye ve dinlemeye açık olmalı, zihnimizi rahatlatmak için sessiz zamanlar yaratmalıyız. Duygularımızı ve isteklerimizi dile getirmek, yaratıcılığımızı kullanmak için güzel bir gündeyiz. Doğru kararlar almak için sadece yavaşla ve kalbinden geçeni dinle <3

CUMARTESİ: Satürn retrosu başlıyor...

7 Mart tarihinden bugüne yaşamda hayallerimiz için ne kadar emek verdiğimizi, ne kadar sınırlarımızı koruduğumuzu, ne kadar kendimiz olduğumuzu görebileceğimiz zamanlardayız. Duygusal ve ruhsal anlamda kendimize iyi gelmek için neye ihtiyacımız var? Hayatın hangi deneyiminden geçemedik? Bugün bunları göreceğiz.

Meşgul, hareketli ve renkli ilerleyen gün boyunca sosyalleşebilir, konuşarak birbirimize şifa olabilir, spor yapabilir, iletişim, seyahat, yazışma, ticaret ve eğitime dair her alanla ilgilenebiliriz. Zaman durmuş gibi hissedeceğimiz bugün, işlerimizin yavaş akması söz konusu olabilir ve akşam saatlerinde dinlenme ihtiyacımız yoğun olabilir.

PAZAR: Yeniay günü!

Hayatımızda yepyeni başlangıçlar yapacağımız, eğlenceli, renkli, hareketli bir Yeniay ile kendimize yeniden doğuyoruz! Bu Yeniay ile anlama, anlaşılma ihtiyacımız yükselirken, ilişkilerde tatlı bir iletişim halinde olacağız. Dürüst olanlar, güzel hediyelere kavuşacaklar. 14 gün boyunca aldandığımız, yüksek beklentide olduğumuz konuları daha net göreceğiz. Sorgulamak, aslı olmayan bilgilere, kandırılmalara, aldatılmalara dikkat etmek, yeni tanıştığımız kişilerle yavaş ve iyice tanıyarak kendimizi açmak önemli olacaktır. Yaratıcılık ve maneviyat için güzel zamanlardayız. Yeni adımlarımızı 20 Haziran sonrası atabiliriz. Mutlu başlangıçlar!







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder