4 Haziran 2023 Pazar

DOLUNAY & BURÇLAR


KOÇ: Dolunay ışığı; seni hayatı yaşamaktan alıkoyan, sınırsızlığın içinde sınırlar yaratanları aydınlatıyor. Kendini yolculuklar, tanışmalar, edineceğin bilgiler yoluyla yeniden keşfetmeye, hayat enerjini kazanmaya hazırlanıyorsun. Kaygılarından özgürleş, sınırlarını aş ve potansiyeline güven. İlahi adaletin yolunu bulacağı bugünlerde, kaderin işaretlerini takip et.

BOĞA: Dolunay ışığı seni; değişime, yeniliğe, derinliklerine doğru yeni bir yolculuğa çıkartıyor. Kendi gücüne yeniden doğmak için geçmişin bağlarından, kırgınlıklarından, kızgınlıklarından özgürleşme ve hislerine güvenme zamanı. Yaşamın sonsuz kaynağına güvendiğinde kazançlarını çoğaltacak, yeniye açacağın boşlukları değerine denk olanla dolduracaksın.

İKİZLER: Dolunay ışığı; içindeki bilgeliği aşkla aydınlatıyor. Evliliğinde, ilişkinde ya da hayatına girecek yepyeni bir aşkta diğerinin penceresinden kendini görmeye hazırlanıyorsun. Seni aydınlatacak, bilgeleştirecek, yepyeni deneyimler yaşatacak, yeni yolculuklara çıkacağın bugünlerde hayatındaki kişilerden öğrenmeye, bilincini genişletmeye açık ol. Özgürlüğünü kısıtlayandan özgürleşme vakti.

YENGEÇ: Dolunay ışığı; hayatı keyifle yaşamak için ruhsal ve bedensel ihtiyaçlarını aydınlatıyor. Daha sağlıklı, daha mutlu, aidiyetle ve özgürce yaşamak, çalışmak için seni yoran tüm alışkanlıklarına ve negatif insanlara veda et. Böylece ruhunu besleyen yeni bir dünyaya alan açacaksın.

ASLAN: Dolunay ışığı; seni hayatı aşkla yaşamaktan alıkoyan ne varsa aydınlatıyor. İçindeki çocuğun neşeli, yaratıcı hallerini açığa çıkarttıkça, daha çok parlamaya hazırlanıyorsun. Bugünlerde seni çeken deneyimleri takip et. İlişkilerinin, varsa çocuğunun ve kalbinin sana rehberlik etmesine izin ver. Yepyeni bir aşkla, sanatla, keyifli aktivitelerle yaşamanın hakkını veriyor olacaksın.

BAŞAK: Dolunay ışığı; sana verilen güzellikleri aydınlatıyor. Ailen, köklerin ve yaşamına vaat edilenlere teşekkür ettikçe, daha güzelini hayatına davet edeceksin. Önceliğin iç huzurun olduğunda, yalnızca kendini takdir etmeye ihtiyacın olduğunu hatırladığında kaderindeki zenginliklere kavuşacaksın. Özgürleşerek, yaşam alanını yenileyerek, ait olduğun yerleri bulma vakti...

TERAZİ: Dolunay ışığı; bugüne dek bildiklerini, yaşamdan öğrendiklerini aydınlatıyor. Her günün yeni bir deneyim olduğunu hatırla ve kendini anlamak için diğerlerini anlamaya açık ol. Seyahatler, eğitimler, konuşmalar, tanışmalarla renkleneceksin. Renk paletini çoğalttıkça, hayallerinin resmi karşında belirmeye başlayacak.

AKREP: Dolunay ışığı; öz değerini aydınlatıyor. Değerini yaşayamadığın yerlerden, diğerlerinden beklediklerinden, beklediklerin için feda ettiklerinden özgürleşerek odağını kendine çevirdikçe, senin olan seni bulacak. Bolluk bereket, sevgi ve ruhuna eş olan güzelliklerle buluşmak için beklediklerini kendine vermeye, kendini mutlu etmeye davetlisin.

YAY: Dolunay ışığı; sahip olduğun güzellikleri, ışığını, eşsiz potansiyellerini aydınlatıyor. Bu dünyadaki misyonunu, seni besleyen ve mutlu edenleri hatırlamaya çağrılıyorsun. Çözemediklerin ve iyileşmeye ihtiyaç duydukların için odağını kendine çevir ve kendini sevmenin, mutlu olmanın yeni yollarını keşfet. Özlemini duyduğun güzellikler artık çok uzak gelecekte değil.

OĞLAK: Dolunay ışığı; ruhunun derinliklerini, geçmişinin bugüne katkılarını aydınlatıyor. Doğru cevapları bulmak için inzivaya, sezgilerini ve rüyalarını duymaya, uzak yolculuklara davet ediliyorsun. Birçok gerçeğe aydınlanacağın bu süreçte yepyeni bir sen olarak yeniden başlayacaksın.

KOVA: Dolunay ışığı; hayallerini ve ideallerini aydınlatıyor. Bildiklerinle ışık olmak, hayallerini gerçekleştirmek için kendine güvenerek sahneye çıkmaya davet ediliyorsun. Seni yükseltecek, heyecanlandıracak, içindeki bilgeliği ortaya çıkartacak insanlarla buluşacak, seninle aynı frekansta ilerlemeyenlerden özgürleşerek kendini bulacaksın.

BALIK: Dolunay ışığı; kendinin en güzel halini, hayatının zirvesini aydınlatıyor. Diğerlerine ışık ve ilham olarak daha çok parlamaya davet ediliyorsun. Bugünlerde sahip olduğun yeteneklere ve hedeflerine odaklan. Aile ve kariyer yaşamın yenilenirken seni zirvenden alıkoyandan özgürleştikçe, ideallerinde, kariyerinde fark yaratacaksın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder