3 Haziran 2023 Cumartesi

5- 11 HAZİRAN HAFTASI - HAYAT GÜNDEMİMİZ DEĞİŞİYOR!

PAZARTESİ: Dolunay'ın etkileriyle başlayacağımız yepyeni haftaya, haberci rüyalarla uyanıyoruz. 10:29'a dek enerjimizi toplamak konusunda zorlanabilir, dalgınlıklar yaşayabiliriz. Ancak sonrasında içsel ihtiyacımız; sorumluluklarımızı yerine getirmek, düzenli, disiplinli ve mantıksal hareket etmek olacaktır. Zamanı doğru yönetebilir, otoritemizi koyabilir, önemli işlerimizi tamamlayabiliriz.

9 Ekim'e dek sürecek Venüs Aslan yolculuğu başlarken, ışığımızı Güneş'ten, sevgimizi kalpten sunmaya başlıyoruz! İlişkiler içinde yaşayacağımız keskin dönüşümler, bizi egodan kalp bilincine yükselmeye davet ediyor. Alışveriş, estetik, mali konular ve aşkta sert etkilerin olduğu bir gündeyiz.

SALI: İçsel ihtiyacımızın; takdir edilmek, saygınlık ve başarı kazanmak olduğu bir gündeyiz. Bugün içinizde onaylanmayı bekleyen o çocuğa sarılın, kendinize daha çok güvenerek, kendinizi daha çok severek yaralarınızı şifalandırın. Otoritenizi koymak, sınırlarınızı çizmek konusunda tereddüt göstermeden, kendinizi koruyun ve kendinize güvenin. Bu; zaman ve emeğinize verdiğiniz değerdir. Hiçbir şeyi oldurmak için zorlamayın. Süpriz fırsatların, güzel haberlerin yolda olduğu, iletişim, ticaret ve haberleşmede adımlar atabileceğimiz güzel zamanlardayız.

ÇARŞAMBA: Değişimler, dönüşümler, beklenmedik etkilerle dolu keskin bir gündeyiz. Bugün yaşama daha esnek bakmak, esnek planlar yapmak, bir şeyleri üstelememek ve hayatın akışına güvenmek günü verimli geçirmemizi sağlayacaktır. İş, mali konular ve ilişkilerde önemli konuları bugün açmamalı, kaygı, korku ve fevrilikle hareket etmemeliyiz. Negatif ve kıyas içeren ortamlardan korunmalıyız. Değişimler bize yaşamımızda yenilenmesi gerekenleri gösteriyor olacak. Dünyada depremler ve sarsıcı gelişmeler yaşayabiliriz.

PERŞEMBE: İçsel ihtiyacımızın; hayal, amaç ve ideallerimizi gerçekleştirmek, özgün yanlarımızı ortaya koymak, yenilenmek ve sosyalleşmek olduğu bir gündeyiz. Bugün iş, eğitim ve önemli görüşmelere dair konuları tamamlayabiliriz. Şifa terapileri ve doktor randevularına katılabiliriz. Enerjimizi dengelemek için spor yapabilir, daha üretken çalışabiliriz. Ancak ilişkilerde mesafe ihtiyacında olacağımız bugün birbirimize bireysel zamanlar tanımalıyız. Aşk ve mali konularda radikal kararlar almadan gözlemci olmamız gereken zamanlardayız.

CUMA: 13:15'e dek yarım kalan işlerimizi tamamlayabileceğimiz, dinlenme ihtiyacında olduğumuz etkilerle güne başlıyoruz. Bu sabah seyahatlere çıkmak, eğitimlere katılmak, iletişim ve yazışmalar için uygun olmayacaktır. Ancak 13:15 itibariyle tüm işlerimizi tamamlayabileceğimiz, kadersel destekler göreceğimiz, şanslı etkilerde olacağız. İçsel ihtiyacımızın; duygularımızı ifade etmek ve anlaşılmak olduğu bugünü romantizm, ruhsal, sanatsal ve manevi çalışmalarla geçirebiliriz.

CUMARTESİ: Tatlı, romantik, şifa dolu etkilerle güne başlıyoruz. Bugün yaşam kolay bir akışta, kadersel güzelliklerle ilerleyebilir. Yeter ki kalbinizi sevgiye, desteğe ve güzelliklere açın. Duygularınızı cömertçe sunun. Seçimlerinizi neşeden, umuttan, enerjinizi yükselten insanlardan yana kullanın. Sessizlik, manevi çalışmalar, sanat, doğa ve aşk bugün ruhumuzu besleyecektir. Gün genelinde yardımlar yaparak, güzellikleri yaşamımıza daha kolay çekebilir; dertleşerek şifa bulabilir, diğerlerine ışık olabiliriz.

PAZAR: İçsel ihtiyacımızın sessizlik ve sakinlik olduğu bir güne başlıyoruz. Bugün sözcüklerimiz ve davranışlarımızla diğerleri üstünde daha fazla etki yaratabilir, önemli anlaşmalar yapabiliriz. Sabit fikirlerimizi kıran deneyimler yaşayabiliriz. 13:30 itibariyle Merkür'ün İkizler burcuna geçişi ile 1 ay boyunca iletişim trafiği hızlanırken, çok yönlü, meraklı etkilerde olacak, eğitim, seyahat ve ticaret konularında hız kazanacağız. Akşam saatlerinde kendimizi gösterme ihtiyacımız artarken, aceleci, abartılı tepkilerden kaçınmalı, enerjimizi kontrol etmek adına neşeli ve eğlenceli aktiviteler planlamalı veya hızlı bitirilmesi gereken konulara odaklanmalıyız.

Plütonun kısa süreliğine Oğlak burcuna dönüşü ile dünyada güce ve ekonomiye bakış açısı değişiyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder