3 Haziran 2023 Cumartesi

4 HAZİRAN DOLUNAYI - YEPYENİ UFUKLAR



''Hayatın anlamı, ona anlam katmaktır.''

Keşfedilecek yepyeni manzaralar, dinlenecek hikayeler, eşlik edilecek melodiler, dans edilecek sahiller var. Anlam verdikçe güzelleşecek bir yaşam, genişleyecek dünyalar, hayata açılan bambaşka pencereler var. Sen; duyduklarından, gördüklerinden, aştığın deneyimlerden sana uyan parçaları alarak kendine yarattığın o eşsiz elbisesin. Hatırla seni sen yapan her şeyi. Ve şimdi şuanda seni sana yakınlaştırmayı bekleyen, hep özlem duyduğun kendini... Şimdi kanadını tutan kafeslerden özgürleşerek, elbisene yepyeni renkler ekleme vakti!

Dengesizliğin içinde denge, belirsizliğin içinde anlam bulacağımız çok özel bir Dolunay yaşıyoruz. Sınırlarımızı aşacağımız, ufkumuzu genişleteceğimiz, bilinenin ötesinde belki sözle açıklayamayacağımız eşsiz deneyimlere hazırlanıyoruz. Özgür olmak, kendini bulmak isteyen ruhumuz uyanıyor. Hayatımıza anlam katmayan, gülüşümüzü solduran, hayata aynı pencereden bakamadığımız her şeyden özgürleşiyoruz. 

Yavaş yavaş yaklaşan, şuan somut olarak göremediğimiz, bilemediğimiz yepyeni bir dönemin arifesindeyiz. Farkında olmadan yeni bir kadere çekilecek, karşı koyamayacağız. Çıktığımız bu geri dönüşü olmayan yol, aslında bizi uzun zamandır çağıran hayatın ta kendisi. 2017 yılından bugüne önemli bir döngüyü kapatacak, bir öğretiye veda edeceğiz. Bizi eyleme geçmekten alıkoyan, hayatı kaçırdığımız konuları görecek, iyimserliğimizi gerçekçiliğe çevireceğiz.

Bu döngüde hislerinize, rüyalarınıza, yaşamın işaretlerine ve içinizden geçenlere dikkat edin. Kaderin sizi çağırdığı fırsatlara dair önemli mesajları oradan alacaksınız.

Şans, fırsat ve ilahi hak edişleri alacağımız bu süreçte, bir çoğumuzun hiç bilmediği yetenekleri uyanacak. İnzivaya çekilmek, niyetlerde bulunmak, meditasyonlar yapmak bu fırsatları daha kolay anlamayı sağlarken, yeni şeyler keşfetmek, yeni yerler görmek, yeni şeyler öğrenmek beklenmedik güzelliklere yol açacak. Yurt dışı, eğitim, hukuk ve mistik konulara dair gündemler yaşayacağız.

Bu döngüde geçmiş daha fazla hatrımıza gelebilir, daha çok özlem duyabiliriz. Geçmişi kabule geçerek geride bırakabilmek, eski kırgınlık ve kızgınlıkların gelişimimiz için en doğru deneyimler olduğunu bilmek, yeni güzelliklere yol açacak. Ve sonuca değil yolculuğa odaklanmak, bize eşsiz güzellikler katacak. Bir yer, bir duygu, bir bilgi, bir aşk sizi çekiyorsa, onun peşine düşün!

İlişkilerde ruh eşleri ve hala ruh bağlılığı kalben süren kişiler birbirlerini telepatik olarak çağırdıklarını fark edebilirler. Kader planları birçok yeni ruh eşi bağlarını veya geçmiş ilişkileri engel olunamayacak deneyimlerle bir araya getirebilir. Aynı frekansta olmayan, özgür ve ait hissettirmeyen, birlikte hayattan keyif alınmayan bağlar ise kalıcı olarak yeni ruh eşi bağlantılarına ilerlemek üzere sonlanabilir.

Mutluluğu ve neşeyi yaşamımıza çağırmak için bugünlerde bedeniniz ilgi ihtiyacı ile rahatsızlıklar yaratabilir. Cilt döküntüleri, sindirim sistemi, apandist, safra ve midemizdeki rahatsızlıklarla biriken negatif duygulardan arınabiliriz. Kalça ve üst bacak bölgemiz daha hassas olabilir. Hayattan kaçmak için bağımlılıklara sığınmamaya da dikkat etmeliyiz.

Toplumda; gazlar, zehirlenme vakaları, dini ve mistik konular, dini mekanlar, eğitim, eğitmenler, astroloji, yurt dışı bağlantıları, uluslarası ticaret, vize, gümrük konuları, adalet, yargı, yasalar, ifşa olan bilgiler, göçler, göçmenler, atlar ve binicilik daha fazla gündeme gelebilir. Yargılama, dedikodu ve inanç çatışmalarına dikkat etmek önemli olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder