30 Mayıs 2023 Salı

HAZİRAN 'AŞK MEVSİMİ'



Anlama ve anlaşılma ihtiyacımızın yüksek olduğu, konuşa konuşa çözüleceğimiz, hareketli, keyifli, zihnimizin aktif olduğu bir aya başlıyoruz. 11 Haziran itibariyle hayatımızdaki her şey hız kazanıyor!

İsmini mitolojide evlilik tanrıçası Juno'dan alan, tazelenme anlamına gelen (June) Haziran ayında, ilişkiler yenileniyor ve dengeleniyor. Kadersel planda bir araya gelmemiz gereken kişilerle buluşmamız için yaşamın aksiyonlar yaratacağı önemli gündemlere hazırlanıyoruz. Ruh ikizi, ruh eşi ve ikiz alevler 18 Haziran sonrası buluşmaya hazırlanıyor.

Eriller bu dönemde geçmişten geçeceği ve yeni adımlar atacağı, dişillerin de enerjik, canlı olacağı zamanlara başlıyoruz. 5 Haziran sonrası gökyüzündeki eril dişil buluşmasıyla; kalpten gelen, sıcak, tutkulu, renkli, gösterişli aşk gündemleri başlıyor. İlişkilerde krallar ve kraliçeler gibi hissedeceğimiz günlere hazırlanıyoruz! Özellikle 9- 14 - 20 Haziran günlerinde evlilikler ve teklifler için destekleniyoruz.

4 Haziran tarihinde yaşacayağımız Dolunay gündemi ile enerjimiz yükseliyor, neşeli, iyimser ruh haline bürünüyoruz. Harekete geçme, keşfetme, sınırlarımızı aşma isteğimiz artarken; yurt dışı seyahatleri, eğitimler, tatiller, uluslararası bağlantılar, ticaret gibi konular gündemimize gelmeye hazırlanıyor. Ufkumuzu genişleten, deneyimlerle dolu rengarenk zamanlara ilerliyoruz.

Dolunay, kadersel konuları yaşamımıza getirirken ruhsal ve fiziksel sağlığımız önem kazanıyor. Bugünlerde bedenimizi, özellikle mide sağlığımızı, sindirim sistemimizi iyileştirmek için bilinçaltımızda biriken konulardan arınmaya ihtiyaç duyacağız. Bastırılmış duygularımızı fark etmek ve yaşamak, bizi iyileştiren ve şifalandıran etkiler taşıyacak. Geçmişte çözülmemiş konuların hatrımıza gelerek geride kalacağı bu Dolunayda, yepyeni bir sayfa açarak yepyeni bir gelecek yaratacağız.

18 Haziran'da yaşayacağımız şifa dolu Yeniay, kalbimizin hak edişlerini yaşamımıza sunuyor olacak. Bizi beklentilerimizden özgürleştirecek, gerçekleri görmemizi sağlayacak, esas yolumuzdan ilerlememize alan açacak gündemler yaşayacağız. İlham ve yaratıcılıktan besleneceğiz.

Özellikle 26 Haziran ile birlikte tutulmalar tetiklenirken, ani ve beklenmedik olaylarla netleşecek, kendi gerçekliğimizin peşinden gideceğiz.

''Hayatın anlamı, ona anlam katmaktır.

 Her şey ve herkes, aslında senin yansıman. ,,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder