23 Haziran 2023 Cuma

26 HAZİRAN- 2 TEMMUZ HAFTASI - ALEV ALEV BİR HAFTA!




Merhaba yeryüzü sakinleri,

Yaşam bizleri ellerimizden tutarak bizim için doğru olan yola çağırırken, değişime gösterdiğimiz dirençler, geçmişte takılı kaldıklarımız, korkularımız, bizi yolumuzdan alıkoyar. Kaderimizdeki güzelliklere kavuşmak için hafta boyunca ani ve beklenmedik değişimlerde akışa güvenmeliyiz. Ani kararlar vermeden sakince ilerlemeli, denenmemişi denemeye cesaret etmeli, esnek olmalıyız. Kızdıklarımız, kırıldıklarımız, egoda olduklarımızı göreceğimiz bu hafta arınarak özümüze ulaşmaya, olanı kabule davet ediliyoruz. Kırılan yerlerden ışığın sızması için kendi ışığına güven ve yalnızca kendini yansıt!

Bu hafta;
-Tutulmalar tetik alırken, Venüs retrosunun gölgeli günlerindeyiz. Yaşamımızda biten ve başlayan döngülerin içindeyiz.
-İlişkilere dair geçmiş deneyimlerimiz tekrar ederek, bizi farkında olmaya, özdeğerimize uyanmaya, merkezimizde kalmaya ve aynı döngüden çıkmaya çağırabilir.
-Mali anlamda kendimizi güvenceye alma ihtiyacımız artarken, işimizi ve geleceğimizi daha çok sorgulayabiliriz.
-Manipülasyonlar, skandallar, yanılgılar, zamlar, patlama ve yangınlar gündeme gelebilir.
-Trafikte, yediğimiz besinlerde, yatırımlarımızda dikkatli olmamız gereken günlerdeyiz.
-Dünyamız sarsılarak frekansını yenilerken, bizler de içimizde değişim ve dönüşümün yankılarını bulacağız.

PAZARTESİ: Yepyeni bir haftaya başlarken, önce kendi ellerinden tut ve enerjini yükselt!
Hayatta her şeyin olması gerektiği gibi aktığını, olan bitenin yaşamımızı dengelediğini anlamaya davet edildiğimiz bir gündeyiz. Dengeli, uyumlu, sakin oldukça, bir şeyleri oldurmak için zorlamadıkça bugünü güzel geçirebiliriz. Gün genelinde planlarımızda ani değişimlere karşı esnek olmalı, ego ve güç savaşlarından kaçınmalı, dalgınlıklar olabileceğini bilerek önemli işlerimizi bugün yapmamalıyız. Bugün; ilham, sanat, yaratım, maneviyat gibi konularla ilgilenmek ruhumuzu besleyecektir.

SALI: İçsel ihtiyacımızın; aşk, uyum, denge ve huzur olduğu, tatlı bir güne başlıyoruz. Ve bugün hayata bakış açımızda yeni bir pencere açılıyor! Merkür bir ay boyunca yeni yolculuğuna başlarken; sözlerimiz duygusal, naif, ruha dokunan bir hal alabilir. Sezgilerimiz yükselirken, nostaljik ve korumacı hissedebiliriz. Aile bağlarını güzelleştirdiğimiz, nikah ve teklifler için desteklendiğimiz zamanlardayız.

Bugünü; kuaför, dekorasyon, bakım, sanat, alışveriş, hukuksal konular, spor ve romantik dakikalarla değerlendirebilir, ilişkilerimizde net kararlar alabiliriz.


ÇARŞAMBA: Yaşamla birlikte aktığımızı, birliği, mucizeleri görebilmek ve anlayabilmek için egodan geçerek, kalbe ulaşmaya ihtiyacımız vardır. Birliğin, yardımın ve şifanın güzelliklerini hissetmeyi anlatan bugün, nefsimizden geçerek, egomuzu kurban ederek kalbe ulaşmaya niyet edelim.

Rüyalarla bilinçdışımıza ışık tutan bir geceyi geride bırakıyoruz. Çok şifalı, korunduğumuz, desteklendiğimiz bir güne başlıyoruz. Bugün zamanı doğru yönetebilir, ailelerimizle ve seyahatlerde güzel zamanlar geçirebiliriz.

Yaşam ellerimizden tutmuş bizi ilerletmeye çalışırken, olana direnç göstererek kendi yolumuzu ertelemeyelim. Gün genelinde; kontrolcülük, kıskançlık, fevrilik, öfke, intikam gibi duygulara dair bir karmik sınavdan geçebiliriz. Bitene ve arınmaya izin vererek, yeni ve güzel olana alan açalım.

PERŞEMBE: İçsel ihtiyacımızın; derinleşmek, ilişkilerimizi yenilemek, krizleri çözmek olduğu bir gündeyiz. Bugün takılı kaldığımız, gözümüzde büyüttüğümüz, abarttığımız konuları daha iyi görebilir, kaygı ve korkularımızı fark ederek iyileştirebiliriz. Bilgisine değer verdiğimiz kişiler, sezgilerimiz, rüyalarımız bize yol gösterirken, ilişkilerimizde de isteklerimizi açıkça ifade etmek şifalandırıcı olacaktır. Su kenarları, manevi ve mistik alanlar bugün ruhumuza iyi gelebilir. 'En' olma, görülme, onaylanma, kontrol etme takıntılarımızı bırakarak, kendi değerimize uyandığımız bir gün olsun. 

CUMA: Beklenmedik etkilerle ve süprizlerle dolu bir gündeyiz! Bugün Neptün S (durağan) hareketine başlarken, yaşamımızda hayallerimizi gerçekleştirmek için neye ihtiyacımız olduğunu, gerçekçi olmamız gereken konuları daha çok fark edebiliriz. İlham ve yaratım enerjimiz yükselirken, maneviyatımıza yönelebiliriz. Yaşamımızda değişime direnç gösterdiğimiz konularda beklenmedik değişim ve uyanışlar yaşayabiliriz. Gün genelinde sakin kalmalıyız, bugün önemli konuşma ve görüşmelerimizi yapabiliriz. 18:00 itibariyle pozitif bir akış içine gireceğiz.

CUMARTESİ: Enerjimizin yükseldiği, şanslı, pozitif, renkli bir güne başlıyoruz! Bugün sözcüklerimizi hayatımıza çağırabilir, sözlerimizle etki yaratabilir, adım atmaya gönüllü oldukça şansla desteklenebiliriz. Duygularımızı açabilir, aşk dolu tekliflerde bulunabilir, dileklerimizi yazabilir, önemli konuşmalarımızı yapabilir, seyahate çıkabilir, yabancı dil öğrenebilir, eğitimler alabiliriz. Ruhsal ihtiyaçlarımızı daha çok fark edebilir, maddi ve manevi olarak kendimizi güvenceye almak için adımlar atabiliriz.

Yaşamı deneyimledikçe anlamlandıracağımız, sınırlarımızı aşmaya gönüllü oldukça yükseleceğimiz, ufkumuzu genişleteceğimiz bir gündeyiz. O halde bugün bu hayat macerasına çıkalım!

PAZAR: Dünyaya yeni gelmiş bir çocuk deneyimlemek, öğrenmek, keşfetmek ister. Dünya onun için kocaman bir lunapark gibidir ve ışıldayan gözleri tüm oyuncaklara binmek için sabırsızdır. Bugün içimizdeki çocuk hayatı keşfetmek, risk almak, aşkla dolmak istiyor. Kalbimizin sesini duyabilirsek, gerçekçi olursak eğer, ona en iyi ebeveyn biz oluruz. Akışta ve keyifli ilerleyebileceğimiz bugün 16:35 sonrası dinlenmeye, yarım kalan işlerimizi tamamlamaya, yeni haftaya hazırlık yapmaya davetliyiz. Mali değerlerimiz, ilişkilerimizde beklenmedik değişimler yaşayabiliriz. Mutlu haftalar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder