7 Temmuz 2023 Cuma

SİRİUS SODEP GÜNLERİ & 7 7 7 PORTALI



Bugün çok özel bir ışık yağmuru altındayız!

Yaşam döngüsünde tesadüf sandığımız her şey, aslında kusursuz bir düzen içindedir. Sayılar, renkler, semboller, rastgele yaşanmayan içiçe bir ahenkte dans eder.

7 sayısı ise; tamamlanma, kendimizi bulma, tüm potansiyellerimizi ve ışığımızı ortaya çıkartma, uyanış sayısıdır. İçimizdeki sakin bilgeliği ve derin gerçekliği bulmaktır.

Tarotta Sirius Yıldızı ile birlikte resmedilir. Ve '7' sayısını yaşadığımız bu yıl, 7.7.2023 tarihi ile 7-7-7 portalının Sirius gününe denk gelmesi hiç tesadüf değildir.

Sirius Yıldızı; Güneş'in Güneş'idir. Onun Güneş'le buluştuğu gün, ışığın en güçlü olduğu, ışığımızı parlatmak için bize fırsatlar sunulduğu gündür. O gün bir uyanış yaşanır ve yaşamın gündemi yeniden şekillenir. Olan ve olmayan her şey, ödül ve bir karma temizliğidir. Sirius Güneş'ten 8,5 ışık yılı uzaktadır ve bir sonraki 7 portalını 8,5 yıl sonra yaşayacak olmamız da tesadüf değildir. Bugünlerde yaşadıklarımız, önümüzdeki 8,5 yıla şekil verecektir.

Sirius Yıldızı A ve B olarak çifttir, karanlık ve aydınlık iki yıldızın dans edişi ile her şeyin bir bütün olduğunu, karanlık ve aydınlığın birbirini var ettiğini bize anlatır. Bizi içimizde ikisini de görmeye çağırır. Öyleyse bugün ruhumuzu, karanlığımızı ve aydınlığımızı görerek öz kabulde olmaya açalım!

Sirius Yıldızı Yengeç Burcunun 14- 15 derecelerinde bulunur ve bu yıldıza sahip olanlar yaşamda önemli döngülerden geçerler. Onlara verilen ışığı ve gücü bütünün hayrına kullanmakla görevlidirler. Bu yıldıza sahip olanlar korunur ve şifacılık, liderlik enerjisi taşır. Ancak doğduğunda karanlık olan yıldız önde ise gücünü nasıl kullandığıyla test edilir. Örneğin ABD özellikle Sirius günü kurulmuştur. Doğum haritanızda 14 - 15 derecelerde Yengeç burcu varsa, siz de bir Sirius'lu olabilirsiniz.

Bilincimizin, ışığımızın, hayata bakışımızın yeni bir boyuta geçtiği bu özel günde, büyük bir tamamlanma döngüsü içindeyiz.. Bugünden sonra çok hareketli bir yaz geçireceğiz. Gün boyu aldığınız işaretlere dikkat edin, niyetlerinizi yazın ve yaşadığınız her şeye teslimiyette, şükürde kalın. Köpekleri besleyin, yalnızlaşın, meditasyonlar yapın. Ve tüm kalbinizle niyet edin. Yaptıklarınız küçük gibi gelse de, bugün Güneş'iniz tüm gücüyle parlıyor ve ışığınıza hayret etmeye hazırlanıyorsunuz. Bugün yazdıklarınızı Sonbahar ekinoksunda okumak üzere saklayın.

Ruhumun bilgeliğini, ışığımı, kalbimdeki tüm sevgiyi, mücizelerimi ve hayallerimi benim için en güzel ve doğru haliyle yaşamayı seçiyorum. Hayatımın simyacısı olduğumu, hayallerin gerçekten de gerçek olabileceğini biliyorum. İyiliklerim ve sevgimle, olanın ve olmayanın beni koruyarak kendi yoluma çağırdığını görüyorum. Şükürde ve güzellikleri kabuldeyim. Beni sınırlayan ve kendimi durdurduğum her şeyden özgürleşiyor, parlıyorum. Aşk, sağlık, huzur, bereket ve tüm güzel duygular benimle. Akışla kendimi bulmaya ve Güneş'ime doğmaya hazırım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder