17 Haziran 2023 Cumartesi

19 - 25 HAZİRAN HAFTASI - YAZ GÜNDÖNÜMÜ !



PAZARTESİ: Tatlı, dengeli, uyumlu etkilerle haftaya başlıyoruz!

Bugün içsel ihtiyacımız; duygusal olarak güvende hissetmek, anlaşılmak, aile sıcaklığı, ilgi ve şefkat olabilir. Gün boyunca işlerimizi kolaylıkla tamamlayabilir ve zamanı doğru yönetebiliriz. Yaşadığımız olaylar egomuzu çözen, aldandıklarımızı bize gösteren etkileri çalıştırabilir. Hafta boyunca önemli kararlar almak, güvenmek, hızlı adımlar atmak, bir şeyleri bitirmek konusunda temkinli olmalı, dalgınlıklar olabileceğinden yaptıklarımızı iki defa kontrol etmeliyiz. Akşam saatlerinde dilekler dileyebilir, niyetlerimizi yazabiliriz.

SALI: Yaşamımızda yenilenme, değişme ve şifalanma etkileri yaşayabileceğimiz gün genelinde oldukça duygusal hissedebiliriz. İçsel ihtiyaçlarımız, korkularımız, geçmiş yaralarımız bugün fark edilmek, açılmak ve iyileşmek üzere kendini daha çok gösterebilir. Nostaljik hissedebilir, ailemizle daha çok ilgilenebiliriz. Bugün gergin iletişimden uzak durmalı, manipülasyonlara dikkat etmeli, onaylanma ihtiyacından özgürleşmeliyiz. Mide sağlığımızı korumalıyız. Kendimize veremediğimizi, ilişkilerimizden bekleyerek yargılayıcı olmamalıyız.

İçindeki çocuğa en iyi ebeveyn sensin, kendini yalnızca sen takdir et! <3

ÇARŞAMBA: Merhaba Yaz! Ve iyi ki doğdunuz sevgili Yengeç'ler!

Yaz gündönümü ile havalar ve içimiz ısınmaya başlıyor. Bugün yaşam enerjimiz oldukça yüksek olabilir ve Hilal Fazı ile yeni başlangıçlar yapabiliriz. İçsel ihtiyacımız; ışığımızı yansıtmak, görülmek, kendimizi tanımak, ilgi ve aşk olacaktır. Gün genelinde önemli işlerimizi yapabilir, iletişim, seyahat ve sporla ilgilenebiliriz. Saçlarımızın hızla uzaması için kuaföre gidebiliriz. Ancak abartılı alışveriş ve yeme dürtüsünden uzak durmalı, mali riskler almamalı, egoda olduğumuz konuları fark etmeliyiz.

PERŞEMBE: Aşk, tutku, keyif, eğlence ve süprizlerle dolu bir gündeyiz! Venüs ve Mars gökyüzünde yanyana ilerleyip bir türlü kavuşamıyorken... :) Bugün Ay bu alanı tetikleyerek ilişkilerimizde ve içimizde denge kuramadığımız konuları bize gösteriyor olacak. Eril dişil dengemiz için ihtiyacımız olanı, ilişkilerimize dair gerçekleri göreceğimiz, egolardan arınmaya davetli olduğumuz bir gündeyiz. Ani aşklar, süprizler, ayrılıklar yaşayabiliriz. Öte yandan dünyada ani sarsıcı gelişmelere, finansal krizlere, yangınlara açık bir gündeyiz.

CUMA: Aslan'lar gibi keyif yapmak isteyeceğimiz, 13:35'e dek dinlenme ihtiyacımızın yüksek olduğu, işlerin askıda kalabileceği bir gündeyiz. 13:35 itibariyle yeni başlangıçları yapabiliriz. Düzenleme, planlama, görüşme, anlaşma, doktor randevuları, temizlik gibi konular için destekleniyoruz. İçsel ihtiyacımız; mantıksal olmak, ince düşünmek, bir şeyleri verimli ve sağlıklı hale getirmek olacaktır. Bugün kendimize ve çevremize karşı eleştirel olmak yerine bugün olanın güzelliğini görmeyi seçelim. 

CUMARTESİ: Dengeli, uyumlu, şanslı etkilerle güne başlıyoruz! Bugün büyümesini istediğimiz işleri başlatabilir, yenilikler yapabilir, iş kurabilir, yatırımlar yapabilir, görülmesini istediğimiz konularda öne çıkabiliriz. Kadersel destekler görebilir, dengeli konuşmalar yapabiliriz. Mantık ve duygu dengesini kurabileceğimiz bugün kendimizi doğru ifade edebiliriz. Seyahatler ve eğitimler için destekleniyoruz.

PAZAR: Akışta, uyumlu, dengeli etkilerle güne başlıyoruz. Bugün farkındalıklar kazanabilir, hayatımıza yeni fikirlerle vizyonlar katabiliriz. Öğleden sonra ise yaşamımız planladığımız gibi ilerlemeyebilir, dalgınlıklar, yanlış anlaşılmalar sebebiyle kendimizi bir belirsizliğin içinde bulabiliriz. Önemli işlerimizi öğleden sonraya denk getirmemeli, her şeyi doğru kontrol ettiğimize emin olmalıyız. İlham enerjimiz yükselirken, sanatsal ve manevi konularla ilgilenerek günümüzü güzel geçirebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder