17 Haziran 2023 Cumartesi

18 HAZİRAN YENİAYI - BELİRSİZLİK DENİZİ


Bazen yollar hiçbir yere çıkmaz. Bazen yolun kendisi bile net değildir. Bir belirsizlik denizi içinde yüzerken kendini okyanusun tam ortasında içinde mesaj taşıyan bir cam şişe gibi hissedebilirsin. Ne batıyorsun, ne çıkıyorsun, sadece boşluğa süzülüyorsundur. Kaybolmuş gibi... Ama unutma yaşadığın hiçbir deneyim boşa değildi ve aradığın cevaplar taşıdğın mesajda gizli. Artık yeni hikayeler duymak için hep aynı sayfa okunmamalı, yeni okyanuslar keşfetmek için bazı kıyılar gözden kaybedilmeli. Şimdi geçmişi serbest bırak, sonuca değil sürece odaklan. Yüzeyde kendini teslimiyete bıraktığında, tenin Güneşle flört edecek ve eninde sonunda kahkahalarla kıyılara dokunan dalgalarla birlikte ait olduğun yere ulaşacaksın.

Merhaba yeryüzü sakinleri,

Yeniay ile yepyeni başlangıçlar yapmaya hazırlanıyoruz. Bu başlangıçlar öncelikle geçmişi, özlemlerimizi, eski duygularımızı, aile ve köklerimizden gelen karmik bağları yeniden yüzeye çıkartabilir. Yaşam bizden geçmişin bize kattığı güzellikleri görerek, ancak tekrara düşmeyerek, geçmişe takılı kalmayarak ilerlememizi isteyecektir. Geçmişte yaşadıklarınızla bugününüzdeki insanları yargılamayın ve yenilenmeye açık olun. Önümüzde rengarenk seçimler ve deneyimler var...

Bugünlerde ilişkiler, yeni tanışmalar, yeni iş kurma ve diğer tüm başlangıçlar 14- 15 Eylül'e dek netleşmeyebilir. Karşımızdaki insanı tanımak için zaman tanımak, aslında kendimize zaman tanımak ve değer vermektir. Bugünlerde kararlar almak ve güvenmek için acele etmemeli, sorgulamalı, sonuç değil yaşanılan deneyimlere odaklanmalıyız. Hayatta hangi konuda acele ettiğimizi, kendimizi kandırdığımızı bugünlerde yaşadığımız deneyimlerde görebiliriz.

İlişkilerde yaşadığımız tüm deneyimler, bizi kalp bilincine yükselmeye davet ediyor. Egoda, yarışta olduğumuz yerleri görerek, kendimizi diğerinin yanında eksik hissetmek yerine onun rehberliği ile yükselerek, kendimizi bulmaya davet ediliyoruz. Kontrol, kıskançlık ve kompleksler görünür oluyor. Sevginin büyüleyici enerjisi ve şifasından korkmayanlar, egolarını aşanlar, görkemli aşklara hazırlanıyorlar.

İlham enerjimizin yükseldiği, yaratıcılığımızın çoğaldığı bugünlerde rüyalarımız en değerli rehberimiz olurken, yaşamın işaretlerine de dikkat edin. Aldeberan ve Betelgeuse Yıldızının baskın olduğu, Satürn'ün retroya girdiği bugünlerde; dürüst ve adil bir zihne, gerçek bir kalbe, etik bir ruha sahip olanlar ilahi adalet ile güzelliklere ve hak edişlerine kavuşacaklar.

Yeniay'ın Sabian Sembolü; ''Ormandan çıkan genç bir kız, uzak şehirlere bakıyor.'' Seni kendini bulmaktan, olduğun yerden çıkmaktan, deneyimlemekten alıkoyan hiçbir şey yok! -ama'ları, kendine koyduğun kısıtlamaları, zihnindeki kuşkuları geride bırak. Bilinmez olana adım at. Oku, gez, öğren, tanı, dinle! Yepyeni bakış açıları ile yenileneceksin. Unutma; attığın adımlar söylediğin sözlerden daha fazla ses çıkartır.

Dünya'da; bilinmezlerin açığa çıkacağı, ifşaların, dolandırılmaların, kandırılmaların olacağı, medya, haberleşme, iletişim ve teknolojik cihazlarda, tesisatlarda aksiliklerin olabileceği, yanlış haberlerin dolaşacağı, zehirlenme, gaz, garip hava olayları ve iklim silahlarının gündeme gelebileceği günlerdeyiz. Vize sorunları 4 Kasım'a dek devam edebilir. Konsantrasyon ve uyku sorunları yaşamamak için zihnimizi bolca dinlendirmeli, içtiğimiz sıvı ve ilaçlara dikkat etmeliyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder