16 Haziran 2023 Cuma

18 HAZİRAN İKİZLER BURCUNDA YENİAY & BURÇLAR



KOÇ: Önünde yepyeni seçimler, yepyeni haberler, yepyeni yolculuklarla dolu zamanlar var... Aklın karıştıysa, bir belirsizlik denizi içinde yüzüyorsan, dur ve iç sesini dinle. Orada başka türlü görmek istediğin, bir şeyleri kafanda akladığın, belki seni durduran düşünce kalıplarını göreceksin. Ama artık başka bir gerçeklik başlıyor, senin gerçekliğin... Şimdi yavaşlayarak, sorgulayarak, gerçeklerin gözlerinin içine bakma, dürüst insanlarla, emin adımlarla yola devam etme vakti. Mistik seyahatler ruhuna iyi gelecek.

BOĞA: Yeteneklerin, zamanın, ürettiklerin, emeklerin, bedenin ve sahip olduğun tüm değerler senin ona kattığın değer kadar kıymetli. Onlara ve kendine nasıl baktığını, koruduğunu, sınırlarını nasıl çizdiğini sözlerinle şekillendiriyorsun. Şimdi daha değerli hissetmek, daha çok kazanç elde etmek için önünde yepyeni fırsatlar ve seçimler var. Kendine güvenerek ışığının en çok parlayacağı yeri seç.

İKİZLER: Zaman senin zamanın! Işığının, yeteneklerinin, sözlerinin görünür olacağı, kendini yeniden keşfedeceğin bir döngüye başlıyorsun. Hayallerini yaşamak için gerçekçi hedefler koydukça, gerçekçi seçimler yaptıkça yükselecek, ilham, yaratıcılık ve vizyonlarınla fark yaratabileceksin. Alacağın radikal kararlarda aceleci olma ve saygı uyandırmak için sınırlarını doğru belirle. Artık sahneye çıkma vakti, renklerine güven!

YENGEÇ: Geçmiş seçimlerinin bugüne kattığı güzellikleri göreceğin, sahip olduğun kanatların için özgürleştiğin kafeslere teşekkür edeceğin zamanlardasın. Ruhsal yeteneklerin, sezgilerin uyanıyor, kadersel işaretler sana bambaşka bakış açıları katmaya hazırlanıyor. İçe dönmek, uzaklaşmak, yepyeni yolculuklara çıkmak seni bambaşka biri yaparken, zamanında gerçekçi bakamadığın konuları görerek, geçmişi geçmişte bırakarak, kendine daha dürüst olduğun hakiki yollara çıkmaya izin ver.

ASLAN: Hayallerine doğru uzanan yolda ilhamın, yeteneklerin, tecrübelerin en büyük hediyelerin. O yolculukta arınarak yalnızca kalbi gerçek insanlarla olacak, seni besleyen dostlarınla renklerine renk katacaksın. Hayat enerjini yükseltecek, sana vizyonlar katacak, heyecanlı, renkli tanışmalara, organizasyonlara, kutlamalara, seyahatlere hazır ol. Geçmişin ve gelecek kaygılarının gölgelerinde kalmadan, ruhunun ihtiyaçlarına kulak verdikçe ışığını ve bereket enerjini büyüteceksin. 

BAŞAK: Kendi zirvene doğru çıkarken, hayallerini gerçekleştireceğin tek bir merdiven olduğunu düşünebilirsin. Oysa şimdi önünde rengarenk yeni kapılar açılıyor. Kariyerine, hedeflerine, aşka, evliliğine ve en önemlisi kendine dair tüm hayallerin bir arada ve kolaylıkla gerçek olabilir. Başka bir dünya, başka hikayeler mümkün. Yeter ki sen hayattan neler dilediğini iyi düşün. Yalnızca kendi onayına ihtiyacın olduğunu unutma ve kimsenin kapılarını kapatmasına izin verme.

TERAZİ: Şimdi önünde sınırlarını aşacağın, kendini bulacağın yepyeni bir gökyüzü var. Dünyana uzaklaşıp yukardan bakabildiğinde, geçtiğin deneyimlerin ne kadar değerli olduğunu görecek, hayatın ilahi adaleti ile hak edişlerini alabileceksin. Seyahatler, eğitimler, farklı hikayeler, inançlar, maceralar ruhunu beslerken; detaylara, rutinlerine, mükemmel olmasını beklemeye, kalıplarına, -ama'lara sıkışıp kalma. Senin olanın seni bulmasına izin ver.

AKREP: Şimdi kendi derinliklerine doğru bir yolculuğa çıkıyorsun. O yolda geçmiş yaşadıklarından, yaşatılanlardan, beklentilerinden kalan fısıltıları görecek, gülümseyeceksin. Artık onları dinleyerek kendini durdurmana, korkmana, kaygılanmana gerek yok. İçini kemiren o sesler sana ait değildi. Bundan böyle dönüşme, konuşarak, içini açarak iyileşme zamanı. Maddi manevi destekler ve hakkın olan alacakların seni bekliyor.

YAY: Konuşa konuşa anlaşacağın, anladıkça anlaşılacağın, tatlı, heyecanlı, ruhunu ve zihnini besleyen yepyeni aşklar zamanı! Güvenmek, tanımak için zaman tanıdıkça, aslında kendine zaman tanıdığını ve kendine değer verdiğini unutma. İlişkilerinde kendini ne kadar koşulsuz ve beklentisiz sevebildiğini, aile karmalarını; ilişkilerin veya evliliğin aracılığıyla görecek, gerçekten ne istediğine diğerinin aynasında bakabileceksin. Seçimlerin, kalpten ve sana değer katandan yana olsun.

OĞLAK: Hayatı severek yaşamak, aşkla buluşmak, huzurla üretmek, daha bereketli ve sağlıklı yaşam sürmek için ruhunu ve zihnini besleyeceğin, ilham dolu başlangıçlar kapında. Şimdi alışkanlıklarını gözden geçirme ve kendine daha iyi gelme vakti. Sen kendine değer verdikçe, yaşam da sana değer olanı sana getirecek. İş ve hayat düzeninde yeni başlangıçlar yaşayacağın bugünlerde belirsizlikler seni huzursuz ediyorsa, zihnini rahatlatmak için dinlenmeye izin ver.

KOVA: Hayat sahnesinde bildiklerinle parlayacağın, yeteneklerinle, aklınla, ışığınla etki yaratacağın rengarenk günler seni bekliyor! Bugünlerde yepyeni aşklar kapını çalabilir, içindeki çocuğu uyandıran tatlı başlangıçlar yapabilirsin. Daha yaratıcı, enerjik olabilir, çocuklarına dair yeni bir gündeme başlayabilirsin. Koşulsuzca, geçmişe takılmadan kalbini açabildiğinde, koşulsuz sevgiler yaşamına dolacak. Hayat kulisinde kalma, hayatına aldıklarına gerçekçi bak ve kendine güven.

BALIK: Ait olduğun yerlerde çiçek açmak için ait olduğun köklerini, aileni, çocukluğunu daha iyi anlamaya davetlisin. Bugünlerde kendini yeniden bulmak için içe dönebilir, yaşam alanında daha fazla zaman geçirebilirsin. Taşınma veya ev yenileme gibi konularda acele etme ve iyi araştırmalar yaptığına emin ol. Sevdiklerinle, ailenle yapacağın sohbetler iç dünyanda açılımlar yaratırken, su kenarlarında ve doğada daha fazla zaman geçirmek ruhunu besleyerek sana ilham katacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder