28 Mayıs 2023 Pazar

29 MAYIS - 4 HAZİRAN HAFTASI & DOLUNAY HAFTASI !




PAZARTESİ: Yaşamda olmakta olana güven duymamız, akışa güvenmemiz gereken bir gündeyiz. Bugünü teslimiyette geçirmek, beklentide olmamak, gün genelini kolaylaştıracaktır. 17:51 sonrası işler daha kolay ilerlemeye başlarken, her konu netlik kazanmaya başlayacaktır. Gün genelini yarım kalan işlerimizi tamamlamak için değerlendirebiliriz. Dalgınlıklar, askıda kalan durumlar, yanlış haberler gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde dengeli, adil, sosyal ve ilişkilerimizde romantik bir atmosferde olacağız.

SALI: İçsel ihtiyacımızın; ilişkiler kurmak, sosyalleşmek, uyum, huzur ve denge olduğu bir gündeyiz. Bugün yaşamımızda adil ve dengeli olmasını istediğimiz konularda adımlar atabiliriz. Yepyeni ilişkilere başlayabilir, iş kurabilir, önemli görüşmelerimizi ve anlaşmalarımızı yapabiliriz. Estetik değerler, sanat, bakım, dekorasyon, mimari gibi konularla ilgilenebiliriz. İsteklerimiz için gerekli enerjiyi bulabilir, spor yapabiliriz.

ÇARŞAMBA: İçsel ihtiyacımızın; anlaşılmak, kendimiz olmak, ilgi ve şefkat görmek olduğu bugün huzur ve düzen bozulmasın diye kendimizden ödün vermemeye özen göstermeliyiz. Kendimize adil olmadığımız, kendimiz olamadığımız yerleri bugün daha çok görerek şifalandırabiliriz. İlişkilerde açık iletişim kurmak, kendimizi doğru ifade edebilmek bugün önemli olacaktır. 17:53 sonrası dinlenme ihtiyacımız artarken, işlerimiz askıda kalabilir.

PERŞEMBE:Karmik etkiler devrede! Bu gece; bilinçaltımızın açığa çıktığı, karmik blokajlarımızı ve korkularımızı fark ettiğimiz rüyalar görerek güne başlıyoruz. Gün genelinde karmik etkiler yaşayabilir, önemli yüzleşmelerden geçebiliriz. Hayatımızda değişen ve biten şeylerin bir karmik döngüyü tamamladığını bilmeliyiz. Bugün mantıksal, planlı ve detaycı olmak günü verimli geçirmemizi sağlarken; dürtüsel, agresif ve aceleci olmak sert etkilere sebep olabilir. Bağımlılıkları bırakmak, diyet ve detoksa başlamak için uygun bir gündeyiz.

CUMA: Sunduğumuz sevginin, verdiğimiz değerin, gösterdiğimiz çabaların karşılığını alacağımız, süprizlerle dolu Jupiter Kuzey ay düğümü kavuşum etkilerinden geçiyoruz! Bugün ilişkiler ve finansal konulara dair güzel fırsatlarla karşılaşabilir, yeni adımlar atabiliriz. Hayat bizleri; kendimize güvenmeye, dünyevi hayatın kaygılarından uzaklaşmaya davet ediyor. Eksik ve kaygılı hissettiğimiz konuları sevgiyle, duygusal ihtiyaçlarımızı gidererek karşılamamız gereken bir gündeyiz. Bugünü aşk dolu, dilekler dileyerek, yardımlar yaparak, manevi çalışmalara odaklanarak geçirmeliyiz.

CUMARTESİ: Dolunay eksenindeyiz! İçsel ihtiyacımızın; sınırlarımızı aşmak, keşfetmek, deneyimlemek, öğrenmek ve eğlenmek olduğu güzel bir güne başlıyoruz. Bugün önemli görüşmeler yapabilir, önemli kişilerden destek görebiliriz. Eğitim, seyahat, yurt dışı bağlantıları ve hukuksal konular gündemimize gelebilir. Ancak gün genelinde gecikme, bekleme, rötar gibi durumlar yaşayabilir, zamanı yönetmekte zorlanabiliriz. Spor yapmak, sosyalleşmek, gezmek için güzel ve enerjik bir gündeyiz. Bugün aşkı, mutluluğu ve neşeyi seçelim!

PAZAR: Dolunay günü!

Her kalbin kendi hak edişlerini alacağı, ilahi adaletin güzelliklerine kavuşacağımız çok özel bir Dolunay etkisindeyiz. Hayatımıza kadersel fırsatlar, süprizler, yepyeni başlangıçlar getirecek bu Dolunay ile yaralarımızı şifalandırabilir, yenilenebiliriz. Bizi ilerlemekten alıkoyan düşüncelerimizden özgürleşebilir, sınırlarımızı aşabiliriz. Yurt dışı, eğitim, hukuk gibi konularda sonuçlar alabiliriz. Toprak elementinin yaratım gücünün etkili olduğu bugün, düşüncelerimiz ve adımlarımız yaşamımızda şansı yeşertecektir. Mutlu haftalar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder