5 Mayıs 2023 Cuma

5 MAYIS AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİLERİ


KOÇ: Ay Tutulması; seni kaderini yaşamaktan, bolluk bereketini çoğaltmaktan, sevgiyi almaktan alıkoyan ne varsa aydınlatıyor. İçinden çıkamadığın döngüleri görerek özgürleşmeye, korku ve kaygılarını daha çok fark edip arınarak yeni bir doğuma hazırlanıyorsun. Mali konularda sonuçlanmalar, ameliyatlarla şifalanmalar, doğumlar gündeminde olurken; psikolojik, ruhsal, ökült konularla ilgilenerek kendi ruhunun derinliklerine inme vakti.

BOĞA: Ay Tutulması; kendi içinde görmen gerekenleri diğerleri aracılığıyla sana gösteriyor. Değerin olan ilişkileri yaşamak, denginle eş olmak, ruh eşinle buluşmak, ilişlini güzelleştirmek için ihtiyacın olanı şimdi daha net görüyorsun. Bir olmanın güzelliklerini yaşamak için önce kendinle tam ve bütün olacağın kararlar seni bekliyor. Evlilikler, ciddi ilişki ve ortaklıklarda yenilenme zamanı.

İKİZLER: Ay Tutulması; meşguliyetlerin, koşuşturmaların, hayatı iyileştirme ve güzelleştirme çabaların içinde kendini yaşamayı ve kendine iyi bakmayı unuttuğun yerleri açığa çıkartıyor. Ruhsal, duygusal ve bedensel ihtiyaçlarını ihmal ettiğin her konuda yepyeni bir düzen kurarak yenilenmeye hazırlanıyorsun. Bedenini, iş ve günlük düzenini daha sağlıklı hale getirirken, emeklerinin karşılığını alacağın, hayatı keyifle yaşayacağın günler kapında.

YENGEÇ: Ay Tutulması; kalbinin sesini, çocuk ruhunun isteklerini aydınlatıyor. Seni kendini duymaktan alıkoyan her bağdan özgürleşerek; yaşama riskini almaya, gerçek aşkın ateşiyle buluşmaya, neşe, yaratıcılık ve keyifle yükselmeye ilerliyorsun. İlişkiler, çocuklar ve yatırımlarda gerçekçi olmaya dair konular gündeme gelirken; yeni hobiler, yeni çevreler ruhuna iyi gelecek. Sabah mutlu uyanmana, hayata aşkla bağlanmaya sebep olan güzelliklerle buluşacaksın.

ASLAN: Ay Tutulması; ruhunun en derinliklerini, karmik bağlarının hakikatlerini, çocuk ruhunun ihtiyaçlarını aydınlatıyor. Ait olamadığın, güvende hissedemediğin, başkalarından beklentide olduğun her yerden özgürleşerek; yeşereceğin topraklarla buluşmaya hazırlanıyorsun. Şimdi ailenin, geçmişinin, deneyimlerinin sana kattığı en değerli hazinelerini yanına alarak çocuk kalbinin ellerinden tutma ve kendine rehberlik etme zamanı. Hayallerini yaşayarak parlamak için sadece kendini gururlandırmaya ihtiyacın var.

BAŞAK: Ay Tutulması; hayat pencereni yenileyeceğin haberleri, işaretleri, bilgileri aydınlatıyor. Seni hayallerini yaşamaktan alıkoyan bakış açılarını kırmaya, zihinsel blokajlarını yıkarak özgürleşmeye hazırlanıyorsun. Bugünlerde mutlaka kalpten gelen niyetlerini yaz ve sakla. Seyahatler, eğitimler, ticari hayat, medya, yazışma ve teknoloji konularında fırsatlar elde ederken, alacağın önemli kararlar hayatını değiştirecek.

TERAZİ: Ay Tutulması; doğru dengeleri kurmak, sahip olduğun değerlerin ve güzelliklerin tadını çıkartmak için seni ihtiyacın olanı görmeye davet ediyor. Kazançlarına kaygıyla tutunarak kadersel fırsatları geciktirdiğin her konu şimdi kapında. Emeğine, zamanına, ürettiklerine değer verdikçe bereketini çoğaltacak, duygusal ihtiyaçlarını duydukça güzelleşecek, ruhunu diğerlerine açtıkça arınıp rahatlayacaksın. Sana gerçekte iyi gelenleri görerek, her şeye ve herkese gereken değeri verme vakti.

AKREP: Ay Tutulması; benliğinin tüm hakikatlerini aydınlatıyor. Kendini gerçekten görmeye, kendin olamadığın her şeyden özgürleşmeye davet ediliyorsun. Geçmiş ilişki gündemlerin bugünlerde en değerli rehberin olurken, bambaşka bir senle yola devam edeceksin. Kendine yeniden doğduğun bu döngüde; hayatını kökten değiştirecek kararlar alacağın, beklentilerden özgürleşeceğin, ilişki ve ortaklıklarda bakış açını yenileyeceğin gündemler kapında. Kendini bulduğunda ilişkini güçlendirebilir, kalbin boşsa süpriz aşklar yaşayabilir, evliliğe doğru yola çıkabilirsin.

YAY: Ay Tutulması; bilinçaltının tüm odalarını aydınlatıyor. Geçmişin tüm ihtişamıyla gözler önüne serilirken, şimdi yaşayamadıklarına odaklanma değil hala yaşanması mümkün olan güzelliklere doğma vakti. Seni özgürlüğünden, hayallerinden, hayatı yaşamaktan geri tutan her şey artık geride kalıyor. Takılı kaldığın duygularını aşarak, akması gerekeni içinden bırakarak, hayata yeniden neşeyle katılmadan önce dinlenmek ve özlemini duyduğunla buluşmak için kendine izin ver. Rüyaların, sezgilerin en değerli rehberin olacak. İyiliklerinin ve emeklerinin hediyeleriyle buluşacaksın.

OĞLAK: Ay Tutulması; geleceğini güzelleştirmek, hayallerini gerçekleştirmek için ihtiyacın olanı aydınlatıyor. Hayat sahnende parlamak, sana iyi gelen çevrelerde olmak, doğru arkadaşlıklar kurmak için kendine dair bakış açını yeniliyor, özgüvenini ve ışığını güçlendiriyorsun. Karmik ilişkilerden özgürleşmek, kendin olacağın ve seni yükseltecek aşkla buluşmak, yeni çevreler, ekip çalışmaları, çocuklar ve çocuk sahibi olma konuları gündeminde olabilir.

KOVA: Ay Tutulması; kendinin en güzel haline ulaşmanın, hedeflerini gerçekleştirmenin, kariyerinde yükselmenin anahtarını aydınlatıyor. Duygularını görerek, huzurunu sağlayarak, gerçekten ait hissettiğin hedefleri bularak ilerlemeye davet ediliyorsun. Bugünlerde evde zaman geçirerek yenilenebilir, ailenin sana katkılarını daha net görebilirsin. Kariyerde değişimler, taşınmalar, evlilikler ve ailene dair süpriz gelişmeler, radikal kararlar gündeminde olacak.

BALIK: Ay Tutulması; ruhunun bilgeliğini aydınlatıyor. İnandıklarını yenilemeye, sınırlarını aşmaya, kendini ve hayatı yeniden keşfetmeye çağrılıyorsun. Bugünlerde seyahatlerin, eğitimlerin, karşına çıkan farkı kültürden insanlar yoluna rehber olabilir. Maneviyatın ve sezgilerin genişlerken, rüyalarından işaretler alabilirsin. İlahi adalet döngüsüyle hakkın olana kavuşacağın bugünlerde; hukuk, ticaret, yayıncılık gibi alanlarda sonuçlanmalar yaşayabilirsin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder