7 Mayıs 2023 Pazar

8- 14 MAYIS HAFTASI - HAYATİ SEÇİMLER


Bu Hafta;

Tutulma etkilerinin görünür olmaya başladığı hafta genelinde neyi fark ediyorsanız o konuda bir değişime hazırlandığınızı bilmelisiniz. İçimizdeki tüm değişimler bedenimizde kendini gösterirken, bolca esnemeli, dinlenmeye zaman ayırmalısınız. Bol bol keşif halinde olmalı, okumalı, gezmeli, öğrenmelisiniz. Ani tepki, kuşku, takıntı ve bağımlılık gibi negatif duygularımızı yönetmemiz gereken bu hafta bir şeyleri oldurmak için zorlamamalı ve yavaş ilerlemeliyiz. 

İlişkilerde dişiller güvenle alakalı konularda iyileşmeye ihtiyaç duyarken, eriller ise başarma kaygısı ile ihmal ettikleri sevgi ve ruhsal ihtiyaçlarıyla yüzleşiyorlar. Dolunay ile yükselen kundalini enerjisi ile ilişkilerde tutku ve tensel enerji yoğunlaşırken, yükselen enerjinizi aynı zamanda yaratım ve üretim enerjisine dönüştürün. Sevin, ağlayın, kızın, kahkaha atın. Size yaşadığınızı hissettirecek her türlü duyguya kendinizi açın.

Yeni doğumlar için sizinle yolculuğunu tamamlamış her şeyden arınmaya ve bitişlere izin verin.

PAZARTESİ: Tutulmaların ardından şifaya açıldığımız, yenileneceğimiz, iyileşeceğimiz güzel etkilerle dolu bir güne başlıyoruz. Bugün yaşadıklarımız, dileklerimize cevap olabilir. Olanın ve olmayanın bize getirdiği güzellikleri görebiliriz. Bugün sorumluluklarınızı ertelememeli, adımlarınızın bolluk bereket kapılarını açacağını bilmelisiniz. Diyet ve detoxa başlamak için bu haftayı tercih edebilirsiniz. İlişkilerde kaygı ve beklentilerden sıyrılarak andaki güzellikleri ve duyguları yaşayın. 

SALI: Zamanı doğru yöneteceğimiz, sorumluluklarımızı yerine getirebileceğimiz, doğru planlamalar yapabileceğimiz, otorite veya devletten destek alabileceğimiz bir gündeyiz. Gün genelinde duygu mantık dengesini kurmamız önemli olurken, daha özgür ve bireysel hareket etmek isteyebiliriz. Tutulma etkilerinin yükseldiği bugün; ani farkındalıklar, beklenmedik gelişmeler, toplumda sarsıcı gündemler yaşayabiliriz. Bilinç sıçraması yaşayarak önemli fikirler üretebilir, vizyonumuzu genişletebiliriz.

ÇARŞAMBA: Süpriz, ani, beklenmedik gelişmelerin yaşanabileceği etkilerle güne başlıyoruz. Bugün önemli planlarımızda değişkenlikler meydana gelebileceğinden planlarımızı bu doğrultuda yapmalıyız. Teknoloji ve internet problemlerine karşı temkinli olmalıyız. Gün genelinde bedenimizi zorlayacak riskli hareketlere karşı dikkat etmeliyiz. Akışa uyumlanarak, olandaki güzellikleri görerek günü yaşamayı seçmeli, hayata esnek yaklaşmalıyız. Manevi, sanatsal ve ruhsal çalışmalar için güzel bir gecede olacağız.

PERŞEMBE: Hayallerimizi yaşamanın, sevgiyi almanın, ilerlemenin anahtarını ani olaylarla görebileceğimiz gün genelinde önemli farkındalıklar yaşayabiliriz. Dönüşmemiz, iyileşmemiz, yenilenmemiz gereken konuları görebilir, 'iyi ki' diyeceğimiz arınmalar yaşayabiliriz. İletişim, haberleşme, seyahatler için bugünü seçmemek daha yararlı olacaktır. Günün tüm stresli enerjisine rağmen, güzel enerjiler sunan Venüs ile; sevgiyle, tatlı dille ve kendimize iyi gelerek her şeyi iyileştirebilir, her şeyin üstesinden gelebiliriz.

CUMA: Geleceğe dair planlar kurmak, doğru stratejiler yapmak, destek almak için uygun bir gündeyiz. Bugün kendimizi farklı fikirlerle ortaya koyabilir, özgün yanlarımızı açığa çıkartabilir, ekip çalışmaları yapabiliriz. Sosyalleşmek ve yürüyüşler yapmak zihnimize iyi gelecektir. Öte yandan ani değişimlere açık olan bugüne önemli işlerimizi denk getirmemeli, zaman yönetimi konusunda esnek olmalıyız.

CUMARTESİ: Şanslı, tatlı, romantik etkilerle dolu, kolay akışta ilerleyebileceğimiz çok güzel bir gündeyiz. Bugün ilişkilerde kalıcı adımlar atabilir, duygularımızı açabilir, sorunlarımızı çözebilir ve aşk dolu geçirebiliriz. Saç ve cilt bakımı, kuaför, alışveriş, dekorasyon, sanatsal aktiviteler için desteklendiğimiz güzel bir gündeyiz. Duygusal ve ruhsal ihtiyaçlarımızı görerek, keyifli zamanlar geçirebiliriz.

PAZAR: Kalbindeki sevgiyle yaşamı besleyen, güzelleştiren, bir bebeğe, bir canlıya can olan, dünyanın daha güzel bir yer olmasını sağlayan tüm annelerin anneler günü kutlu olsun! 

Değişimlerle güzelleşeceğimiz, süprizler yaşayabileceğimiz bir güne başlıyoruz. Bugün gün aşk dolu akarken, sevdiklerimizle güzel zamanlar geçirebilir, duygularımızı açabiliriz. Diyet ve detoxa başlayabiliriz. Bolluk bereket ve aşk getirecek her konuda kalıcı adımlar atabiliriz. En güzel değişim önce içimizde başlayarak yeşerendir. Dışarda aradığımızı önce kendimize sunduğumuz güzel bir hafta olsun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder