20 Mayıs 2023 Cumartesi

22- 28 MAYIS HAFTASI - YEPYENİ BİR DÖNGÜ



Merhaba yeryüzü sakinleri,

Ay ışığı yavaş yavaş büyürken, hayatlarımızda yepyeni başlangıçlar için desteklendiğimiz bir haftadayız. Hafta boyunca kendimizi anlatma ve anlaşılma isteğimiz yoğun olabilir. Yenilenmek, çok yönlü olmak, sosyalleşmek, keşfetmek isteyebiliriz.

Satürn retrosunun yaklaştığı, Mars-Jupiter-Plüto-Ay düğümleri karesinin yaşandığı bu hafta karmik kısır döngülerden özgürleşiyoruz. Bu hafta hırslı, egolu davranışlardan, ani çıkışlardan uzak durmalıyız. Bizi değişime davet eden etkileri görerek, korkusuzca kendimiz olmalıyız. Yardım yapmak, hafta boyunca koruyucu etkiler çalıştıracaktır.

İlişkilerde karmik bir döngü bitiyor ve Haziran ayıyla birlikte güçlü bir eril dişil dengesine hazırlanıyoruz.

PAZARTESİ: Yeniay etkilerinin yavaş yavaş görünür olmaya başladığı bugün, hayatımızdaki yeni başlangıçları yapabiliriz. Gün genelinde içsel ihtiyacımız; duygusal bağ kurmak, güvende hissetmek olacaktır. Bugün; saç kesimi, bakım, alışveriş gibi konularla ilgilenebiliriz. Zamanı doğru yönetebileceğimiz için işlerimiz akışta ilerleyebilir, önemli görüşmelerimizi yapabiliriz. Hafta boyunca; hırslı, egolu davranış ve birden alınan kararlardan uzak durmak yararımıza olacaktır.

SALI: Güne birçoğumuz bilinçaltımızdaki korkularımızı, blokajlarımızı rüyamızda görerek, rüyalarımızda şifalanarak başlıyoruz. Gün içerisinde ise kendimiz olamadığımız konuları, ilerlememize engel olan yarattığımız olumsuz inançları daha çok fark edebiliriz. Hayat değişim için baskı yaratırken bu durum gerginliklere sebep olabilir. Fakat egoyla, öfkeyle hareket ettiğimiz yerleri görerek eylemlerimizde zorunlu değişimlere, hayata daha esnek yaklaşmaya ilerliyoruz. Gün içinde radikal kararlar ve özgün değişimler için destekleniyoruz.

ÇARŞAMBA: Güne güzel bir akışta, duygusal, romantik, empati dolu, maneviyatımıza iyi gelen etkilerle başlıyoruz. Bugün 12:10- 17:34 arası dinlenme ihtiyacımız artabilir, yeni işlere başlamaktansa yarım kalan konuları tamamlayabiliriz. Akşam saatlerinde kendimizi, eylemlerimizi dönüştürme ihtiyacımız artabilir. Bu durum bizi yenilenmeye, özgün olmaya itebilir. Sakin kalmak, ani kararlar almamak, sporla enerjimizi atmak önemli olacaktır. Toplumda öfke, gerginlik enerjisi hakimken, sert olaylarla karşılaşabiliriz. 

PERŞEMBE: Kalbimizin sesini dinlediğimiz, içimizdeki çocuğun ihtiyaçlarını fark ederek hayattan daha çok keyif almak isteyeceğimiz, aşk, eğlence, yaratıcılık dolu bir güne başlıyoruz. Bugün sanat, spor, alışveriş, saç kesimi, fotoğraf ve video çekimi gibi konularla ilgilenebilir, yeteneklerimizi daha çok gösterebiliriz. Ancak sabah saatlerinde yanlış anlaşılmalar yaşayabilir, gecikme, ertelemelerle karşılaşabiliriz. Toplumda saklı gerçekler açığa çıkıyor...

CUMA: Dinlenme, kendimize dönme ihtiyacımızın yoğun olduğu, sosyalleşebileceğimiz, keyif yapabileceğimiz, yarım kalan işlerimizi tamamlayabileceğimiz akışta bir gündeyiz. Bugün yeni başlayacağımız konular askıda kalabilir, planlarımız değişebilir, yönsüz hissedebiliriz. Doktor randevuları, terapiler ve dertleşerek şifa bulmak için bugünü seçebiliriz. Akşam saatlerinde kişisel ve toplumsal olarak bir karmik döngüden özgürleşmeye hazırlanıyoruz. İlişkiler Haziran ayında denge bulmaya ilerliyor.

CUMARTESİ: Şanslı, bereketli başlangıçlar yapabileceğimiz, uzun soluklu adımlar atabileceğimiz, kadersel destek ve işaretlerle dolu keyifli bir güne başlıyoruz. Bugünü; düzenleme, planlama, sorumluluklarımızı yerine getirme, iş, eğitim, sağlığa dair konular ve seyahatler için kullanabiliriz. Gün genelinde yüksek beklentilere girerek kendimize ve çevremize ağır eleştirilerde bulunmaktan, küçük detaylara takılı kalmaktan uzaklaşmalıyız. Zihnimizi topraklamak için bol temiz hava almak ruhumuza iyi gelecektir.

PAZAR: Kendimizi ifade etme ihtiyacımızın yoğun olduğu, iletişim, haberleşme, düzenleme ve planlamalarla geçecek bir güne başlıyoruz. Bugün mantıksal ve sakin ilerleyerek, organize olarak her şeyin doğru bir akışta ilerlemesini sağlayabiliriz. Görevliler, yöneticiler, liderler gün genelinde yoğun sorumluluktan ötürü ciddi bir baskı hissedebilirler. Birbirimize destek olarak günü daha verimli geçirebiliriz. Bugün sağlığımıza iyi bakmalı, mutlaka dinlenmeli, hava almalıyız. Kişisel ve toplumsal anlamda süprizlere açık bir gündeyiz. Hepimize güzellikler getirmesi dileğimle!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder