19 Mayıs 2023 Cuma

19 MAYIS YENİAYI - TOHUMLAR FİLİZLENİYOR



Ve nihayet yaşamına gün doğuyor, şafak söküyor. Gece biterken, her şey önünde apaçık ve aydınlık. Artık göğünde ne varsa, senin yansıman olduğunu biliyorsun. Toprağında bugüne dek dinlenen emek verdiğin tohumlar, filizleniyor. Şimdi sunduklarına rağmen kökleri sende yeşermeyenden arınma vakti. Büyük bir bereket, aşk, şans ve yaratım döngüsüne girerken; sana değer olanın seni bulması için kendine layık gördüğünü iyi seç. Kalbindeki sevgi, ruhundaki değer kadar güzelleşmeye hazır ol.

Toprak sadıktır; ne ekersen onu biçersin. 1,5 yıl boyunca verdiğimiz emeklerin, sunduğumuz sevginin, içinden geçtiğimiz mücadelelerin karşılığını alacağımız muhteşem başlangıçlarla dolu bir Yeniay sürecindeyiz. Tutulmalar tetiklenirken hayatımızda kadersel olaylara hazırlanıyor, yeni başlangıçlara yer açmak için güçlü arınmalardan geçiyoruz. Bu tutulma ile doğumlara, yeni aşk ve evliliklere, önemli birlik ve ortaklıklara şahit olabiliriz.

Gerçeklerle yüzleştiğimiz bu döngüde, geride kalan her şey; gerçek, güvenli, kalıcı başlangıçlara vesile olacak. Hayallerimiz, hedeflerimiz için cesur bir kalple, sabırla, emekle attığımız her adım, ummadığımız güzel başlangıçlara yol açacak. Yenilenme cesareti gösterenler için hayat yepyeni bir dünyanın kapılarını açacak. Bu süreçte yeni adımlarınızı 22 Mayıs itibariyle atabilirsiniz.

Yaşamımızda herkes ve her şey, olması gereken değeri bulurken, hayat kendimize değer olanı seçmemiz için bize işaretlerini sunuyor olacak. Değerimizin görülmediği, anlaşılmadığımız, gerçek olmayan her ilişki bağı; bize değer olanla buluşmak üzere sonlanacak. Bugünlerde başlayan ilişkiler; ruhumuza denk olanla eş olacağımız, uzun ömürlü, aşk ve güven dolu yolculuklara hazırlayacak. 

Bu Yeniay'da doğamıza dönmek için doğaya dönmeye davetliyiz. Yaşam telaşı içinde duygusal ve ruhsal ihtiyaçlarımızı ihmal ediyorsak, bugünler bize bereket ve başarının anahtarının sağlıklı ve sevgi dolu bir ruh olduğunu gösterecek. İçinde bulunduğumuz döngülerden; dinlenmeye, huzura ve aydınlığa kavuşacağız. Bir su gibi kendinden emin, nehirlerle akmayı, bedenimizi, var oluşumuzu, dünyanın güzelliklerini, doğayla bir olduğumuzu hatırlayacağız.

Bugünlerde; hangi hayali gerçekleştirmek istiyorsanız, o konuda mutlaka bir adım atın. İçinizdeki dişil bilgelikle; sabır ve sakinlikle sevgiye ve berekete yer açın. Olumsuz düşünce ve duygularınızı serbest bırakarak arınmaya izin verin. İçinizdeki erilin gücü ile; motivasyon ve kararlılıkla, kendinizden emin harekete geçin.

Yeniay'ın Sabian Sembolü; ''Bir masada çalışan iki kunduracı'' Bu sembol yaşamlarımızda en basit konforumuz için dahi üretmenin, birlik olmanın güzelliklerini anlatıyor. Kendimizden emin, sessizce ve akıllıca hareket etmenin önemini vurguluyor. Yeniay'ın ardından değerlerimizi fark edecek, yaşamın aslında ne kadar basit ve hafif olduğunu hatırlayacak, karmaşık hale getirdiğimiz kalıplarımızdan özgürleşeceğiz.

Toplumda; Pleides Yıldızı ile dişil enerjinin doğa, sanat ve kadınların birliği ile açığa çıkışı, kadınlar sayesinde gelecek güzellikler, göz sağlığı sorunları, yas, birliklerde değişimler, oluşacak yeni ittifaklar, işbirliğinin önemi, büyük ortaklıklar, yeni finansal süreçler, bankalar, sert dalgalanmalar, dijital para süreçlerine hazırlıklar, birçok ülkede iktidar değişimleri, gıda, tarım ve emlak sektörü gündeme gelebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder