21 Mayıs 2023 Pazar

MARS ASLAN BURCUNDA (20 Mayıs - 10 Temmuz)



''Cesaret her zaman kükremez. Bazen cesaret günün sonunda 'yarın tekrar deneyeceğim' diyen o sakin sestir.''

Yaşadığını iliklerine kadar hissetmek, en derinden sevmek, en sıcak kalple sevilmek, içindeki ateşi hissetmek, güne uyanmaya sebep bulmak istiyorsan; çocuk kalbinin sesini duy; o sana aşkla yaşamayı anlatacak.

Bugünlerde kendimiz olma, yaşama aşkla katılma, hayallerimizi gerçekleştirme motivasyonumuz artıyor. Eril enerjimizi temsil eden Mars'ın ateş elementinden geçişi ile kalbimizdeki ateşi uyandırıyoruz. Hayatın oyun olduğunu hatırlamaya, o oyuna katılmaya, sanata, yaratıma ve aşka davet ediliyoruz. Gündemimiz; aşk, çocuk, sanat, spor ve yaratıcılığa evriliyor.

Sert ve gergin günler!

Mars- Plüto - Jupiter karesi; esneyemediğimiz konuları bize gösterirken, kendimizi göstermenin yeni yollarını bulmaya bizi teşvik ediyor. Bu süreçte hırslı büyük kararlardan, ani çıkışlardan, gergin ve öfkeli davranışlardan uzak durmalıyız. Öfkemiz, çocukluğumuzda kabul görmeyen yanlarımızı açığa vuracaktır. Sizi öfkelendiren kişiye değil, kızgınlığınızın esas sebebine odaklanın. Orada karşılanmayan çocukluk ihtiyaçlarınızı göreceksiniz.

Yaşam telaşı içinde sürekli aktif olan, kaygıyla ve geleceğe dair korkularla ilerleyen bilincimiz mali hak edişlerini ve sevgiyi ertelediğini görmeye, bastırdığı duygularını, ertelediği yaşamını yaşamaya davet ediliyor.

Kalbini duyamayan kişi; egoda, öfkede, hırstadır. Ani ve büyük tepkiler verir, hızlı ve büyük kararlar alır. Bu durum, ihtiyaçları için kendini duyurmaya çalışan içimizdeki mızmız çocuğun sesidir. Onu görün ve ellerinden tutarak olgun bir ebeveyn gibi ihtiyaçlarına kulak verin. Egonuzu esneten olaylar, dirençlerinizi yıkan konular, sizi kalbinizle buluşturuyor olacak.

Bugünlerde eylemlerimiz ve motivasyonlarımız dönüşüyor. Bu süreçte babanızı, çevrenizdeki erilleri ve çocukları izleyerek onlarla olan ilişkinizden rehberlik alın. Bol bol esneyeceğiniz sporlar yapın, masajlar yaptırın, sakin kalın ve ani kararlar almayın. Yaratıcılık, ilham ve sanat alanlarıyla ilgilenin. Kendinizi ve hayat sahnenizdeki duruşunuzu yenileyin. Rekabet, yarış ve kıskançlık enerjisinde olan kişilerden uzaklaşın.

Toplumda; liderlere dair sert süreçler, sert kararlar, lider ve ünlü kayıpları, çocuklar, sanat, spor, doğa olayları, ateşli çatışmalar, yangınlar, finansal dönüşümler ve sert dalgalanmalar gündeme gelebilir. Bugünlerde yediklerimize, kalbimize dikkat etmeli, yönsüz ve kararsız hissediyorsak bir şeyleri oldurmak için zorlamamalı, kendimizi ve çocuklarımızı güvende tutmalıyız.

Gerçek aşk; kalpten gelen, egosunu beslemek için sahip olmak yerine güvenle aidiyet kurmayı seçendir. Kanıtlamaz, yarışmaz, ışığını besler ve kendiliğindendir. Kalbimizin soğuk kapılarını sıcak sevgiyle buluşturmaya davet edildiğimiz bu döngüde ilişkiler 5 Haziran sonrası dengelenecek. Gerçek aşkla buluşmaya, işini aşkla yaparak ışıldamaya, geçip gitmek yerine yaşamaya, kendine kavuşmaya aç kalbini!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder