14 Mayıs 2023 Pazar

15 - 21 MAYIS HAFTASI - YEPYENİ BİR DOĞUM



PAZARTESİ: Yeniay ile yepyeni başlangıçlar için yaşamımızda yer ayırmaya, yepyeni bir doğuma yaklaşıyoruz. Bugün zaman durmuş gibi gelirken, hayat bizi doğru planlar yapmaya ve başlangıçlar için gerçekçi olmaya davet ediyor. Bugün hayallerimiz için harekete geçebilir, doğru stratejiler kurabiliriz. Ekip çalışmaları, yardımlaşmalar ve birliğin güzellikleri ile her işimizi tamamlayabiliriz. Önemli başlangıçlarımızı 11:00 sonrasına almalı, akışa güvenmeliyiz. Agresyondan korunmak için hareket ve spora yönelmeliyiz.

SALI: Merkür ileri!

Bu sabah 06:16 itibariyle Merkür ileri hareketine başlarken, yaşam akışı hızlanmaya hazırlanıyor. Jupiter ise yepyeni bir döngüye hazırlanırken, Ocak ayından bugüne ilahi hediyelerini dağıtıyor! Oldukça kadersel, farkındalıklarla dolu özel bir gündeyiz. Hayatın size anlatmak istediklerine kulak verin. Buün sakinlikle hayallerimiz için eylemde olursak, ani ve dürtüsel davranmazsak, karşılığını hızla alabiliriz. Terapiler, sağlık randevuları, şifa çalışmaları için çok uygun bir gündeyiz.

ÇARŞAMBA: Jupiter yepyeni bir şans döngüsüne başlıyor! Bugünden itibaren 24 Mayıs 2024 tarihine dek; ektiğimiz tohumların yeşereceği, 1,5 yıllık emeklerimizin karşılık bulacağı, huzur, bereket, sevgi dolu çok özel bir döngüye başlıyoruz! Sevgi ve güven sunan, değerlerinin kıymetini bilen, şükreden, sahip olduğu güzellikleri çoğaltan, sabırlı, kararlı, sakin, duygusal ve ruhsal ihtiyaçlarına kulak verebilen her kalp mucizelerle dolu bir yıl yaşayacak!

Bugün sakin, mantıksal olan herkes kader tarafından desteklenirken, kışkırtıcı ve öfkeli olanlar için zor bir gün olabilir. 12:!0 - 15:30 arasına önemli işlerimizi denk getirmeden günü verimli kılabiliriz.

PERŞEMBE: Aydınlık ve karanlık arasındaki ince çizgi görünür oluyor! Bugün sevgide ve akışta olan, yardımlaşan, destek veren herkes günü güzel geçirebilir. Sanatsal, yaratıcı aktiviteler, bakım, güzellik işlemleri, aşka dair adımlar için desteklendiğimiz bir gündeyiz. Öte yandan toplumsal anlamda dönüştürücü, beklenmeyeni bekleyeceğimiz, öfkede ve karanlıkta olanın kaybedeceği, finansal anlamda çok riskli ve dünyada yeni ekonomik sürece girdiğimiz zamanlara başlıyoruz. Dürtüsel davranışlardan korunalım.

CUMA: 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun!

Bugün 18:53'de YENİAY gerçekleşiyor! Tutulmaların ve retronun ardından etkilerini görebileceğimiz, esas başlangıçları yapacağımız o özel gündeyiz. Yepyeni, kalıcı, sağlam adımlar atacak, özgün çıkışlar yapacak, hayatlarımızda beklenmedik mucizelerle yeniden doğacağız. Kadersel etkilerle dolu bu süreçte, hayalleri için cesurca emek verebilen, denenmemişi deneyen, sakince hareket eden herkes, hayatını etkileyecek çok güzel bir dönüm noktasına giriyor olacak. 

Gün boyu içsel ihtiyacımız; güven, gerçekçilik, beslenme, keyif olacaktır. Yeni adımlar için 2 gün sonrasını beklemeli, arınma, bitiş, dinlenme ve yenilenmeye odaklanmalıyız.

CUMARTESİ: İletişim, haberleşme, yazışmalarla dolu, meşgul ve renkli bir güne başlıyoruz. Bugün zamanı yönetmekte zorlanabileceğimizden güne çok işi sığdırmaya çalışmamalıyız. Sosyalleşmek, zihnimizi rahatlatmak günümüzü güzelleştirecektir. 

18:31 itibariyle Mars yeni yolculuğuna başlarken, hayat enerjimiz değişiyor! 9 Temmuz'a dek; cesur kalple adım atan herkes destekleniyor olacak. İçimizdeki çocuksu enerjinin açığa çıktığı, eğlence, aşk, sanat, çocuk gündemlerinin yaşanacağı tatlı bir döngüde olacağız. 

Toplumda; halk ve yönetim çatışmalarına dair sert enerjilere dikkat etmeli, çevremizde ego savaşlarına girmemeliyiz.

PAZAR: Toplumda etki yaratabileceğimiz, sözlerimizle çıkışlar yapabileceğimiz, gücümüzü ve yeteneklerimizi gösterebileceğimiz bir gündeyiz. Kendi hayatımızın direksiyonuna geçmek için bugünden itibaren tüm başlangıçları yapabiliriz. Özgünlüğümüzü özgürce ortaya koyabilir, farklı vizyonlarla geleceğe ışık tutabiliriz.

Toplumda sert, dönüştürücü, kışkırtıcı etkilere dikkat etmeliyiz. Güvenli yerlerde güvenli kişilerle olmalı, patlama ve yangın konularında önlemler almalıyız. İçsel enerjimizi yönlendirmek için doğada topraklanmak, içimizdekileri yazmak, esnetici sporlar yapmak iyi gelecektir. 

Başlangıçlarınız, mucize doğumlara vesile olsun!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder