5 Şubat 2023 Pazar

ASLAN DOLUNAYININ BURÇLARA ETKİSİ



KOÇ: Hayat sahnende parıl parıl parlamak, içindeki çocuğu neşeyle ve güvenle açığa çıkartmak, yeteneklerinin ve değerinin farkına varmak için Dolunay ışığı ruhunu aydınlatıyor. Yeter ki kalbinin rehberliğine güven ve korkularınla kendini durdurma. Bereket akışın böylece yenilenecek, eğer istersen çocuk sahibi olabileceksin. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerindeki karmik olaylar sana seni anlatan kilitleri açacak. 

BOĞA: Ne kadar büyürsen büyü, çocukluğun daima seninle. Ona nasıl davrandığın, nasıl davranılmasına izin verdiğin senin ellerinde. Kendine sarıldığında, ona da sarıldığını unutma ve şefkatini eksik etme. Şimdi benliğini yeniliyor ve kalıplarını kırıyorsun. Aile ilişkilerinde yaşadıkların kök karmalarını çözmene ve çocuk kalbini şifalandırmana yol açacak.

İKİZLER: Zihninden akan düşünceler, yaptığın görüşmeler, aldığın haberler, çıktığın yolculuklar, uzun zamandır sıkışmış hissettiğin konulardan seni özgürleştiriyor olacak. Şimdi sözlerine güvenme ve etki yaratma vakti. Korkularının seni durağanlığa hapsetmesine izin verme, bol bol dileklerini yaz. İçindeki ilhama, gerçekleşen mucizelere sen bile inanamayacaksın.

YENGEÇ: Kendi değerinin farkına varmak, hak edişlerini almak, bereket akışını çoğalatmak istiyorsan, diğerlerinin aynasındaki yansımana bak. Kendine ne kadar adilsen, hayat da sana o kadar dengeli yaklaşacaktır. Şimdi yeteneklerine güvenme, ürettiklerine değer verme, aşkla yaptığın işleri parlatma, böylece hayattan alacaklarına kavuşma zamanı. 

ASLAN: Dolunay'ın ışığı üstünde parlarken, senin ışığından onun bile gözleri kamaşıyor! Şimdi yeteneklerini korkusuzca ortaya koyma, sahneye çıkma, kalbinin rehberliğini takip etme vakti. Kendin olamadığın her yerden, her ilişkiden arınacak, hayat şarkını özgürce söyleyebildiğin kişi ve yerlerle buluşacaksın. İçinde yükselen şefkat duygularını sundukça çoğaltacaksın. Her şey hayatında hak ettiği yeri buluyor, senin olan nihayet sana geliyor. 

BAŞAK: Hakikatlerin aydınlandığı, iç sesinin ve rüyalarının sana rehberlik ettiği, bastırdığın duyguların açığa çıktığı günlerdesin. Korkularla, temkinle hareket ettiğin konular, seni hak ettiğin güzelliklerden mahrum bırakıyor olabilir. Aradığın tüm cevapların sende olduğunu unutma. Kimsenin hayatında kurban veya kurtarıcı değilsin, sen kendi hayatının kahramanısın. 

TERAZİ: Dolunay ile özgürce hayallerini yaşamak, hayata karışarak sosyalleşmek için destekleniyorsun. Bugünlerde seni durduran ve kendin olmanı engelleyen konuları arkadaşlık ve aşk ilişkilerin aracılığıyla fark edebilirsin. Güçlü bir arınma yaşayacak, kazançlarını çoğaltacaksın. Ancak yatırımlarda riskler almamalısın. Kimsenin alkışına ihtiyaç duymadan şarkını söylemeye devam et. Seninle olması gerekenler, seni duyacaktır.

AKREP: Öz değerini güçlendirerek, kendine güvenerek, geleceğini hayallerinden bile güzel inşaa edebilirsin. Dolunay bugünde var olan tereddütlerini aydınlatarak, kendinden emin ilerlemen için seni özgürleştiriyor. Kendini severek değerlerini çoğaltabilir, yükselebilirsin. Kalbin nerede atıyorsa, onunla bir gelecek yaratmak için seni mutlu edenin peşine düşme zamanı.

YAY: Dolunay ile kendi sınırlarını aşmaya, daha güzel bir gelecek yaratmaya, kalbini heyecanla çarptıran yepyeni keşifler yapmaya hazır mısın? Şimdi bildiklerin genişliyor, bilgilerinle çevrene ışık oluyorsun. Eğitimler, yolculuklar ışığını büyütüyor. Yeter ki iç sesine güven ve yaşamın işaretlerini takip et. Alışkanlıkların, hayat kaliten, iş düzenine dair yaptığın yenilikler; daha sağlıklı, şifalı ve güvenli bir ilerleyişe vesile olacak.

OĞLAK: En derinlere sakladığın duygusal ihtiyaçların, ruhuna iyi gelmeyenler, Dolunay ışığı ile aydınlanıyor. İhtiyaçlarına cevap vererek, kendin olmaktan ve gücünden korkmayarak, arınarak sana iyi gelen her şeye yer açacaksın. Yaşamdaki bolluğun sınırsız kaynaktan geldiğini ve buna değer olduğunu unutma, şimdi hak edişlerini alma vakti.

KOVA: Dolunay ışığı yenilenmenin, yepyeni bir benliğe doğmanın müjdesini veriyor. Yalnızca gerçek bağları görüyor, sadece gerçekten seninle olması gerekenlerle yürümeye hazırlanıyorsun. İlişkilerin aracılığıyla kendine nasıl davrandığını görebilir, kendin olamadığın bağlardan özgürleşebilirsin. Yeter ki kalbinin soğuk odalarını ısıtacak, şifalandıracak bağlara izin ver. Bir olmanın güzelliklerine hazırlanıyorsun.

BALIK: Hayat akışının güzelliklerle akması, ruhunu beslemesi, bedenini şifalandırması, aşkla yeteneklerini göstermen için ihtiyacın olan tek şey; kalbinin sesini dinlemek. Bugünlerde onun ihtiyaçlarına cevap verdikçe, kendine iyi baktıkça, ruhunu dinlendirdikçe, korkmadan sahnede parlamaya izin verdikçe; ışığını güçlendirdiğini, sağlığını güzelleştirdiğini, bereket akışını çoğalttığını göreceksin. Hayat şarkını daha gür söyleme vakti!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder