5 Şubat 2023 Pazar

6- 12 ŞUBAT HAFTASI - KALBİNİ AYDINLAT!




PAZARTESİ: Haftaya Dolunay etkilerini yaşayarak başlıyoruz. Bugünden itibaren yeteneklerimizi ortaya koymak ve geliştirmek için ihtiyaçlarımıza odaklanabiliriz. Kendimiz olamadığımız her alandan özgürleşebiliriz. 

Bugün zamanı doğru yönetmekte zorlanabileceğimiz bir gün. Özellikle 17:06 sonrası işlerimiz askıda kalabilir. Ancak acele etmeden oluruna bırakarak; yeni fikirler üretmeye, ilham ve yaratıcılığımızı açığa çıkartmaya odaklanırsak, günü verimli geçirebiliriz.

SALI: Hayatımızı düzenleyebileceğimiz, arınabileceğimiz, yepyeni bir sayfa açabileceğimiz etkilerdeyiz. Aynı zamanda attığımız adımlarda kadersel destekler görebiliriz. Bugünü; temizlik, düzen, planlama, arınma, cilt bakımı, eğitime ve diyete başlamak, sağlık randevuları için değerlendirebiliriz. 

ÇARŞAMBA: Enerjimizi ve kendimizi yenilediğimiz etkilerle güne başlıyoruz. Bugün emeklerimizin hak edişlerini alabilir, olumlu mali gelişmeler yaşayabiliriz. Beklenmedik aşk itirafları duyabilir, aşkta süprizlerle karşılaşabiliriz. Özgün ve yaratıcı çalışmalarla etki uyandırabilirabileceğimiz bir gündeyiz.

PERŞEMBE: Güne haberci ve rehber rüyalarla uyanıyoruz. Bugün duygusal olarak oldukça derin hissedebiliriz. Araştırmalar yapabilir, önemli bilgiler edinebiliriz. Önemli işlerimizi 11:45 sonrasına ertelemek yararımıza olacaktır. Öğleden sonra sosyalleşebilir, sanatsal konularla ilgilenebilir, resmi işlerimizi tamamlayabiliriz. İlişkilerde denge kurmamız gereken gündemler yaşayabiliriz.

CUMA: Zihinsel enerjimizin oldukça aktif olduğu bir güne başlıyoruz. Bugün yepyeni fikirler üretebilir, eğitimler alıp verebilir, bol bol sosyalleşebiliriz. Konuşmalarımızla etki yaratabiliriz. Enerjimizi dengelemek adına spor yapmak çok iyi gelecektir, ancak riskli sporlardan kaçınmalı, dikkatli olmalıyız. Akşam saatlerinde duygusal olarak gergin hissedebiliriz. Kendimizle başbaşa kalmak ruhumuza iyi gelirken, sert iletişim kurmamak önemli olacaktır.

CUMARTESİ: Hayata bakış açımız yenileniyor! Merkür'ün Kova burcuna geçişi ile bugünden itibaren özgün fikirler ve vizyonlar ortaya koyabiliriz. Bugün; kişisel gelişimimize odaklanabilir, önemli projeler, iş birlikleri yapabilir, ruhsal ve spiritüel konulara, eğitimlere odaklanabiliriz. İlişkimizi yenileyebilir, sosyalleşebiliriz. Ancak akşam saatlerinde duygularımızı rahat ifade edemeyebiliriz. Akşam saatlerinden itibaren ani, sarsıcı durumlara açık olacağız.

PAZAR: Sevginin en büyük şifa olduğunu anlayacağımız bir gündeyiz. Bizi sevgiden ve hak edişlerimizden alıkoyan her şey bugün kadersel olaylarla kendini gösterebilir. Aşktan, sevgiden, iyiden yana seçim yapanlar, iyi ki diyecekleri yenibir döngüye ilerleyecektir. Aynı zamanda aşka dair süprizler de yaşayabiliriz. Dolunay'ın bizi yenilediği konuları daha çok fark ettiğimiz, Dolunay gündemlerini daha fazla yaşadığımız bir gün geçirebiliriz. 

Aşk dolu haftalar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder