4 Şubat 2023 Cumartesi

5 ŞUBAT DOLUNAY'I - HAYAT ŞARKISI



Dolunay 5 Şubat tarihinde saat 21:28'de (tr) gerçekleşiyor olacak ve etkilerini bir ay boyunca deneyimleyeceğiz.

Dolunay ışığı, hayat sahneni aydınlatıyor. Şimdi; kalbinin şarkısını dinlemeyenleri, eşlik etmeyenleri, ışığını perdelerle gölgelemek isteyenleri aniden görebilirsin. Şarkını kendilerininmiş gibi söyleyerek sahnenden rol çalmaya çalışanları fark edebilirsin. Yine de olduğun gibi ışıldamaktan, kalbinin sesini takip etmekten vazgeçme. Tüm bunların çocuk kalbini küstürmesine izin verme. Şarkını yalnızca sana eşlik edenlere söyle. İçinde sıkıştığın nakaratlar varsa, dolunay sana yenilemen gereken melodilerini gösterecek.

Bugünlerde Ağustos ayından beri süregelen konular tamamlanırken aynı zamanda 8 Kasım tutulması tetikleniyor. O günlerde yaşadıklarımızı tekrar ederek anlamaya başlıyoruz. Bu süreçte bir sıkışmışık hissi yaşıyorsanız, o konuda bir yenilik ve destek kapısı yolda. Yalnızca teslimiyet ve sabırda kalarak sizin olanın sizi bulmasına izin verin. Şu anda hayatınızda ne tamamlanıyorsa 23 Mart'tan itibaren o konuda çok güçlü ilerleyeceğinizi bilmelisiniz.

Eğer bir kısır döngü içinde bir rutinde hissediyorsanız, maddi manevi kaygılarınız arttıysa, geleceğe kalpten inanmıyor olabilirsiniz. Geçmişteki kişi ve olayların, korkularınızın, olmayanların, bugününüzün değerinden eksiltmesine izin vermeyin. Hepsi sizi kendi değerinizi görmekten, hak ettiğiniz sevgiden, ışığınızdan, kendiniz olmaktan, ilerlemekten mahrum bırakıyor olabilir.

Ne yaşadıysanız, kalbinize ulaşmanıza ve içinizdeki cevheri görmenize vesile oldu. Bugünlerde kalbinizin sesinden ne kadar uzaksanız, yaşadığınız ani olaylarla uyanışınız o kadar sarsıcı olabilir. 

Dolunay ile ilişkilerde yaşadıklarınız, kendinizi ve diğerlerini kalpten görebilmeye ve kalple sevebilmeye vesile olabilir. Korku, kibir, bencillik, güç savaşları, sahip olma isteği, diğerinin ışığını gölgeleyerek mutlu olma çabası olan ilişkilerde yaşanan ani olaylar ve bitişler, ego duvarlarını yıkmak içindir. Böylece gerçek sevginin ne olduğunu öğreten olaylar içinde olarak, gerçek olmayan bağları görebilirsiniz.

Bir çocuk yalnızca özgür olduğu yerde tamamen kendi olarak oyunlar oynayabilir, hayattan keyif alabilir. Bugünlerde kim çocuk kalbinizi güvende hissettiriyorsa, sevgisini korkusuzca kalpten sunuyorsa onunla aşkı sınırsız, neşeli ve kendiniz olarak yaşayabilir, kalbinizin şarkısını doya doya söyleyebilirsiniz. Ve kalbin mucizelerine ne kadar inanıyorsanız, cümlelerinizle niyetlerinizi o kadar hızlı çekebilirsiniz.

Bu hayat senin oyun sahnen. Sahnende gerçekten ışıldamak cevherini parlatmak için; ışığını paylaşırken Güneş gibi cömert, İnci gibi sabırlı, bir Aslan gibi kendinden emin ol ve bir Yıldız gibi tüm karanlıklara rağmen parlamaktan asla vazgeçme!

Dünyada; bu günlerden itibaren 2,5 yıl boyunca gücün korku, para ve sahip olmaktan değil, koşulsuz sevgi, birlik ve bilgelikten geldiğini göreceğiz. Bereket, başarı ve yükseliş esas o zaman gelecek. Bir uyanış sancısının ardından güçlü bir doğum yaşaacağız. Eski yöntemler ve eski dünya kuralları yıkılıyor. Evrensel para birimi, yeni enerji kaynakları ve bilge liderlerin ortaya çıkışına doğru ilerliyoruz. Bugünlerde bir liderin, bir ünlünün şok edici olaylarını duyabiliriz. Çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Meclis içinde muhalafette önemli değişimler olabilir. Piyasalarda şok edici dalgalanmalar yaşanabilir. Ayaklanmalar ve isyanlar yaşanabilir. Orta şiddetli depremler sıklaşabilir. Büyük şirketler içinde değişimler olabilir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder