31 Ocak 2023 Salı

ŞUBAT 2023 - AŞK VE ÖZGÜRLÜK DOLU DEVRİM AYI




Bir çocuk yalnızca güvende hissettiği yerde özgürdür. Peki sen nerede özgür hissediyor, kendi şarkını söylüyorsün? Çocuk kalbine sor, o doğruyu biliyor. Şubat ayında içindeki ateşi yeniden yakmaya, ruhunu geri çağırmaya hazır mısın?

Sıkışmış tüm enerjileri çözen, şifalandıran, kadersel desteklerle dolu, göklerde şans etkilerinin birleşeceği, hızlı bir aya başlıyoruz.

Bu ay Ağustos ayından bugüne dek süregelen, askıda kalan konular tamamlanacaktır. Aynı zamanda Ekim ve Kasım tutulmaları tetiklenirken, o zamanlarda yaşadıklarımızda anlamlandıramadığımız konuları fark etme fırsatı bulacağız.

Satürn ve Plüto son derecelerde ilerlerken, gelecek kaygıları ve korkularınız ayaklanmış olabilir. Kendiniz olamadığınızı, içinizdeki cevheri açığa çıkartamadığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Bundan dolayı hayata, işinize, aşka karşı bir parça küskünlük hissediyor, vazgeçiş enerjilerinden geçiyorsanız, bekleyin.

Bugünlerde zihninizde sizi sıkıştıran düşünceler neyse, o konuda bir destek kapısının da 5 Şubat'tan sonra yolda olduğunu bilmelisiniz. Sadece teslimiyette olun ve sabırda kalarak size gelecek olanın sizi bulmasına alan açın. Sizi motive eden beklenmedik döngüler yaşayacaksınız. Her şey vaktini bekliyor.

Aşktan sarhoş olacağımız günler geliyor! 19 Şubat'a dek yılın en romantik enerjilerinden geçiyoruz.14 – 15 Şubat tarihlerinde Neptün Venüs kavuşmasıyla; koşulsuz sevgiyi, ruhsal bağlılığı en derinlerde hissedeceğiz. 20 Şubat'tan itibaren 
Venüs Jupiter buluşmasıyla; hızlı, tutkulu aşklara, ruh eşi buluşmalarına şahit olacak, ilahi adalet ile kalbimizi ferahlatacağız. Bu buluşmalar, 2024- 2025 yılında evliliklerle taçlanabilir!

Bu ay şifa, özgürleşme ve aşk ayı olacak!

Şubat ve Mart ayında hayatlarımızda büyük bir döngünün kapanmasına hazırlanırken, bir uyanış sancısı içindeyiz. Şimdi verdiğiniz mücadeleler, attığınız adımlar, yaptığınız seçimler Mayıs ayından itibaren huzur, güven, bereket getiriyor olacak. Bir tamamlanma ve rahatlama enerjisinde olmak için bu fırsatları kaçırmamalıyız. 

Bu ay özgün fikirlerinizin ve duygularınızın akmasına izin verin, kalbinizin istekleri için elinizden geleni yaptığınıza emin olun ve hayatınız hakkında cesur olun! Kişisel devriminiz yaklaşıyor. Büyük bir doğum geliyor. Size ait olan sizi bekliyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder