29 Ocak 2023 Pazar

30 OCAK - 5 ŞUBAT HAFTASI - UYANIŞ BAŞLIYOR!





Merhaba yeryüzü sakinleri,

2023 yılı hepimiz için bir uyanış yılıdır. Bu uyanış sürecine 5 Şubat'ta yaşayacağımız Dolunay ile başlıyoruz. Hayat süprizlerle doludur, yaşamanın güzelliği de budur. Şayet hayatın getireceklerine sabır ve teslimiyette olursak, bize ait olan bizi bulacaktır. Her doğum, zamanını bekler.

Bu hafta; birden bire sertleşecek hava koşulları, piyasalarda sarsıcı gelişmeler, sanat dünyasında ani sarsıcı olaylar ve aynı zamanda yenilikler, toplumsal uyanışlar, muhalefet gündeminde ani ve şaşırtıcı haberler, ekonomide yaptırımlar, büyük şirket ve yapılar içinde değişimler yaşayabiliriz. 

PAZARTESİ: Mutlu haftalar! Güne güven ve huzur ihtiyacı ile başlıyoruz. 11:35'e dek kaygılı hissedebilir, zamanı doğru yönetemeyebiliriz. Ardından hayat akışı hızlanırken; iletişim, yayıncılık, seyahat, spor, eğitim, görüşme, imza, ticaret gibi konularla ilgilenmek için destekleniyor olacağız. Gün genelinde oldukça özgün fikirler üretebilir, sözlerimizle, projelerimizle etkileyici çıkışlar yapabiliriz. Alışveriş dürtümüzü kontrol altında tutmak yararımıza olacaktır. 

SALI: Zihnimizin çok aktif olduğu bir güne başlarken, dengelenmek adına açık havada olmak, içimizden geçenleri yazıya dökmek zihnimizi topraklamaya yardımcı olacaktır. Ani kararlar almamalı, trafikte sakin kalmalı, enerjimizi üretmeye ve yaratıcılığımıza odaklamalıyız. Gün genelinde; resmi işlerimizi tamamlayabilir, görüşme, anlaşma, eğitim, imza, alım satım konuları ile ilgilenebiliriz. Terapiler, doktor randevuları, şifa çalışmaları için bugün çok uygundur.

ÇARŞAMBA: Bilinçaltı mesajları veren rüyalarla dolu bir geceden güne başlarken... Bugün hayallerinizi gerçekleştirmek için adım attıkça, fikirler ürettikçe desteklenecek, ilham dolu olacak, gerçekçi olmayan her şeyin farkında olacağınız deneyimler yaşayacaksınız.

Özellikle 19:00 itibariyle hayatına dokunduğunuz birinden iyilik görebilir, çevrenize şifa olarak hayatınıza şifayı ve güzellikleri çekebilirsiniz. 15:00 sonrası işleriniz askıda kalabileceğinden, önemli işlerinizi bu saate dek tamamlamak yararınıza olacaktır.

PERŞEMBE: Duygusal güvence ihtiyacımızın yüksek olduğu etkilerle güne başlıyoruz. Şayet hayattan alıcılığa kapalıysanız ve içsel doyum hissetmiyorsanız, alışveriş ve yeme ihtiyacınız artabilir. Onun yerine odağınıza bugün kendi ruhsal ihtiyaçlarınızı almalısınız. Gün geneli; saç kesimi, estetik, bakım, sanatsal çalışmalar, ilişkilerde romantik zamanlar, duygu paylaşımları, aile ilişkileri ve evimizle ilgilenmek için uygundur. 

CUMA: Dolunay eksenine girmeye başlarken, hayatımızda yavaş yavaş süpriz gelişmelere ve yenilenmelere doğru ilerliyoruz. İlham perileri adeta ruhumuza dokunurken, dilekler ve niyetlerimiz daha güçlü yankılanırken, sadece hayal edin, isteyin ve adım atın. Enerjimizi hayatımızda yeni şeyler yapmaya, yeni fikirler üretmeye, özgün yanlarımızı ortaya çıkartmaya, yeni çevreler edinmeye, manevi ve sanatsal çalışmalara odaklamak bize ilerde beklenmedik kapılar açabilir. Gün genelinde uygu ve mantık dengesi kurmamız gereken deneyimler yaşayabilir, kendimizi tam anlatamadığımızı hissedebiliriz. 

CUMARTESİ: Her büyük değişim ve uyanış döngüsü öncesi, tam güzel şeyler yaşayacağımız zaman, korkularımız bilinmeyen bir yere ilerlediğimiz için ayaklanır. Bir doğum sancısı, kalp çarpıntısı ve ruhsal sıkışıklık ardından kozadan çıkışımız başlar. O günler hayatımızın değiştiği günlerdir. Bugün korkularınıza kapıyı kapatmak yerine onlarla sakince yüzleşin ve özgürleşin.

11:47 itibariyle şans enerjisi bizimle olacaktır. Sosyalleşmek, yeteneklerimizi ve kendimizi göstermek, ilişkilerimizi dengelemek için uygun bir günde olacağız.

PAZAR: Dolunay günü !

Hayat süprizlerle doludur, yaşamanın güzelliği de budur. Bugünlerde değişen koşullar, sizi hiç bilmediğiniz güzelliklere hazırlıyor olabilir. Derin uykuda olduğunuz her konudan uyanabilir, değişimler ve yenilikler yaşayabilirsiniz. 

Gün genelinde enerjimiz çok yüksekken, kalbimizin sesini takip etmeli, içimizdeki çocuğun ihtiyaçlarını dinlemeliyiz. Ancak ani, aşırı, sert davranış ve kararlardan kaçınmak, teslimiyette olmak, bize ait olanı bize getirecektir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder