22 Ocak 2023 Pazar

23 - 29 OCAK HAFTASI - YEPYENİ BİR SAYFA




Merhaba yeryüzü sakinleri,

Yaşadığımız güçlü Yeniay'la birlikte hayatınızın bundan sonrasının eskisi gibi olmayacağını bilmelisiniz. Altair Yıldızı sıfırlama, tertemiz bir başlangıç yapma enerjisi taşır. Bu başlangıç, Mart ayıyla birlikte güç kazanarak hayatınıza yepyeni güzellikler getirecektir. Yılın ilk yarısında attığınız adımların tohumlarını Mayıs ayından itibaren topluyor olacaksınız. Miladınızın nasıl olmasını isterdiniz? Şimdi elinize kalemi alıp yeni hikayenizi dilediğiniz gibi yazma zamanı.

PAZARTESİ: Güne hayatımızı ciddiyetle ele alma, sorumluluklarımızı tamamlama, ilişkilerimize daha ciddi bakabilme ihtiyacı ile başlıyoruz. Duygulardan çok mantığımızla hareket ederek ihtiyacımız olanı ele aldığımız bir gün yaşayabiliriz. Özgür ve bağımsız hareket etmek isteyebiliriz.

13:20 - 20:36 saatleri arasında yeni bir şeye başlamak yerine yarım kalan işlerimizi tamamlamalı, dinlenmeye zaman ayırmalıyız. 20:36 itibariyle mistik, duygusal, romantik, empatik bir ruh haline bürünebilir, ruhsal ve manevi çalışmalar yapabiliriz.

SALI: Şanslı, akıcı, tatlı enerjilerle dolu bir güne başlıyoruz. Bugün; önemli görüşmelerimizi yapabilir, kadersel destekler görebilir, bize iyi gelecek insanlarla tanışabiliriz. İmza, işbirlikleri, fikir üretmek, sunmak ve diğer tüm yeni başlangıçlar için harika bir gündeyiz. Aynı zamanda duygularımızı açabilir, bir ilişkiye başlayabilir, saç kesimi ve bakım için de bugünü değerlendirebiliriz. Yalnızca sabah saatlerinde sabırsız, aceleci ve dürtüsel davranmamak yararımıza olacaktır.

ÇARŞAMBA: Etki yaratmak istediğimiz her konuda başlangıçlar yapabileceğimiz, şansın yanımızda olduğu, her türlü başlangıcın desteklendiği, güçlü ve akıcı bir güne başlıyoruz. Bugün rüyalarınızdan rehberlikler alarak uyanmış olabilirsiniz. Gün genelinde; hayal gücümüz, yaratıcılığımız ve sezgilerimiz yüksek olacaktır. 

Kendimizi göstermek istediğimiz konular, eğitimler, seyahatler, iş başvuruları, işbirlikleri, girişimler, duygusal konularda uzun zaman sonra en çok desteklendiğimiz gündeyiz. 21:50 ile birlikte yaşam enerjimiz de oldukça yükselmeye başlayacaktır.

PERŞEMBE: Yüksek enerjilerle başladığımız sabah saatlerinde yepyeni başlangıçlar, şanslı adımlar için destekleniyor olacağız. Bugün seyahatlere çıkabilir, spor yapabilir, yeni eğitime başlayabilir, hayatımızla ilgili radikal başlangıçlar yapabiliriz. Ancak kollarımızı incitecek riskli sporlara dikkat etmeliyiz. Aynı zamanda sözlerimizi ince seçmeli, kırıcı cümleler kurmamaya özen göstermeliyiz. Birbirimizin yaralarını anladığımız, birbirimize şifa olabileceğimiz bir gece geçirebiliriz.

CUMA: Havada aşk kokusu var!

Bugün Venüs'ün 20 Şubat'a dek sürecek yepyeni yolculuğu ile birlikte; aşk, romantizm, koşulsuz sevgi, ruhsal bağlılık dolu zamanlar başlıyor. Empati, anlayış ve özverinin olduğu, aynı hayalleri paylaşabildiğimiz tatlı günler yaşayabiliriz. Sanatsal ve ruhsal çalışmalarda da bu tarihe dek destekleniyor olacağız. 

Bugün zamanımızı çok iyi yönetebilir, yatırımlar yapabiliriz. Sözcüklerimizde kırıcı olmamalı, ani kararlar almamaya dikkat etmeliyiz. Uyumadan önce meditasyon yapmak ruhumuza çok iyi gelecektir.

CUMARTESİ: Huzurlu, keyifli, tatlı etkilerle dolu bir güne başlıyoruz. Bugün; duygularımızı açabilir, yeni bir ilişkiye başlayabilir, özlediğimiz kişileri arayabiliriz. Estetik, kuaför ve bakım konuları için bugünü değerlendirebiliriz. Sanatsal çalışamalar yapmak, doğada zaman geçirmek ruhumuzu oldukça besleyecektir. Akşam saatlerinde bize duygusal konularda rehber olacak farkındalıklar yaşayabiliriz. Yeniay'ın neler getirebileceğini görmeye başladığımız bir gün geçireceğiz.

PAZAR: Uyumlu, akışta, dengeli etkilerle dolu bir güne başlıyoruz.

Bugün arınmak istediğimiz her konuda adımlar atabilir, detoks yapabilir, diyete başlayabilir, meditasyona yönelebilir, bilinçaltı çalışmaları yapabiliriz. Sevdiklerimizle sakin ve keyifli zamanlar geçirmeli, güvende hissettiğimiz yerlerde olmalıyız. Duygularımızı açmak, süprizler yapmak için de destekleniyoruz. Aynı zamanda farkında olmadan özgün ve güzel fikirler üretebiliriz, zihninizden geçenleri not almayı unutmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder