22 Ocak 2023 Pazar

21 OCAK YENİAYI - BURÇLARA ETKİLERİ




KOÇ: Hayallerine ulaşmak için özgürce adımlar atacağın, kendi yolunda seni destekleyenleri görerek yepyeni bir çevreyle ilerleyeceğin büyük bir döngüye hazırlanıyorsun. Şimdi tertemiz bir sayfa açarak, hayalini en güzel şekliyle yaşamak için ufak da olsa bir adım at. 'Büyük değişimler, küçük adımlarla başlar.'

BOĞA: Artık hayattan neyi istediğini biliyor, kendi zirvene yaklaşıyorsun. Hak ettiğin saygıyı almak, kariyer hedeflerine ulaşmak için adımlarını özgürce at. Özgünlüğünü ortaya koydukça, bağımsızlığını ve sınırlarını korudukça, hayat tarafından destekleneceksin. Geleceğini yenileyecek kararlar alarak yükselmeye hazırlanıyorsun.

İKİZLER: İlahi adalet döngüsüyle hak edişlerini aldığın, sınırlarını aştığın, ruhunu özgürleştirdiğin yepyeni bir hikayeye başlıyorsun. Yaşadıkların anlam kazanarak seni ilerletirken, çıkacağın yeni yolculukta; yeni insanlar, renkler, inançlar tanıyacak, bilginle ışığını parlatacak, öğrendiklerinle diğerlerine rehber olacaksın. Bu macerayı deneyimlemeye hazır mısın?

YENGEÇ: Hayata bakış açının yenilendiği, yaşadıklarınla güçlendiğin, derinleşerek bilgeleştiğin yepyeni bir döngüye ilerliyorsun. Seni en güzel hayallerine, en yüksek potansiyellerine, bolluk bereket dolu günlere ulaşmaktan alıkoyan  korkularından, düşüncelerinden, yerlerden ve kişilerden arınmaya hazırlanıyorsun. Açılan her boşluk yerini güçlü ve gerçek olanla dolduracak.

ASLAN: Hayat yolunda seninle bu yolu yürüyecek gerçek hayat ortaklarını gördüğün, sana değer olanı, ruhuna eş olması gerekeni fark ettiğin yepyeni bir hikayeye hazırlanıyorsun. İlişkilerinde hakikatler aydınlanırken, sana uyumlu olanla buluşmak üzere kalıcı bitiş veya başlangıç kararları alabilir, var olan ilişkilerini yenileyerek güzelleştirebilirsin.

BAŞAK: Bugüne dek verdiğin emeklerin karşılığını aldığın, hayatını yenileyerek sağlığını şifalandırdığın, hedeflerini netleştirdiğin yepyeni bir döngüye başlıyorsun. Hayatı özgürce yaşamak, özgürce hareket etmek, özgürce çalışmak için ihtiyacın olanı görerek kararlar alabilirsin. Tatlı ve hareketli günler seni bekliyor.

TERAZİ: Hayata aşkla sarıldığın, kalbinin aşkla çarptığı, yaratıcılığının yükseldiği, hayat sahnende özgür hissettiğin bir döngüye başlıyorsun. Bu döngüyle birlikte kalbinin gerçek isteklerinin peşinden gidebilir, aşk hayatında radikal kararlar alabilir, adımlar atabilirsin. Yeni bir hobiye başlamak, çocuk sahibi olmak, kendini göstererek etki yaratmak için güzel zamanlardasın.

AKREP: Yaşam alanında özgür hissetmek için ihtiyacın olanı gördüğün, aile ev ev hayatınla alakalı yeni kararlar aldığın, belki de kendi evini veya aileni kurduğun yeni bir hikayeye başlıyorsun. Bugünlerde kalbinin ve ruhunun gerçek isteklerini duymak için kendinle zaman geçirebilir, ailenin ve köklerinin hayatına etkisini fark edebilirsin. 

YAY: Hayata bakış açını yenilediğin, kendini daha özgün ve etkili ifade edeceğin yepyeni bir döngüye başlıyorsun. Bugünlerde geleceğini etkileyecek kararlar alabilir, görüşmeler yapabilir, yolculuklara çıkabilirsin. Hayallerini gerçekleştirmene elçilik edecek güçlü ilişkiler kurabilir, dileklerini gerçekleştirebilirsin.

OĞLAK: Sahip olduğun güzelliklerin, emeklerinin, zamanının, ürettiklerinin, kendinin kıymetini anladığın yepyeni bir döngüye başlıyorsun. Verdiğin değerin karşılığında sana ve sana ait olana değer verenlerle buluşacak, bolluk bereketini çoğaltacak, daha motive, özgün ve özgürce potansiyellerini açığa çıkartabileceksin.

KOVA: 2020 Aralık ayından bugüne dek yaşadıklarınla ektiğin tohumların meyvelerini toplamaya, yeniden doğmaya, yepyeni bir hikayeye başlamaya hazırlanıyorsun. Hayatta neler istediğini, gerçek ihtiyaçlarını görecek, kendine ve ilişkilerine dair yeni kararlar alarak şifalanacak, yenilenecek, ışığını parlatabileceksin.

BALIK: Geçmişten bugüne yaşadıkların anlam kazanırken, daha bilge, daha olgun başlangıçlara hazırlanıyorsun. Bugünlerde iç dünyan aydınlanabilir, ilham dolu hissedebilir, ortaya çıkacak bir konu veya proje için hazırlıklar yapabilirsin. Kadersel sana ışık olacak ruhlarla yolların kesişebilir. İçinde bitirdiğin her şey yerini daha güzeline bırakmaya hazırlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder