21 Ocak 2023 Cumartesi

21 OCAK YENİAYI - YENİ YIL BAŞLIYOR



Sonbahardan bugüne yaşadığımız gece sessizliği bitiyor, hayatımızın güneşi doğuyor, ışık her şeyin aslını aydınlatırken artık yepyeni hikayemize ilerliyoruz. Bambaşka bakış açımızla, yeni, özgür ve gerçek başlangıçlara hazırlanıyoruz.

Şimdi hayatımızda büyük bir döngü tamamlanırken, Eylül'den bugüne neyi neden yaşadığımızı fark ediyor, şifalanıyor, her boşluğun yerinin daha güzeli ile olmasına, iyi ki demeye hazırlanıyoruz.

2020 Aralık ayından itibaren hayatınızda neler değişmeye başlamıştı? Yeniay ile konuların sizi getirdiği noktada yenilenirken, Mart sonundan itibaren aynı konularda dönüşecek, yükselecek, güç kazanacağız.

Bugünlerde hayatınızda bazı şeyler artık sizin için anlamsız gelebilir ve eskisi gibi istekli hissetmeyebilirsiniz. Bir tekrar eden döngünün içinde sıkışıp kalmışsınız gibi gelebilir, eskiye dönmek isteyebilirsiniz. Mart ayına dek hayatınızda yeni şeyler yapmak, özgünlüğümüzü cesurca açığa çıkartmak, dış dünyada olmak, yatırımı zihninize yapmak beklenmedik fırsatlara yol açacaktır.

İLİŞKİLER

Bizimle bir ve bütün olan, birlikte güzelleşerek yükseleceğimiz ruh eşimizle buluşana dek, onu gördüğümüzde tanıyabilmemiz için uyumsuz ilişkilerden geçeriz. Onların aynasında kendimizi tanır, ne istemediğimizi ve ne istediğimizi anlayarak ilerleriz. Uyumsuz olduğumuz ilişkilerde ısrar ederek, onların özünü görmezden gelip değiştirmeye çalışarak, uyumlu olacağımız kişiyle buluşmamızı geciktiririz.

Yeniay ile hakikatleri gördüğümüz bugünlerde; artık kendimiz olamadığımız, bize uymayan, ihtiyaçlarımıza cevap vermeyen karmik ilişkilerde sonlanmalar kaçınılmaz olacaktır.

Hayat bugünlerde ilişkilerinizde zorluklar, çatışmalar, ayrılıklar yaşatıyorsa bilmelisiniz ki sizi artık size denk olana buluşmaya hazırladığı içindir. Devam eden ilişkilerde ise yenilenmek, farklı yerlere gitmek, ilişki içine heyecanlar katabilmek, sosyalleşmek bu süreçte çok iyi gelecektir.

Gerçek aşk, çaba gerektirmez.

Gökyüzünde 25 Ocak'tan 14 Şubat'a dek yepyeni ruh eşi buluşmaları zamanı başlıyor. Bu süreçte yaşanan tanışmalar; birlikte özgürleştiğiniz, birbirinizi yenilediğiniz, akıcı, şanslı, uzun soluklu, aşk, güven ve heyecan dolu ilişkilere evrilecektir. Biten ve başlayan her aşk kalıcı olacaktır.

SAĞLIK

Mars ve Merkür retrolarından geçtiğimiz, durup dinlenmemiz gereken konularda bedenimizin ve zihnimizin bizi durdurduğu, yavaşladığımız etkilerden geçtik. Retroların bitişi ve hayatın hız kazanmasıyla bedensel enerjimiz de yenilenecek, hastalıklar yaşayanlar şifalanırken, ruhsal isteksizlik halimiz de son bulacaktır. 

DÜNYA

Yeniay Altair Yıldızı'nda gerçekleşiyor. Bu yıldızın karmik misyonu; kendi gücüne güvenerek yükselmek ve topluma yön göstermektir. Kabuğunuza çekilmek yerine hayatınızın direksiyonuna geçmek sizi yükseltecek olandır.

Bu yıldız gökyüzünde etkili olduğunda toplumsal büyük olaylar yaşanır. Uçaklar, deniz yolu, hava yolu, kuşlar, göçler, yıldırımlar, ani gök gürültülü yağışlar, ani olaylar, ayaklanmalar ve yeni gruplaşmalar, ABD, uzay, teknoloji ve internetle ilgili gündemler yaşanabilir.

Altair etkisi toplumda; yeni bir yol gösterici, yeni bir lider, yeni akımlar, yeni spiritüel oluşumlar ile de bağlantılıdır.

Bugünlerde Altair size gitmeniz gereken yol için göz kırpıyor olacak. Yönünüzün hep ileriye, gelişime, sevgiye ve ışığa doğru olması dileğiyle.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder