15 Ocak 2023 Pazar

16 - 22 OCAK HAFTASI - AYLARDIR BEKLEDİĞİMİZ O HAFTA!




Merhaba yeryüzü sakinleri,

Bir ok hızla ileriye fırlamak ve hedefi vurmak için önce geri çekilir. Bu süreçte gerilir, yönünü ve rüzgarı hesaplar, kendi varlığını fark eder ve ardından hızla göğe doğru yol alır.

Eylül ayından itibaren hepimiz yavaşladığımız, planlar yaptığımız, rüzgara karşı koyduğumuz, yüzleştiğimiz etkilerden geçtik. Artık kim olduğumuzu, hayattan ne istediğimizi biliyor, daha güçlü ve yenilenmiş hissediyoruz.

Bu hafta retrolara veda ederken durağan akan hayatımız hızlanmaya başlıyor. Artık harekete geçme vakti! Bundan böyle 20 Nisan tarihine dek hiç retro yaşamayacak aynı zamanda çok hızlı geçecek aylara başlamış olacağız. Yeni başlangıçlar yapacağımız, yepyeni bir hayata başlayacağımız 24 Ocak tarihine dek son hazırlıklarımızı yapmalıyız.

PAZARTESİ: Haftaya duygularımızın ve sezgilerimizin oldukça derin olduğu etkilerle başlıyoruz. Bugün yaşadığınız duyguları ve ilişkilerinizi izleyerek, hayatınızda ilerlemenize engel olanları, direnç gösterdiklerinizi, içinize attıklarınızı fark edebilirsiniz. Yaşadıklarınız yenilenmeye ve karmik zincirlerinizi kırmaya vesile olacaktır.

Bugün; mali konular, bakım ve estetik için uygun bir günde değiliz. Kendi içimize dönmeli, daha sessiz sakin ve gözlemci olmalı, önemli planlarımızı bugün yapmamalıyız.

SALI: Merkür durağan!

Bugün aldığımız kararlar, söylediğimiz sözler hayatımızda kalıcı bir etki yaratacaktır. Ani kararlar verebilir, aniden geçmişten gelen geri dönüşlerle karşılaşabiliriz. Sakin ve mantıksal olmalı, dürtüsel tepkiler vermemeliyiz. Bizi aniden harekete geçirecek kadersel bir olay yaşayabiliriz.

Bugün 17:27'ye dek görüşmeler, düzenleme ve planlamalar için destekleniyoruz. 20:33 ile beraber enerjimiz artarken, attığımız adımlar bize şans getirebilir, ilişkilerde güzel zamanlar yaşayabilir, haberci rüyalar görebiliriz.

ÇARŞAMBA: Hayatımızda çok güçlü dönüşümler yaşayacağımız, kabuğumuzu kıracağımız etkilerden geçiyoruz. Güneş Plüto kavuşumu bize yaşadıklarımızla ne kadar güçlendiğimizi, yenilenerek güzelleştiğimizi hatırlatabilir. Gün içerisinde gergin, karanlık, negatif enerjili kişilerden uzak durmalı, tartışmalara ve yargılamalara girmemeli, kalabalık ortamlarda pek bulunmamalıyız.

Bugün; iş birlikleri kurabilir, doktor randevuları alabilir, ruhsal ve manevi çalışmalar yapabilir, enerjimizi topraklayabiliriz.

PERŞEMBE: Merkür Retrosu Bitti! 

Bugün saat 16:12 itibariyle Merkür retrosu da sonlanıyor. Kasım ayından beri durağan akan hayatımız hızlanmaya başlıyor. Artık harekete geçme, planlarımızı hayata geçirme vakti. Bundan böyle 20 Nisan tarihine dek hiç retro yaşamayacak aynı zamanda çok hızlı geçecek aylara başlamış olacağız. Ancak yeni başlangıçları - 24 Ocak itibariyle yapmalıyız.

Gün genelinde dinlenme ihtiyacında ve biraz dalgın olabiliriz. Başlattığımız işler askıda kalabilir. Bugün; keyif yapmalı, sosyalleşmeli, ruhsal ve manevi çalışmalar yapmalıyız.

CUMA: Güneş KOVA burcunda!

İyi ki doğdunuz sevgili Kovalar! Bugünden itibaren kışın sabit enerjisiyle yavaş yavaş kış etkilerini yaşamaya başlayacağız. Bugün hayatımızda istediğimiz yenilikleri yapabilir, ait hissetmediğimiz her bağdan özgürleşebiliriz. Görüşme, anlaşma, toplantılarımızı yapabiliriz. Duygularımızı, korkularımızı ve isteklerimizi rahatlıkla ifade edebiliriz. Sorumluluklarımızı yerine getirme ihtiyacında, mantıksal bir günde olacağız.

CUMARTESİ: İŞTE O YENİAY GÜNÜ!

Uzun zamandır beklediğimiz Yeniay'ı bu gece yaşıyoruz. Retroların ardından hayatımızda yepyeni bir sayfa açacak, tertemiz bir yola çıkacak, süprizlerle dolu yeni bir hikayeye ilerleyeceğiz. Bu hikaye bizi Mart ayında bambaşka bir dönüşüme taşıyacak. İş, ilişkiler, eğitimler, taşınmalar... Birçok konuda hayatımızda kahramanı olduğumuz yeni bir serüvenin ilk adımlarını atacağız.

Bugün 18:53'e dek işlerimizi kolaylıkla yapabilir, güçlü hissedebilir, geçmişte kalması gereken birçok konuyu son kez fark ederek, ışığımızı parlatacak güçlü ve yeni adımlar atabiliriz.

PAZAR: Enerjik, keyifli, yenileyici etkilerle dolu bir güne başlıyoruz. Bugün hayatımızdaki yeni başlangıçlar için keyifli planlamalar yapabiliriz. Eğitim, görüşmeler, spor, sosyalleşme için uygun bir gündeyiz. Yeni olanı denemek, yeni yerler gezmek ruhumuzu besleyecektir. 

Uranüs'ün durağan konumda olması ile bugün aklınıza gelen fikirleri çok önemseyin ve mutlaka not edin. 20:00 itibariyle özgürleşme ve yenilenme ihtiyacımız artarken, ani, sarsıcı, beklenmedik olaylar deneyimleyebiliriz. Dürtülerimizi kontrol etmemiz gereken bir akşamda olacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder