7 Aralık 2022 Çarşamba

8 ARALIK DOLUNAYI & BURÇLAR - AKLIN PENCERELERİ



Yılın son Dolunay'ına merhaba!

Bu Dolunay, hem koskoca bir yılı hem de uzun zamandır içinde bulunduğumuz döngüleri aydınlatıyor, bizi yepyeni bir yıla ve tertemiz bir sayfaya hazırlanıyor. Mars gerilemesinin etkilerini zirveye çıkartan Dolunay ile önce durup zihnimizdeki dağınıklık ve bulanıklığa bakmaya, sonra her şeyi ve herkesi olması gereken yere koyup ilerlemeye davet ediliyoruz.

Zihninizin karmaşası, bu dağınıklıktan gelebilir. Kimileri acele etmek isteyip bunu dürtüsel konuşmalara kimileri de karmaşayı içe döndürüp boğaz çakrasını bozmaya (öksürük, boğaz ağrıları) döndürebilir. 

Mars bu Dolunay'da 4 nokta ile birlikte sınır dışı ve Ay tarafından örtülüyor. Dişil yanımız eril yanımıza adeta sarılıyor. Yani önce ruhumuzun ihtiyaçlarını ve gerçekten ne hissettiğimizi sormamız gerekiyor. Sabır, sakinlik ve anlayış, zihnimizdeki kılıçları sakinleştiriyor. Güç elde etmek, onaylanmak, görülmek için savaşmak yerine kendimize neyi vermediğimiz, neleri sürekli dışardan beklediğimiz ortaya çıkıyor.

Sürekli beklentide olan, kendine veremediğini başkalarından bekleyen kişi bir noktadan sonra doyumsuzluğa düşer. Kendine yetemeyene, hiçkimse ve hiçbir şey yetemez. Bu süreçte sizi onaylamayan ebeveyninizi veya çocukluğunuzdaki kayıplarınızı, güçlü hissetmediğiniz zamanları hatırlayın. Korkularınızın kaynağını bulduğunuzda, hayata huzurla sarılabileceksiniz.

Rigel Yıldızı ile yükselen Dolunay; bize güven vermeyen kişileri, sadece lafta kalan durumları görüp arınmamızı sağlayacak. Hayat oyununda tüm kartlar açılırken, gerçeklerle nasıl hareket ettiğimiz karmik yolumuzu çizecek, Merkür'ün konumu itibariyle her sözümüz ve cümlemiz geleceğimizi belirliyor olacak.

Rigel yıldızının karmik misyonu; elçi olmak, bir bilgi iletmekle ilgilidir. Bugünlerde duyduklarınız, yaşamdan aldığınız işaretler, ilişkileriniz sizin için çok önemli mesajlar taşıyacaktır. Aynı zamanda bu yıldız gerçekten bilgili insanları aydınlatır. Yaratıcı zihinler, oyuncu, sanatçı veya yazarların ödül almasıyla ilgilidir.

Yükselen yöneticisinin ilk, yöneticisinin son derecelerde olmasıyla; büyük bir döngüyü kapatırken, hayata bambaşka bir pencereden bakmaya başlıyor olacağız. İlahi adaletten hakkımızı alacak, yeni yerler, hikayeler, fikirler ve insanlarla bambaşka yollara koyulacak, yapmak isteyip yapamadıklarımız için daha derin ve anlamlı adımlar atacağız.

Dünya gündeminde; dürtüsel eylem ve hareketlere çok açığız. İletişim kazaları, kandırılma, dolandırılma, sosyal medya ve tüm iletişim araçlarında problemler, siber saldırılar, trafik kazaları yaşayabiliriz. Alım satım, eğitim, ticaret, alışveriş konularında iyi araştırmalı, okumalı, yüzeysel bilgi, dedikodu, çatışma enerjilerinden, kalabalık alanlardan uzak durmalıyız. 

Dolunay'ın karşısında bulunan Sabık Yıldızı; ahlaki konularda sapkınlıkları gösterir. Bugünlerde yaşananlar için Mart 2023 ile birlikte yeni düzenlemeler ve gündemler yaşanabilir.

Bu süreçte; gerçekçi, olgun, adım adım ilerleyen, ani kararlar almayan, hayattan anlamaya açık olan, sözlerinin arkasında duran, bilgiye değer verenler, gerçek bir yükseliş ve ilerleme yaşıyor olacaklar. Birçok kişi ilişkilerde, birçok kişi de mali konularda hak edişlerine kavuşacak.

İradeniz, sezgileriniz ve kalbinizin en doğru kararlarda buluşması dileğiyle...


KOÇ: Dolunay ışığı; sustuklarını, söyleyemediklerini, aldığın kararları, zihnindeki renkleri aydınlatıyor. Geçmişten gelen kişiler, geçmişe dair açılan konular, geçmişte kalması gereken karmik döngüleri sana gösteriyor olacak. Yeni fikirler, yeni bilgiler, yeni yollar, yeni bir çevre, yeni bir bakış açısı için eski fikirlerden geçiyorsun. Trafikte dikkatli olmalı, kelimelerini incelikle sunmalısın. Konsantrasyonun dağıldığında, zihnin seni yorduğunda sadece sakinleş, işte o zaman hayatın sana anlatmak istediğini duyabileceksin.

BOĞA:  Dolunay ışığı; maddi manevi sahip olduğun, düşünü kurduğun, kendine sunduğun tüm değerleri aydınlatıyor. Kendini bir şeylere değer gördüğünde, yaşamın sonsuz kaynaklarına güvendiğinde, yeteneklerini ortaya çıkarttığında, değerini sahip olduklarına veya birinin varlığına bağlamadığında, hayattan hakkın olan tüm nasiplerini almaya başlayacaksın. Bugünlerde zihnindeki üretkenliği, aklına gelen fikirleri kağıda dökmeyi unutma. Finansal değerlerine kıymet vererek, onları sunarken titiz davran. Yepyeni bir değer algısına doğru ilerliyorsun.

İKİZLER: Dolunay ışığı; hayat şarkını aydınlatıyor. Bugüne dek nasıl göründüğün, nasıl duyulduğun, kendini nasıl duyurmak istediğini fark ediyor, kendine verdiğin sözleri hatırlıyorsun. Seni sözlerinden alıkoyandan, sana sözleriyle güven sunmayandan arınmaya, gerçekleri görmeye, ilişkilerinde denge kurmaya, belirsizliklere son vermeye hazırlanıyorsun. Bundan böyle zihnini sakinleştirerek yaşamdan istediklerine büyük pencereden bak, karşına çıkan insanlar, içinde bulunduğun ilişkiler, sana yeni yolun için yepyeni işaretler sunacak.

YENGEÇ: Dolunay ışığı; ruhunun sana kendini duyurmaya çalışan ihtiyaçlarını aydınlatıyor. İç sesin, rüyaların, uykusuz gecelerin bugünlerde sana bir şeyler anlatmaya çalışıyor olabilir. Özellikle geçmişe dair olduramadıkların, geleceğe dair planların seni yalnız bırakmazken, onları kağıda dökmek, psikolojine iyi gelen şeyler yapmak, sessizlikte kendinle başbaşa kalmak ruhuna çok iyi gelecektir. Bu arınma döngüsünde hayat insanların gerçek niyetlerini önüne sunarken, çok yakında tüm ışığın ve enerjinle yepyeni bir sayfa açacaksın. Hayat koşuşturması içinde minik bir molaya ne dersin?

ASLAN: Dolunay ışığı; hayallerine giden yolu aydınlatıyor. Hayallerini gerçekleştirmek için ihtiyacın olan fikirler zihnine akarken, bugünlerde içinde bulunduğun planlar ve projeler gelecek yolunu açacak. Seni gerçekten destekleyen, hayallerine inanan insanları fark edecek, daha fazla hayata karışmak için neler yapman gerektiğini göreceksin. İlişkiler ve arkadaşlıklarda sana değer katanlarla yolun bir olurken, içindeki çocuğun sesini duyarak çok daha özgür ve neşeli bir döngüye doğru ilerliyorsun.

BAŞAK: Dolunay ışığı; düşlediğin zirveleri, olmak istediğin yerleri ve hedeflerini aydınlatıyor. Daha saygın, daha kendinden emin ilerlemek, emeklerinin karşılığını almak, hak ettiğin yerlere gelmek için ihtiyacın olanı daha net görüyor, sana iyi gelmeyen düşünceler ve ideallerden özgürleşiyorsun. Geleceğe daha güvenle yürümek için sana güven vermeyen insanlardan ve yerlerden arınacaksın. Kariyer hayatında, ilişkilerinde, ailendeki geçmiş konular gündeme geldiğinde sakin ve tatlı dille yaklaşmak, sana yol açacak olandır.

TERAZİ: Dolunay ışığı; yaşadıklarını anlamlandırıyor, neyi neden yaşadığını aydınlatıyor. Hayatında bugüne dek olan biteni sorgulayarak kaybolduğun yerlerden, yaşadıklarına daha basit bakabilmeye davet ediliyorsun. İlahi adalet çarkı dönerken hak edişlerine kavuşacağın bu döngüde, yalnızca kendi yoluna odaklanmalı, kırgınlıklarının sana açtığı güzellikleri fark etmelisin. Eğitimler, yolculuklar, hukuksal ve ticari olaylarda acele kararlar almazsan hayatın sana sunacağı yepyeni bir pencereye kavuşacaksın. Zihninin sınırlarını aşmaya hazırlanıyorsun.

AKREP: Dolunay ışığı; geçtiğin yollarda yaşadığın dönüşümleri, aştığın krizlerin hak edişlerini, geçmişinden bugüne taşıdıklarını, zihnindeki korkuları aydınlatıyor. Diğerlerinden beklediğin ama kendine vermediklerini, korkulu cümleler ve beklentiler yüzünden göremediğin güzellikleri anlamaya hazırlanıyorsun. İlişkilerinde değer görmek için kendinden mali tavizler vermemeli, dürtüsel ilişkiler yaşamamaya dikkat etmeli, aşkta hak edişlerini almak için sakince beklemelisin. Ödemeler, alacaklar, yatırımlar konusunda sorgulayarak sakince adımlar attığında bolluk berekete kavuşacak, sana iyi gelmeyen düşüncelerden arınarak çok güçlü bir yola çıkacaksın.

YAY: Dolunay ışığı; ilişkilerinde, evliliğinde kurduğun dengeleri aydınlatıyor. Güven vermeyen, belirsiz ilerleyen, enerjini çalan ilişkilerden özgürleşiyor, böylece daha olgun ve dengeli ilişkilere alan açıyorsun. Bağları güçlü olan ilişkilerde açık iletişim kurmak, ilişkileri daha sağlıklı bir noktaya taşıyor. Yalnız kalpler ise, ilişkilerden beklentilerine bambaşka bir pencereden bakmaya, bambaşka şekilde sevilmeye hazırlanıyorlar. Her ne olursa olsun, karşındaki kişinin kendine nasıl davrandığını aynaladığını unutmadan, kendine çok adil ol.

OĞLAK: Dolunay ışığı; hayatın içinde aktif olduğun alanları, kurduğun tüm düzeni aydınlatıyor. Geçmişten bugüne taşıdığın, sana, bedenine, işine, günlük yaşam akışına iyi gelmeyen rutinlerini görerek yeni kararlar alabilirsin. Bugünlerde bedeninin sana verdiği işaretleri takip et, yoğunluğuna ara vererek zihnini sakinleştir. Mükemmel olmayan, olduramadıklarına odaklanmak yerine, hayatın senin için en güzel şekilde akmasına izin ver. Yüzeysel tüm ilişkilerden geçerek, sağlam ilişkilere, yepyeni ve sağlıklı bir hayat düzenine ilerliyorsun.

KOVA: Dolunay ışığı; kalbinin sesini, hayatının merkezine koyduklarını, içindeki çocuğun isteklerini aydınlatıyor. Bugünlerde geçmiş ilişkilerin, benzer karmik döngülerin hayatına gelerek sana gerçekte ne istediğini hatırlatabilir, bir döngüyü kırabilirsin. Mevcut ilişkin varsa ya da çocuk sahibiysen, onlarla ilgili ani kararlar almak yerine, sakinleş. Sevilme ihtiyacıyla dürtüsel ilişkilere başlamamaya dikkat et. Kendinle ve sevdiklerinle daha keyifli zamanlar geçirmek, eski hobilerini yeniden yapmak bugünlerde ruhunu ve kalbini besleyecek, sağlığına iyi gelecek olandır.

BALIK: Dolunay ışığı; ait hissettiğin yerleri, köklerini, hayatının temelini aydınlatıyor. Ailenle ilgili geçmiş konular gündemine gelebilir, memleketine dönebilir ya da gelecek kararları almak için ailenden fikirler alabilirsin. Ev veya ailene dair belirsiz konular bugünlerde çözülürken, alım satım veya taşınma konularında aceleci olmamalı, araştırmalarını iyi yapmalısın. İç dünyana çekilmek, yaşam alanında daha fazla zaman geçirmek, daha üretken olmana ve zihnindeki yoğunluğa iyi gelecek, alacağın kararlar için ışık olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder