11 Aralık 2022 Pazar

12 - 18 ARALIK HAFTASI - KELİMELERİN SİHRİ



Merhaba yeryüzü sakinleri,

Bu hafta sözcüklerimiz adeta sihirli! Işık da olabilir, kül de edebilir! Kelimelerimizin ardındaki kontrol isteğimizi, korkularımızı ve kaygılarımızı fark etmeli, yapıcı olmalı, eleştirilere ve detaylara takılmamaya dikkat etmeliyiz. Bu hafta yaşamın getirdiklerine teslimiyette olmak beklenmedik güzelliklere yol açabilir. İlham dolu fikirler üretebiliriz. Birbirimizin farklı görüşlerini anlamaya çalışarak yepyeni farkındalıklar elde edebiliriz.

PAZARTESİ: Haftaya; ışığımızla, yeteneklerimizle, kimliğimizle ön plana çıkabileceğimiz etkilerle başlıyoruz. Bugün; iş, sunum, görüşmeler, yaratıcılık, sanat, sosyal medya gibi alanlarda kendimizi gösterebiliriz. Diş, cilt ve saç bakımı yapabiliriz. Zamanı etkin kullanmamız gereken her alanda hayat kolaylıkla akarken, tecrübeli veya otoriter kişilerden tavsiyeler alabiliriz.

SALI: Güne enerjik, keyifli, neşeli başlıyoruz! Bugün isteklerimiz için kolaylıkla harekete geçebilir, ilişkilerimizde denge kurabilir, bol bol spor yaparak zihnimizi rahatlatabiliriz. Tutulma gündemlerine dair kadersel tamamlanma ve aydınlanmaları getireceğinden, gün genelinde beklenmedik gelişmelerde esnek olmalıyız. 18:52 itibariyle işlerimiz askıda kalabilir ve dinlenme ihtiyacında olabiliriz.

ÇARŞAMBA: Bugün güne başlarken, keyif yapma isteğimiz artabilir. 11:45'e dek yarım kalan işlerimizi tamamlayabiliriz. Öğleden önce fazla iyimser veya abartılı tepkilerimizi kontrol altında tutmaya özen göstermeliyiz. 11:45 itibariyle tüm işlerimizi planlı, programlı halledebilir, temizlik ve düzen arayışında olabilir, diyete başlayabiliriz. Sevdiklerimizle keyif yapabilir, ilişkilerimizi güzelleştirebiliriz. Cümlelerimizde sakin ve yapıcı olmalıyız. 

PERŞEMBE: İletişim konularında dikkatli olmamız gereken bu hafta, özellikle bugün enerji en keskin etkilerde ilerliyor. Bugünlerde zihnimizi rahatlatmak için yazılar yazmak, yıkıcı, eleştirel ve negatif ifadelerde bulunmamak, cümlelerimizdeki korku ve kaygılarımızı fark etmek bize yarar sağlayacaktır. Bugün mali konularda ve ilişkilerde kaderimizi etkileyecek, bizi güvende hissettirecek kararlar alabilir, geleceğe yönelik konuşmalar ve görüşmeler yapabiliriz. Çocuklarımızın sağlığı ve eğitim hayatı ile ilgili kararlar gündemimize gelebilir.

CUMA: Hayatımızdaki değişken ve belirsiz konuları tamamlayabileceğimiz, yarım kalan konuları halledebileceğimiz bir gündeyiz. Bugün kendimizle baş başa kalmak, meditatif, ruhsal ve manevi çalışmalar zihnimize ve ruhumuza iyi gelecektir. Derinleşebilir, detayları görebilir, araştırmalar yapabiliriz. Aynı zamanda dalgın olabileceğimizden, yaptıklarımızı iki kez kontrol etmeli, abartılı tepki ve isteklerimizin farkında olmalıyız.

CUMARTESİ: Denge, uyum, birlik, aşk, sevgi, huzur ve sosyalleşme isteğiyle güne başlıyoruz. Bugün içsel beklentilerimiz ve başkalarının bizden bekledikleri konusunda çelişkiler yaşayabilir, kendimiz olmakta zorlanabiliriz. Kabul görmek adına kendimizden vazgeçmemeli, başkalarından beklediklerimizi önce kendimize vermeliyiz. İlişkilerde yapıcı olmak, toprakla ilgilenmek, kendi gelişimimize zaman ayırmak bugünü verimli kılacaktır.

PAZAR: Enerjik, sosyal, neşeli, aktif bir güne başlıyoruz! Sabah saatlerinde iletişim ve sosyalleşme isteğimiz artsa da, duygularımızı ifade ederken yanlış anlaşılabiliriz. 13:30 itibariyle bu etkiler dağılırken, bol bol gezebilir, yeni yerler keşfedebilir, eğitim alabilir, zamanı doğru yönetebilir, yeni fikirler üretebiliriz. İlişkilerimizde tatlı dil ve açık iletişim her şeyin ilacı olacaktır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder