4 Aralık 2022 Pazar

5 - 11 ARALIK HAFTASI - SINIR DIŞI DOLUNAY'A DOĞRU



Merhaba yeryüzü sakinleri,

Sert etkilerle dolu bir Dolunay'a ilerlediğimiz hafta genelinde; nasıl iletişim kurduğumuz, nasıl çözümler sunduğumuz, hangi konularda gerçekçi olduğumuz önem kazanıyor. Kendimizi yapıcı ifade etmeli, sakin ve mantıksal olmalı, abartılı tepkilerden uzak durmalıyız. Seyahat, kargo, iletişim araçlarında gecikme ve ertelemeler olabilir. Bağışıklığımızı korumak için takviyeler almalıyız. İlişkilerde ise gözlemci olmak, radikal kararlar almamak önem kazanacaktır. 

Dünya ve ülke gündeminde ise beklenmedik gelişmeler, piyasalarda sert dalgalanmalar, güvenliği koruma gündemleri yaşanabilir.

PAZARTESİ: Beklenmedik gelişmelerle dolu, dolunay eksenine ilerlediğimiz bir haftaya başlıyoruz. Bugün üretmek, değer yaratmak, istikrar, yenilenmek, sakinlik, farklı olanı denemek, özgün çıkışlar yapmak ve yenilikler karşısında esnek olmak bize kazandıracak olandır. 

Ay'ın Hades ve Güneş ile yaptığı açılarla birlikte, korku ve kaygılarımız, içimize attıklarımız beklenmedik biçimde açığa çıkabilir. Onları fark ederek arınma, iyileştirme fırsatı bulabiliriz.

SALI: İçsel ihtiyacımızın; maddi manevi olarak güvencede hissetmek, önümüzü görebilmek olacağı bir güne başlıyoruz. Bugün işlerimizi tamamlamak, sorumluluklarımız üzerinde yoğunlaşmak bize kazandıracak olandır. Zamanı ve planları yönetmek zorlayıcı olsa da, yaşamın planları bizi olması gereken akışa hazırlayacaktır.

Aynı zamanda tepkilerimizi ve duygularımızı ölçülü tutmak, sakin ve gerçekçi olmak yararımıza olacaktır. Gün içinde yaptıklarımız şanslı etkilerle desteklenebilir, toplumda öne çıkabiliriz.

ÇARŞAMBA: Yaşadıklarımızı, yaptıklarımızı anlamlandıracağımız, hakikatleri görmeye ve anlamaya başlayacağımız, hayata daha gerçekçi bakacağımız bir aylık bir döngüye başlıyoruz. Merkür bugün Aralık sonunda retroya gireceği yepyeni bir yolculuğa başlıyor. Bundan böyle sözcüklerimiz daha bağlayıcı ve net olacaktır. Adeta geleceğe dair kontratlar imzalayacağımız bu süreçte, kelimelerimizi doğru seçmeliyiz. 

Gün genelinde; iletişim, haberleşme, yazışma, görüşme, resmi işler, ticaret, terapiler için destekleniyoruz. Rüyalarımız bugünlerde haberci olabilir.

PERŞEMBE: Dolunay Günü!

07:19'da gerçekleşen Dolunay, Mars retrosu etkilerini büyüterek bir aylık bir etkiyi başlatıyor. Bu süreçte nasıl iletişim kurduğumuz, problemleri çözme şeklimiz, sözlerimiz için nasıl harekete geçtiğimiz gündemimizde olacaktır. Sakin kalmak, her şeyi gözlemlemek, hiçbir alanda hızlı ve fevri hareket etmemek derslerimizin en önemlisi olabilir. Aynı zamanda yarım kalan işlerimiz gündeme gelebilir. Bağışıklığımızı güçlendirmek bugünlerde ekstra önemli olacaktır. Dünya ve ülke gündeminde ise sıradışı marsiyen olaylara açık bir sürece başlıyoruz.

CUMA: Hayatımızda her alanı mercek altına alma, anlamlandırma ihtiyacında olacağımız bir güne başlıyoruz. Bu ihtiyaç ile gün genelinde abartılı sorular sorabilir, tepkiler verebilir, konuların özünden uzaklaşabiliriz. Aynı zamanda duygusal ve ruhsal ihtiyaçlarımızı göz ardı ediyorsak, yoğun bir alışveriş, yeme içme, ilgi ihtiyacında olabiliriz. Dürtülerimizi ve taleplerimizi dizginlememiz gereken bir gündeyiz. 11:00 itibariyle ailemizle veya evde zaman geçirmek ruhumuza iyi gelecektir.

CUMARTESİ: İlişkilerde daha gerçekçi, daha net, daha istikrarlı, daha ciddi 1 aylık gündem başlıyor! Bugünden itibaren ilişkilerimizde hakikatleri görebilir, geleceğe dair kararlar alabilir, duygularımız için sorumluluklar alabiliriz. Daha mantıksal yaklaşabilir, karşımızdakinden de güvence isteyebiliriz. Gelecek vaat etmeyen ilişkiler yollarını ayırabilirler. 

Bugün attığımız adımlarda kadersel destekler görebilir. Korku ve kaygılarımızdan özgürleştiğimiz, yenilendiğimiz güzel gelişmeler yaşayabiliriz. Cilt bakımı ve diş randevuları için uygun bir gündeyiz.

PAZAR: Duygusal derinlik ve paylaşım ihtiyacımızın yüksek olduğu bir güne başlıyoruz. Bugün kalbimizi cömertçe açmak, sevgimizi paylaşmak, paylaştıkça çoğalan güzellikleri hayatımıza getirecektir. Gün genelinde; ruhsal, sanatsal ve ilham dolu çalışmalar yapabilir, eğitimler alabilir, şifa terapileri ile ilgilenebiliriz. Birbirimizin ufkunu genişleten paylaşımlar yapabiliriz. Öte yandan; kırıcı eleştiriler yapmaya, duygusal patlamalara, takıntı ve baskıya, aşırı taleplerde bulunmaya karşı dikkatli olmalı, yapıcı davranmaya özen göstermeliyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder