30 Kasım 2022 Çarşamba

NEPTÜNYEN GÜNLER (1 - 9 ARALIK)



Bugünlerde sözcüklerimize, kararlarımıza, davranışlarımıza dikkat! Kendimizi ifade ediş şeklimizin her zamankinden daha fazla karmik döngüler yaratacağı günlerdeyiz. Herkesin kendi doğrusunu ateşli biçimde savunduğu bugünler, 8 Aralık Dolunay'ı ile geri dönülmez sonuçlara yol açabilir. Bugünlerde özellikle ilişkilerde gözlemci olmalı, yeni kararlar almamalı, görünenin ardındaki gerçekler ortaya çıkana dek beklemeliyiz.

İlişkiler alanında; geçmiş deneyimlerin tekrar ettiği, daha önce anlayamadığımız dersleri anlamak üzere yeniden yaşadığımız, aşka dair hayallerimizin ve beklentilerimizin sonuçlarıyla karşılaştığımız, geçmişe dair duygularımızı hatırladığımız günlerdeyiz.

Bugünlerde, uzun zamandır içinizde biriktirdiğiniz istekler, dilekler, küskünlükler varsa onları ifade etme ihtiyacımız çoğalabilir. Ayrıysanız, özlem duyduğunuz veya kızgın olduğunuz kişileri arama dürtünüz yükselebilir. Devam eden ilişkiler ve evliliklerde, şayet kendinizi kandırdığınız konular veya yüksek beklentileriniz varsa, olduramadığınız konuları ifade etme ihtiyacı duyabilirsiniz. 

Ancak kendinizi ifade ederken en haklı, en doğru, en iyi bilen olma ihtiyacınız yükselebilir. Kırıcı, ani, yıkıcı sözlerimiz güçlü karmalar ve geri dönülmez sonuçlara yol açabilir. Geri döndüğünüz kişiler veya yeni filizlenen ilişkiler, geçmişte anlamadığınız bir dersi yeniden karşınıza getirebilir.

Aynı zamanda değiştirme beklentisiyle yola çıktığınız, gerçekliğini görmezden geldiğiniz, yüksek beklentilerle devam ettirdiğiniz, bağımlılık ihtiyacıyla birlikte olduğunuz veya kendinize haksızlık ettiğiniz ilişkilerde gerçeklerle yüzleşebiliriz.

Sakin, sabırla, yaşam planlarına güvenerek ilerlemeli, öfke enerjisini harekete dönüştürerek yürüyüş veya sporlar yapmalı, gelecek plan ve projelerimize odaklanmalıyız. Meditasyonlar, dinlendirici yağlar, yazılar yazmak, kendimizle baş başa kalmak bugünlerde bize en iyi gelecek olandır.

Yaşadığınız her ne ise, sizi gerçekliğe ve gerçek bağlara hazırlayan, devam eden karmik döngülerinizin zincirlerini kıran deneyimler olacaktır. Hayata öfkelenmek yerine, sizi koruduğu ve hakikatleri gösterdiği için yaşadığınız deneyimleri kucaklayın. Kalbinizi ve duruşunuzu bozmadıkça, hak ettiğiniz güzellikler retro sonunda yolunuza çıkacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder