25 Aralık 2022 Pazar

26 ARALIK 2022 - 1 0CAK 2023 HAFTASI - YILIN SON HAFTASI


Merhaba yeryüzü sakinleri,

Yıl boyunca hepimiz olmaz dediklerimizin olduğu, büyük değişimlerin yaşandığı, süpriz gelişmelerle, karmik buluşmalarla dolu zamanlardan geçtik. Yılı kapatırken çift retrolu günlerde geriye son kez bakacak, son bir değerlendirme yapacak, yeni yılda tertemiz bir sayfa açmaya son sürat hazırlanacağız.

Son hafta; beklemediğiniz kişilerden yeni yıl mesajları gelebilir, geçmişe özlem duyabilirsiniz. Kargo, iletişim ve seyahat aksamaları olabileceğinden, hediyelerinizi ve mesajlarınızı göndermeden önce günlerinizi özenle seçin.

Güneş hava bulutlu dahi olsa, ne olursa olsun hergün yeniden doğuyor ve hep şunu diyor; 'Hadi, tekrar deneyelim!' Ve, şafak söküyor.

Tekrar deneyelim mi ?

Herkese mutlu yıllar!

PAZARTESİ: Haftaya; kendimizi, hayatımızı ve potansiyellerimizi nasıl ortaya koyabileceğimizi sorgulama enerjisi ile başlıyoruz. Bugün yaşadığımız değişimler, iptal ve ertelemeler, yaptığımız sohbetler önemli farkındalık ve uyanışlara neden olabilir. Hayata daha gerçekçi bakma, gerçekçi kararlar alma, sorumluluklarımızı yerine getirme ihtiyacında olabiliriz. 

21:20 itibariyle dinlenme ihtiyacımız artarken, yazarak ve meditasyon yaparak zihnimizi rahatlatabiliriz.

SALI: Yeniyıl dileklerinizi bugün yazın!

Bugün sabah saatlerinde plan yapma ve mesafeli olma ihtiyacıyla güne başlayabiliriz. Ancak 10:33 itibariyle bu enerji dağılırken, duygularımızı paylaşmaya daha açık olacağız. İlişkilerimizde duygularımızı açabilir, romantik süprizler yapabilir, iş hayatımızda önemli görüşmelerimizi yerine getirebiliriz. Akşam saatlerinde yoğun ve ani duygusal tepkilerden kaçınmalıyız.

16:00 - 17:00 aralığında Fomalhaut yıldızı ile kavuşan Ay ile; yeni yıl dileklerimizi yazabilir, içimizden niyetlerde bulunabilir, bizim için güzellikler taşıyorsa hızla gerçekleştiklerini görebiliriz. 

ÇARŞAMBA: Aşk kokan bir güne başlarken...

Yepyeni bir yıla hazırlandığımız bugün sevdiklerimizi mutlu etmek, hediyeler almak, duygularımızı açmak, affetmek, affedilmek, kalbe dokunmak için en güzel gündeyiz.Gün boyu bakım, saç kesimi, alışveriş için oldukça uygundur. İlham, yaratıcılık ve sezgilerimiz çok yüksek olabilir. Kadersel fırsatlarla ve hediyelerle karşılaşabiliriz.

PERŞEMBE: Merkür S (durağan) !

Merkür retroya girmek üzere dururken ve Mars Aldeberan ile kavuşurken; Ocak ayı boyunca sözlerimizde seçici olmalı, hayatımızda etik ve dürüstlük sınavlarının farkında olmalıyız!

Bugün ve yarın söylediğimiz sözler, aldığımız kararlar sonsuza dek kalıcı olabilir, birçok hakikati fark edebiliriz. Zihnimiz ve zaman durmuş gibi gelebilir.

Bugün özellikle 13:35'e dek dinlenmeli, yeni işlere başlamamalıyız. Ardından enerjik, neşeli, cesur bir ruh halinde olabilir, hayatımızda radikal kararlar alabiliriz. Attığımız adımlarda şans ile desteklenebiliriz. Aceleci olmadan yeni girişimlerde bulunursak ilerlemek için yavaş ve kalıcı biçimde destekleniyor olacağız.

CUMA: İlk dördün etkisi ile başladığımız bugün hayatımızda bizi yenileyecek güzelliklerin yavaş yavaş farkında olabiliriz. Gün genelinde; birilerine şifa olabilir, şifa bulabilir, doktor randevuları ve psikolojik terapiler için bugünü seçebiliriz. Spor, bedensel aktiviteler, işlerimizi tamamlamak ve zamanı doğru yönetmek için bugün uygundur. Yaşadıklarımızla daha güçlü hissedebilir, cesur ve net girişimler için kararlar alabiliriz. Ancak 19 Ocak tarihine dek planlama aşamasında olmalı, hızlı ilerlememeliyiz. 

Sizin bugün yeni yıl kararlarınız neler?

CUMARTESİ: Yeni bir yıla başlarken, geçtiğimiz yıl kendine kattığın tüm güzellikleri, aştıklarını, zaferlerini, devam edişini kutla! 

Alışveriş, bakım, hediye gibi konuları bugünden önce halletmenizi, mesaj atarken, yolculuklara çıkarken dikkatli olmanızı öneririm. Retrolu, telaşlı, dalgın, gergin bir ruh halinde güne başlıyoruz. Özellikle 15:45- 20:09 saatlerinde işlerimiz askıda kalabilir. 

Ardından oldukça keyifli bir ruh haline giriyoruz. Bol bol yemek isteyebilir, sevdiklerimize sarılabilir, huzur ve şükür dolu bir ruh haliyle yepyeni bir yıla başlayabiliriz. Ufak olumsuzluklara takılmak yerine, küçük mutlulukları büyütelim!

Bu yıl hep tüm güzellikleri; abartın, çoğaltın, parlatın! Mutlu yıllar!

PAZAR: Yeni yılın ilk gününde; şükrü, keyfi, huzuru, sakinliği sevgiyi ve yapıcılığı seçerek güne başlayalım. Güneş hava bulutlu dahi olsa, ne olursa olsun hergün yeniden doğuyor ve hep şunu diyor 'Hadi, tekrar deneyelim!' 

Tutkulu, dönüştürücü, yenileyici enerjilerden geçtiğimiz bugün aşırılıklardan, kriz ve baskıdan, takılı kalmaktan ve ani kararlardan uzaklaşmalıyız. Enerjimizi derinlik ve bağlılığa odaklamalı, bize iyi gelmeyen her şeyi geçmiş yılda bırakmalıyız.

Bugün hayatımızda kadersel fırsatlarla karşılaşabilir, hayatımıza dokunacak kişilerle tanışabiliriz. 

Hergün kaderinizdeki güzelliklere daha fazla yaklaşmanız dileğiyle. Benimle bir yılı daha paylaştığınız için aşk, sevgi ve teşekkürlerimle!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder