28 Aralık 2022 Çarşamba

2023 YILI - ARABA KARTI


Hayatlarımızda adeta reform yaratacağımız, geçtiğimiz yıl neyi neden yaşadığımızı görerek hediyelerine kavuşacağımız, kalbimizin güzelliği kadar güzelliklere açılacağımız, uzun süre unutamayacağımız 2023 yılına ilerliyoruz.

Geçtiğimiz yılın enerjisi '6' sayısı ve Aşıklar kartı ile bağlantılı iken, henüz yeni yıla girmeden deneyimlerin 'aşktan' geçeceğini, aşkla öğrenip, aşkla tekamül edeceğimizi konuşmuştuk. Yıl boyunca hiç olmadığı kadar çok evliliğe, doğuma şahit olduk.

2022... Ruh eşi buluşmalarının, unutulmaz aşkların, aşkla olgunlaşan ruhların, aşkın öğrettiği acıların, aşkla açığa çıkan travmaların, aşka dair karmalardan geçenlerin, hayata aşkla bakmaya açılan kapıların unutulmaz senesi oldu. 

2023... Hayatın karanlığına inat renklerinde ısrar edenin, artık ne istediğini bilerek ilerleyenin, aşka kendini açabilenin, hayata temiz kalpla bakabilenin, verdiğini alanların senesi olacak.

'7' sayısı ile bağlantılı olan bu yılda, hepimiz yaşadıklarımızla bambaşka bir bilgeliğe kavuşacağız. 7. çakra olan tepe çakramızı deneyimlerken, büyük uyanış ve farkındalıklar yaşayacağız. İrademizi ne kadar kullandığımız önem kazanacak. Kendimize güvendikçe ve üst bilinçten bakabildikçe, kalbimizdeki lotus çiçeğinin açılışına şahit olacağız.

7 sayısının bağlantılı olduğu 'Araba' kartı, bu yıl hepimizin bağımlılıklarından özgürleşerek harekete geçmesi gerektiğini anlatır. Geçtiğimiz yıl boyunca edindiğimiz tecrübelere güvenerek, geçmişten ve bizi yolumuzdan alıkoyandan özgürleşerek konfor alanımızdan çıkışımız, yıla damgasını vuracak ana deneyim alanımızdır. 

Bu yıl pek çoğumuz yaşadıklarımızla ne kadar güçlendiğimizi, her şeyi olması gereken yere koyduğumuzu görecek, yeni kararlar alacak, irade ve kararlılıkla yeni bir yola çıkacağız. Bu yolda 'araba'mızın hareket edebilmesi için denge kurmamız esas olacak. 

Kimileri taşınacak, kimileri evlenecek, kimileri boşanacak, kimileri yeni bir işe başlayacak, fakat herkes kendi ayakları üstünde durmanın güzelliğini tadacak. Yolun karanlık ve aydınlık yollarını hesaplayarak, adım adım, mantıkla ve kendine inanarak ilerleyenler, zafere ulaşanlar olacak.

Araba kartındaki araba, savaş arabasıdır. Yol mücadeleli olsa da, yola çıkacak cesarete kavuşmak güzeldir. Yolda olmak güzeldir. Bu yolda, kişinin tepesindeki Sirius yıldızı ve diğer yıldız simgeleri, kişiyi koruyan ilahi hak edişleri ve yaşam alanının ona katkılarıdır. Göğsündeki hilal ile yeni başlangıçlara hazırdır.

Bu yolculukta hayatın size kattığı tüm güzellikleri yanınıza alarak, geçtiğiniz deneyimler için kendinizle gurur duyarak ilerleyin. Ardınıza son defa bakarak şükür ve teşekkürle, yolunuza çıkan her süprizi sevgiyle karşılamaya, kalbinizin hak edişlerine kavuşmaya hazırlanın.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder