23 Aralık 2022 Cuma

23 ARALIK YENİAY'I - HAYATIMIZIN DEĞİŞTİĞİ O GÜN!




Bugünden itibaren aldığımız kararlarla, önümüzdeki yılların kaderini belirliyoruz! Etkileri not edin, 21 Mart'tan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Ne istediğini bilerek, kendine daha çok güvenerek, yolundan emin olarak,

Onay ve görülme çabası, beklenti ve koşullandırmalar olmadan,

Sınırlarına saygı duyanlarla, daha saygın ve olgun bir ruhla yoluna devam ederek,

Yalnızca kalbinin gerçek istekleri için

Yepyeni bir hayata, yeni kalıcı bir düzene adım atmaya hazır mısın?

Bugünden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, olmazlar olacak ve her şey çok hızlı yaşanacak. 

Sihir bekleme, sihir sensin!

Yeniayın sabian sembolü; ''Bir kilisedeki üç pencereden biri savaşta zarar görmüş.''

Yeniay, hayatımızda yepyeni başlangıçlar vaat ediyor. Evet, son üç yıldır yaşamımızda savaşlar vermiş, zarar görmüş olabiliriz. Ancak Yeniay birçok mücadelenin bittiğini müjdeliyor! Şimdi yaşadığımız dönüşümlerden geçerek, daha sağlam temelli, daha gerçek bağlarla kurulu yeni bir düzene ilerleme vakti. Bugünlerde geçmiş sürekli önümüze gelebilir ve yeni bir sayfa açmak için geçmişten geçerek hayatımıza çeki düzen vermemiz gerekebilir.

Hayallerimizi gerçekleştirmek istiyorsak; hayata bir yetişkin gibi bakmalı, sorumluluklarımızı bilerek, sabırlı, kararlı ve disiplinli olmalıyız.

Üstelik bu süreç, 0 derecedeki etkilerle başlarken 0 derecede gerçekleşecek 21 Mart tarihini yani İlkbahar ekinoksunu işaret ediyor. Aynı anda Mart ayında Satürn ve Plüton da enerji değiştiriyor ve bu yeni süreç 2050 yılını işaret ediyor. Hiçbir Yeniay böyle temiz bir sayfa açmamıştı!

Yeniay'ın mesajı; hayallerini yaşamak için adımlarını cesurca at, kendine güven, yetişkin gibi davran ve ne istiyorsan ona mercek tut ama ilerlerken kararlı, istikrarlı, disiplinli, sabırlı ve sakin ol!

Yeni yılda güzel olanı; abart, çoğalt, parlat!

Yeniay ilişkilere mesajı;

Sevgili dişiller; partnerlerinizin ebeveynleri değilsiniz. Onların adım atmasına, çaba harcamasına, sorumluluk almasına izin verin. Onların sabrından ve sakinliğinden feyz alarak yavaşlayın. Aldığınız güven ve sevgiyi, aşka ve bağlılığa dönüştürün. Sınırlarınıza, bedeninize değer vermeyen, geleceğinizde güven vermeyenden özgürleşerek, size layık olanın gelmesine alan açın.

Sevgili eriller; partnerleriniz sizin ebeveynleriniz ve enerji kaynağınız değildir. Kalbinizin ve ruhunuzun ihtiyaçlarını kendinize sunabildiğinizde, ilişkilerinizde gücünüzü sevgiden alabildiğinizde, bolluk bereketiniz çoğalacak, gelecek kaygılarınız iyileşecektir. İlişki sorumluluğu alacak kadar yetişkinseniz, ilişkiler kurun. Size anlayış sunmayan, sizden aldığını huzur ve şükre dönüştürmeyenden özgürleşerek, sunduğunuzu aşka dönüştürecek olana alan açın.

Yeniay Mart ayına dek pek çok kişiye kalıcı ilişkiler getirirken, yalnızca aile kavramına hizmet eden, gerçek bağları destekliyor, gerçek olmayan bağlarda sonlanmalar yaşatıyor olacak.

Dünyada;

Spiculum ve Al Nasl sabit yıldızı etkileri ile; Yeni iş düzeni, yeni otoriter düzen, muhalif hareketler, gıda ile ilgili kararlar, göz problemleri, göz sağlığı teknolojisi, sisli hava olayları, sert doğa olayları, siyasi çalkantılar, patlamalar, fanatik çıkışlar, abartılı tepki ve eylemler ile bağlantılıdır.

Mutlu Yeniay'lar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder