23 Aralık 2022 Cuma

23 ARALIK YENİAY'I BURÇLARA MESAJLARI



Yaşamımızdaki ilkler hiçbir zaman unutulmaz. İlk aşk, ilk heyecan, ilk hayal kırıklıkları... Şimdiye dek hayatta birçok ilki çoktan tatmış olabilirsin. Ama yepyeni bir yıla hazırlanırken ilk kez gerçekten kendin olduğun, kendinden emin olduğun bir hikaye yazabilir, ilklerinle başlayan hikayenin devamını yeniden düzenleyebilirsin.

KOÇ: Sevgili hikayenin kahramanı; hiçbir onaylanma, toplumun veya ailenin beklentilerine uyma çabası olmadan, geçmişe dönüp baktığında, kalbin nerede atmak isterdi? Şimdi yapabildiklerin, olduramadıkların ve kazandıklarınla yeni ve güçlü bir hikaye yaratma vakti. Yeter ki kendini yeniye aç ve adım atmaya devam et. Tüm potansiyellerini açığa çıkartmak, kendi zirvende parlamak için hangi zincirleri kırmaya, neleri yeniden inşaa etmeye ihtiyacın var?

BOĞA: Sevgili hikayenin kahramanı; bugüne kadar edindiğin en değerli hazinen, yerine başka hiçbir şeyi koyamayacağın deneyimlerindir. Hayattan hakkın olanı almak için, önce buna inanman gerekir. Yaşama sunduğun hiçbir şey yok olmaz ve her çabanın karşılığı bir gün seni mutlaka bulur. Şimdi geçmişe ve geleceğe bakış açını değiştirerek, yalnızca kendi yoluna odaklanma vakti. Yaşayacağın mucizeler, hakedişlerini hayalinden bile güzel biçimde yoluna getirecek.

İKİZLER: Sevgili hikayenin kahramanı; bugün kendini gerçekten kutlamalısın. Ruhun güçlü dönüşümlerden, kırgınlıklardan, bekleyişlerden, gözünde büyüttüğü korkuların ta içinden geçti. Değer yargılarını, bakış açını yeniledin, gücünü yalnız kendinden alman gerektiğini öğrendin. Şimdi yaşadığın değişime sarıl, olgunlaşan ruhunla enerjini düşürenden arın. Sabrının, emeğinin, sunduğun güzelliklerin karşılığını almaya hazırlanıyorsun.

YENGEÇ: Sevgili hikayenin kahramanı; kendi iç sesin bu hayattaki en büyük rehberindir. Onun beklentilerini yalnızca sen karşılayabilir, onu yalnızca sen anlayabilirsin. Bugüne dek onu duymadıkça, kurduğun ilişkiler sana iç sesinin ihtiyaçlarını aynaladı. Onlara teşekkür ederek geride bırak ve değerinden, ne istediğinden emin olarak yeni ve sağlıklı ilişkilere kendini aç. 'Bir' olmanın güzellikleri seni bekliyor.

ASLAN: Sevgili hikayenin kahramanı; hayat telaşı içinde kendini ararken, bu yıl yaşadığın koşuşturmalar sana geleceğinin ilhamı oldu. Herkesi olması gereken yere koymayı, her şeyi olması gerektiği düzene sokmayı öğrendin. Şimdi; hayatını güzelleştiren ve kolaylaştıranlarla, bedenine ve ruhuna iyi gelenlerle yola devam etme, yeni yıl için heyecanlı yeni kararlar alma vakti!

BAŞAK: Sevgili hikayenin kahramanı; kalbini aşka açmak, içindeki çocuğun ihtiyaçlarını fark etmek, kendini merkeze koymak için bu yıl yüzleşmeler ve aydınlanmalardan geçtin. Zihinle her şeyi kontrol edemeyeceğini, bitişlerin ve bozulan düzenin de güzelliklere hizmet edebileceğini fark ettin. Şimdi içindeki hayat ışığını yansıtma, yeteneklerini açığa çıkartma, korkusuzca bir çocuk hevesiyle yaşama, duygularını zihinle değil ruhunla ve kalbinle sunma vakti. 

TERAZİ: Sevgili hikayenin kahramanı; çocukluğumuz ve aile köklerimiz bizi biz yapandır. Büyüdükçe güvende hissetmek için iyi veya kötü o anılara, orada bulamadıklarımızı dış dünyadan bekleriz. Yaşadıklarımız bize beklentisiz olmayı, önce kendimize ebeveynlik edebilmeyi öğretir. Şimdi geçmişinden anlayarak, kendini daha çok sevdiğin, kendine daha çok güvendiğin yeni bir hikaye yazmaya hazırlanıyorsun. Bu defa önsözü çok sağlam!

AKREP: Sevgili hikayenin kahramanı; sessizliğinden, söyleyemediklerinden, dilinden dökülenlerden, zihninde dolaşan cümlelerden bu yıl çok şey öğrendin. En çok da ruhunun gerçek isteklerinin peşinden gitmeyi, hayır diyebilmeyi, olgun bir ruhla tepkiler verebilmeyi... Evet geçmiş kararlarını, geçmiş duygusal tepkilerini değiştiremezsin. Ama kaderin değişmeye hazırlanırken yepyeni kararlarla kendini bambaşka ifade edebilir, değişen bakış açınla sana en iyi gelecek olan yolu seçebilirsin.

YAY: Sevgili hikayenin kahramanı; kendine değer olanı görmen ve seçebilmen için değerinin görülmediği hikayelerden geçtin. Artık ruhuna, varlığına, zamanına, emeğine, ürettiklerine neyin layık olduğunu biliyorsun. Yaşadığın adaletsizliklerin hayatına denge, bereket, değer ve aşk katabilmesi için geçmişte yaşadıklarına teşekkür et ve onları geride bırak. Böylece hak edişlerine ve sana değer olana hayatında yer açabileceksin.

OĞLAK: Sevgili hikayenin kahramanı; kendine bu defa gerçekten yepyeni bir hikaye yazmaya hazırlanıyorsun! Hikayenin sayfalarında güçlü hayat deneyimlerinden geçerek oluşturduğun kriterlerin, yepyeni doğruların, sana iyi geleni seçtiğin cümlelerin var. Kendini yaşamayı, kendini duymayı, hayata geçirmeyi ertelediklerin geride kalırken; kendin gibi oldukça ışıldadığın, kendine daha çok güvendiğin, sağlam adımlarla yükseldiğin bir serüvene hazırlanıyorsun.

KOVA: Sevgili hikayenin kahramanı; uzun zamandır içinde bulunduğun döngülerin zincirini kırmak için anahtarı artık ellerinde tutuyorsun. Bu yıl yaşadığın kadersel deneyimlerle, içsel yüzleşmelerle olgunlaşan ruhun, artık neyin iyileşmesi ve nelerden özgürleşmesi gerektiğini biliyor, güçlü bir yenilenme döngüsüne hazırlanıyorsun. Şimdi biraz durma, kendinle kalma, yeniden doğuşuna hazırlanma vakti.

BALIK: Sevgili hikayenin kahramanı; hayallerine kavuşmak için kararlarını, hedeflerini, seninle birlikte geleceğinde olması gerekenleri yeniden gözden geçirdiğin yepyeni bir hikaye yazmaya hazırlanıyorsun. Hayallerine uzanmak için kendinden emin ve istikrarlı oldukça, mucize bambaşka yollar açılacak; enerjini düşüren yerlerden ve insanlardan özgürleştikçe daha güçlü ilerleyeceksin. Şimdi sadece bir dilek tut!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder