1 Ocak 2023 Pazar

2 - 8 OCAK HAFTASI - ÖZEL BİR DOLUNAY 'A DOĞRU!



PAZARTESİ: Yılın ilk haftasından merhaba! Güne yeni yıla yaraşır şekilde, yenilenme ihtiyacı ile başlıyoruz. Bugün yaşam bizi konfor alanlarımızdan çıkartabilir. Zamanı yönetmenin kolay olmayacağı, planlarımızda değişkenlik ve iptaller olabilecek bir gündeyiz. 

Bugün hayatımıza kadersel destekler gelebilir, hayatımıza dokunacak kişilerle tanışabiliriz. Aynı zamanda özgüvenimizi korumalı, eleştiri ve baskılar karşısında kendimize inanmaya devam etmeliyiz. Önemli konuşmalarımızı 15:00'dan sonra yapmak yararımıza olacaktır. 

SALI: Aşkla özgürleştiğimiz günler başlıyor!

Bugünden itibaren 1 ay boyunca hayatımızın her alanında daha özgür, bireysel ve bağımsız hissetmek isteyeceğiz. İlişkilerde önce arkadaşlık ve fikir paylaşımlarına çekilebiliriz. Aynı zamanda kendimize bireysel alanlar yaratarak, yenilikler katarak ilişkilerimizi besleyebiliriz. 

Bugün ise iletişim ve sosyalleşme ihtiyacımızın yüksek olduğu bir gündeyiz. Zihinsel faaliyetler ve görüşmelere dair her şeyi yapmakta destekleniyoruz. Akşam saatlerinde yükselen enerjimizi dengelemek için bol bol hareket etmeli fakat agresyon ve aceleci hallerden kaçınmalıyız.

ÇARŞAMBA: Şans dolu, hareketli, enerjik bir güne merhaba!

Bugün attığımız adımlar kolaylıkla ve şans etkisiyle ilerleyebilir. Toplumda sözlerimizle, fikirlerimizle, girişimlerimizle etki yaratmak istediğimiz konulara başlayabiliriz. Duygularımızı açabilir, ilişkilerimizi yenileyerek güzelleştirebiliriz. Doktor randevuları, terapiler, organizasyonlar, bakım, kuaför, web sitesi açma ve seyahatler için bugünü değerlendirebiliriz.

PERŞEMBE: İlham dolu, bohem, tatlı, duygusal bir güne başlıyoruz.

Bugün ruhsal ve bedensel olarak dinlenme ihtiyacımız yoğun olabilir. Yeni başlayan işler 17:15'e dek askıda kalırken, yarım kalan işlerimizi kolaylıkla tamamlayabiliriz. 17:15 itibariyle 2 gün boyunca içsel ihtiyacımız; evde zaman geçirmek ve duygusal güvencede hissetmek olacaktır. Akşam saatlerinde yemek yeme, duygusal tepkiler verme ve alışveriş ihtiyacınız abartılı biçimde artıyorsa, içsel hangi boşluğunuzu doldurmaya çalıştığınızı kendinize sormalısınız :)

CUMA: Yaşamdan hangi işaretleri aldığınıza dikkat!

Dolunay eksenine girdiğimiz bugün çok özel aydınlanmalar yaşayabiliriz. Sirius ve Vega yıldızları, yüzyıllardır yaşam çemberinden çıkışın anahtarını anlatan enerjilerdir. Bugün yaşadığımız aydınlanmalar bize ilahi işaretler sunabilir. Yaratıcılık ve sezgilerimiz oldukça yoğunken, mutlaka bir hayalimize dair girişimde bulunalım. Kalp gözümüzü açık tutalım.

Gün boyunca niyetlerimizin yaşamımızda büyük yankı bulacağı bugünü, dileklerde bulunarak, yardımlar yaparak değerlendirebiliriz. Bize neler getireceği, 22 Ocak öncesinde saklı olacak.

CUMARTESİ: Dolunay gününden merhaba!

2022 yılının retrolu ve tutulmalı günlerinden yeni yıla uzanırken... Son zamanlarda yaşadıklarımızla herkesin kalbinin güzelliği kadar güzelliklere kavuşacağı günlerdeyiz. Özel ve ilahi etkilerin yükseldiği bugün, yaşamdan çok özel işaretler alabiliriz. Manevi çalışmalar için muhteşem bir gündeyiz. Dolunay; şans, başarı, bolluk, hak edişler, ilham, sanat, yaratıcılık enerjisi ve yeteneklerimizin parlamasını vaat ediyor. Kader, gayrete aşıktır. Şansı yaşamınıza davet etmek için cesurca yeni adımlar atmanın, bütünün hayrına güzellikler sunmanın tam zamanı!

PAZAR: Şanslı, güçlü, cesur, özgüvenli etkilerden geçtiğimiz bir güne başlıyoruz! Bugün yeteneklerimizi, kimliğimizi ön plana çıkartabilir, bol bol gezebilir, spor yapabilir, fotoğraf ve videolar çekebilir, toplumda etki yaratabilir, ışığımızı parlatan adımlar atabiliriz. Saç kestirmek ve bakım için Venüs - Ay açısı ile pek uygun bir günde değiliz. İlişkilerde yaşadığımız olaylar, bizi egodan kalp bilincine taşımaya çalışan etkiler barındıracaktır. Sakin ve mantıksal yaklaşmalıyız. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder