24 Kasım 2022 Perşembe

YENİAY & BURÇLAR



KOÇ: Ve nihayet ilahi adalet çarkı senin için dönüyor. Hak edişlerini heybene alarak, yükselen hayat enerjinle yepyeni bir yola koyuluyor, sınırlarını aşmaya hazırlanıyorsun. Bu yolda; renkli insanlar, yeni kültürler, bambaşka bakış açıları, eğitimler, seyahatler seninle olacak.Yeter ki özgürleşmeye izin ver, artık sadece sana iyi geleni seç ve hayallerine inan. Hayatın işte şimdi anlam kazanıyor.

BOĞA: Dönüşerek, değerlerini yenileyerek, seçimler yaparak, yollar aşarak hep bugünleri bekledin. İşte şimdi kendine yeniden doğuşunu kutlama vakti. Yaşadıklarının sana neler anlattığını görecek, tüm prangalarından ve karmik zincirlerinden özgürleşmeyi seçmeye davet edileceksin. Seni ilerlemekten, neşeden, bolluk bereketten alıkoyana usulca veda et. Ruhunun ihtiyaçlarını ve sezgilerini dinle. Sil baştan başlıyorsun.

İKİZLER: Kalbini, ruhunu saran, bazen acıtan, bazen vedalar yaşatan, bazen hayatına arkadaş olan... İlişkiler aynasında her ne yaşadıysan, şimdi yaşadıkların anlam kazanıyor. Kalbine iyi gelenle sınırlarını aşmaya, özgürleşmeye, birlikte hayatı yeniden keşfetmeye hazırlanıyorsun. Ama önce kalbine iyi gelmeyenden özgürleşerek kendine gelmeye davet ediliyorsun. Aşkla güzelleşeceğin, aşktan kendini öğreneceğin günler çok yakın.

YENGEÇ: Bazen en sevdiğimiz tokamız zamanla saçımızı acıtır, en sevdiğimiz ayakkabımız küçülür ya... Artık rafa kaldırılma vakti gelmiştir aslında. Şimdi zamanla ruhunu, bedenini sıkan, sırf rutin alışkanlıkların olduğu için fark etmediğin, sana iyi gelmeyen düzeninden özgürleşme vaktindesin. Alışkanlıklarını, günlük düzenini, iş düzenini yenilediğinde, yeni ayakkabın artık ayağını sıkmayacak. Özgürce ve sağlıklı adımlar atabilecek, kendini geliştirecek, keyifle ilerleyeceksin.

ASLAN: Hayatın kulisinde kalarak, kendi sahnende olacakları seçerek, seçemeyerek, ezber yaparak, ezberleri yıkarak... Hep bugünleri bekledin. Şimdi sahnedesin! Yapman gereken tek şey; kalbinin sesini dinlemek, içindeki çocuğun hayata karışmasına izin vermek. Aşkla, yaratıcılığınla, hobilerinle, çocuklarla içindeki neşe yeniden açığa çıkabilir. Aşka dair ilahi adalet döngüsünü yaşayabilir, kalbinin hak ettiği güzelliklere kavuşabilirsin. Yeter ki yaşamanın riskini almaya başla!

BAŞAK: Ait olduğu yeri, ait olduğu kalbi, ait olduğu kişileri hayat boyu arar durur ruhumuz. Uzaklara özlem duyar, koşturur durur, bir söz, bir nefeste kendini bulur. Şimdi ait olduğun yerleri bulmak, güvenle köklenmek için, köklerine dönüyorsun. Ailen, evin, doğduğun yer, çocukluğun, yanında en özgür hissettiğin yerler seni çağırıyor. Sadece sessizleşip kendine döndüğünde, ruhunun ihtiyaçlarını duyabildiğinde, aslında cevapların hep kendinde olduğunu göreceksin.

TERAZİ: Sözcüklerin sihri bazen bizi harikalar diyarına götürür bazen de çıkmaz sokaklara. İç sesin kendini özgürce ifade etmek, zihnin yaşadıklarına anlam vermek isterken, içindeki şarkıyı susturan ne? Seni sessizleştiren kaygılarından, anlaşılmadıklarından, anlatamadıklarından arınmaya başlıyorsun. Konuşmalar, eğitimler, seyahatler, anlaşmalar, yakın çevren aracılığıyla kendini duyacak, yepyeni bir bakış açısına kavuşacaksın.

AKREP: Kendimizi neye değer görüyorsak, hayattan, kazançlardan ve ilişkilerden o değere kavuşuruz. Şimdi kendine vermediğin değeri verme, sana değer verenleri görebilmeyi seçme vakti. Kalbini, sevgini, emeğini, yaratıcılığını özgürce sunabildikçe, kendinden verdikçe çoğalacaksın. Aynı ölçüde alarak, zamanına ve çabana değer vererek, değer verenlerle olarak dengeleri kuracaksın. Hak ettiğin yerde parlamaya hazır ol!

YAY: Kendine dair bildiklerinin ötesinde, kendine ufuk saydıklarının da ilerisinde, bugüne dek kurduğun hayallerden, kendine biçtiğin potansiyellerden, tüm dünyandan daha başka bir dünya var! Kendine sınır çizdiklerini yıkmaya, kendini yeniden keşfetmeye, yepyeni yollar seçmeye hazır ol ve sadece bir adım at. Yarınlar sandığından da heyecanlı, renkli, adil, tutkulu ve yaşamaya değer olacak.

OĞLAK: Seslerin çoğaldığı, çabalayan, koşan, akışa yetişmeye çalışan insanların arasında, hayata tutunmaya ve zamana karışmaya çalışırken... Hangi istekler senin, hangi sesler sana ait? Biraz olsun kendini duymak, ruhunun ihtiyaçlarına cevap bulmak, maneviyatını anlamak, geçmişini anlamak için inzivaya davet ediliyorsun. Rüyaların sana rehber olurken, kaderin getirdikleri şifa sunacak. 

KOVA: Aklından geçenlerin karşına düştüğü, kaderin hayretlere düşürdüğü günlere başlıyorsun. Bugünden itibaren hep hayalini kurduğun günlerin işaretleri yollarına çıkabilir. Sosyalleşerek, yeni insanlarla tanışarak, yeni hikayelerde buluşarak yaşamın hayallerini sana getirmesine izin ver ve hayata karış. İnsanlığa, sevdiklerine, dostlarına sundukların sana hayat tarafından sunulacak. Zihninde hep sınırsız güzellikler olsun.

BALIK: Kendinin en iyisi olmaya, potansiyellerini aşmaya, yükselmeye, hayatını seçimlerinle yenilemeye hazırlanıyorsun. Bugünden itibaren hedeflerin için verdiğin çabaların hak edişlerini alabilir, kendini geliştirerek, öğrenerek, öğreterek hayallerine daha fazla yaklaşabilirsin. Geleceğin için seni mutlu eden kararlar alabilir, ruhuna iyi gelmeyen, önünü göremediğin kararlardan hiç olmadığı kadar kolay özgürleşebilirsin. Bugünler, yeni hayatının ilk adımları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder