24 Kasım 2022 Perşembe

24 KASIM YAY BURCUNDA YENİAY - BANA BİRAZ RENK VER!



Aylardır önümüzde uzanan birbirinden sert ve keskin yollar gevşiyor, donakalan zihnimiz ve buz kesilen kalbimiz ısınıyor, gerilen bedenlerimiz esniyor ve nihayet hayatın sağanak yağmurları diniyor.

Eğer yağmurların altında ıslandıysanız, hayatınızda gökkuşağının oluşması için tek bir şeye ihtiyacınız vardır. Işık!

Yeniay, içimizdeki umut ışığını yeniden yeşerterek bizi renklerimize çağırıyor. Siyah beyaz sandığımız her bir yol ayrımı bu süreçte adım attıkça renklenebilir. 

Venüs ve Merkür ile sahneye çıkan Antares Yıldızı ise bize gerekli tutkuyu, cesareti ve motivasyon enerjisini sağlarken, Jupiter yaşama sevincimizi, hedefe uzanma isteğimizi büyütebilir. Uzun süredir askıda kalan, konuşulmayan, bekletilen konular çözüme kavuşabilir.

Bu Yeniay enerjisinin Sabian Sembolü 'Bembeyaz köpüklü dalgalarla kaplı okyanus.' 

Kendinizi son zamanlarda dalgalar gibi hırçın hissetmiş, hayatı dalgalara karşı bir savaş gibi görmüş olabilirsiniz. Oysa o dev bir dalga bile olsa, yalnızca sudur. Şimdi kendimizi suyun akışına teslim etme ve sonsuz olasılıklara yelken açma vaktindeyiz.

Şayet kendinize haksızlıklar eden, kendinize birini tanımak veya bir şeye adım atmak için zaman tanımayan biriyseniz, bu süreçte beyaz köpüklerin büyülü atmosferine kapılıp giderek gerçeklerden kopabilirsiniz.

1 - 9 Aralık tarihlerinde, gerçeklerden koptuğunuz, aldandığınız, beklentilere kapıldığınız, kendinize ve hayata adil olmadığınız yerleri görebilir, uyanışlar yaşayabilirsiniz. Yargılarınızı, korkularınızı, kalıplarınızı kıran, başkalarının etkisinde adım attığınızı gösteren deneyimlerden özgürleşerek, hak ettiklerinize kavuşabilirsiniz.

Antares etkisinde içinizdeki savaşı, olayları, duyguları, dürtüleri büyütme, ani kararlar alma, yakıp yıkma tehlikemiz de vardır. Farkındalık sahibi olarak, cümlelerimizi ve aşırılıkları yönetmek, Yeniay'ın deneyim alanı olacaktır.

Yeniay Yay enerjisinde gerçekleşirken okunu göğe çevir ve kalbinde aylardır gerilen yayı gevşeterek, kendini hayallerinin sonsuz potansiyellerine bırak!

Yeniay etkisi bir ay boyunca sürerken, sınırlarımızı aşacağımız, ufkumuzu genişleten renkli gelişmeler yaşayacağız. 29 Kasım ile birlikte; eğitim, seyahat, yurt dışı bağlantıları, hukuk, yayıncılık gibi alanlarda yeni başlangıçlar yapabilir, yepyeni kültürlerle ve görüşlerle tanışabiliriz.

Dünya'da; Mars'ın ardından Merkür de sınır dışına çıkıyor. Üstelik Antares Yıldızı'nda! Bu süreç savaş enerjisini, görüş çatışmalarını, fevri çıkışları, kazaları, teknoloji ve iletişim sorunlarını büyütebilir. Piyasalarda ciddi dalgalanmalar yaşanabilir. Aldanma, dolandırılma gündemleri çoğalabilir. Bu ay dünyada beklenmeyeni beklememiz gereken bir ay olacaktır. Eğitim, din, dini turizm, sınırlar, göçmenler, adalet konuları gündeme gelebilir. Ülkemizde sağlık, iş, işçi hakları, eğitimcilerle ilgili alan aktif olacaktır. Öte yandan Mars retrosu etkisi ile devam eden; solunum yolları, akciğer, kollar, sinirler, enfeksiyonlar, vertigo ile ilgili rahatsızlıklar 4 Aralık itibariyle şifalanmaya başlayabilir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder