27 Kasım 2022 Pazar

28 KASIM - 4 ARALIK HAFTASI - SIRA DIŞI GÜNLER !





Bu hafta; ilişkiler, piyasalar, günlük yaşam, dünya gündemi, askeri hareketlilikler konusunda sıra dışı olaylar yaşamaya açık olacağız. Özellikle 1 Aralık tarihinden itibaren ilişkiler alanında beklentileri yıkacağımız, gerçekçi olmamız gereken konuları göreceğimiz gündemler yaşayabiliriz. 4 Aralık'ta Neptün'ün ileri harekete geçmesi ile belirsizlikler çözülürken, hayallerimizi gerçekleştirmek ve şifa bulmak için destekleniyor olacağız.

Affederek, kırgınlıklarımızı özgür bırakarak, hafifleyerek, yaşamın bize hak edişlerimizi getirmesine ve güzelliklere yol açacağımız günlerdeyiz.

PAZARTESİ: Oldukça verimli enerjilerle haftaya başlarken, bugün motivasyon enerjimiz çok yüksek olabilir. İşlerimizi kolaylıkla halletmenin hazzını yaşayabiliriz.

Bugünü tüm işlerimizde ve devamı olmasını istediğimiz konularda istikrarı yakalamak, görüşmeler, eğitimler, toplumsal işler, medya, yazarlık, teknoloji, spor, doktor randevuları, şifa terapileri gibi konularda değerlendirebiliriz. İlişkilerde ise mantık ve bireysellik ihtiyacı ön planda olacaktır. 

Mars'ın retro olduğunu unutmadan, hayatımızda radikal olmayan başlangıçlar yapmak için uygun bir gündeyiz.

SALI: Bugün ruhsal ve bedensel olarak dinlenme ve yalnız kalma ihtiyacında olabilir, güne başlamakta zorlanabiliriz. Enerjimizi yarım kalan işlerimize odaklamak, günü verimli kullanmamızı sağlayacaktır. Ertelenme, iptal ve plan değişikliklerinde hayata esnek bakabilmek beklenmedik yeniliklere yol açabilir. Yüksek beklenti ve öz aldatmalarla çıktığımız yollarda, hakikatleri görebileceğimiz bir gündeyiz.

İletişim sorunları, kazalar, dünya gündeminde sıra dışı olaylar ve sarsıcı durumlar gündemimizde olabilir.

ÇARŞAMBA: Bugün saat 8:00 - 10:00 arası niyet ve dileklerde bulunmak, kendimizi adadığımız hayallerle ilgili işaretler almak, düşüncelerimizi yaşamımıza çekmek için destekleniyoruz. Kalp gözünüzü açık tutun!

Gün geneli; duygularımızı paylaşmak, ilham, yaratıcılık, empati, romantizm, maneviyat, ruhsal çalışmalar ve teslimiyet enerjilerinde geçebilir. Bugün Yeniay temaları ile hayatımızdaki yeni gündemler görünür olmaya başlayabilir. 

Gerçekçi olduğumuz hayalleri paylaşmak ve hayata geçirmek için oldukça desteklendiğimiz bir gündeyiz.

PERŞEMBE: Oldukça yoğun duygularla dolu olacağımız gün genelinde, içsel ihtiyacımız derin duygularımızın anlaşılması, hayallerimizi gerçekleştirmek ve paylaşmak olabilir. Venüs ve Merkür, Mars'ın karşısında ilerlerken ilişkiler alanında ve mali konularda yüzleşmeler yaşayabilir, yüksek beklentide olduğumuz ve görmezden geldiğimiz konulara uyanabiliriz. Bu durum gerçeklerden kaçış enerjisini ve bağımlılıklara sığınma enerjisini tetikleyebilir, verilen kararlar değişebilir, dikkatli olmalıyız.

Enerjimizi; maneviyat, sanat, ruhsal ve sezgisel çalışmalar, meditasyonlara yönlendirmek, günü verimli geçirmemizi sağlayacaktır.

CUMA: Enerjik, hareketli, motivasyon dolu etkilerle güne başlıyoruz! Bugün isteklerimiz için adımlar atabilir, kendimizi gösterebilir, liderlik özelliklerimizi ön plana çıkartabiliriz. İlişkilere daha gerçekçi yaklaşabilir, ciddi kararlar alabilir, duygularımızı açabiliriz. Mali alanlarda önem verdiğimiz kişilerden destekler görebiliriz. Bugün keskin olmak üzere zihinsel dalgınlıklar yaşayabileceğimiz için işlerimizi iki kere kontrol etmek ve karşımıza çıkan konuları iyice araştırmak yararlı olacaktır.

CUMARTESİ: Yüksek enerjilerle hafta sonuna başlıyoruz! Bugün enerjimizi sosyalleşmeye, eğlenmeye, spora yönlendirebilir, işlerimizi ise kolaylıkla halledebiliriz. Zamanı çok doğru yönetebileceğimiz bir gündeyiz. İlişkiler, eğlence, sanatsal aktiviteler, güzellik ve bakıma dair dokunuşlar, saç kesimi için destekleniyoruz. Öte yandan bugünlerde ani, fevri kararlar almamalı, dürtülerimizi ve aceleci hareketlerimizi kontrol etmeliyiz. İçimizdeki çocuk, hafta sonumuzu renklendirsin!

PAZAR: Güne tatlı, keyifli enerjilerle başlıyoruz. Bugün dinlenme, rahatlama, konforlu hissetme, keyif yapma, güzel yemekler yeme ihtiyacında olabiliriz. İçsel olarak belirsizlik, durağanlık hissedebilir, bol bol uyuyabilir, rüyalarımızdan rehberlikler alabiliriz. İlişkiler, hayaller ve mali konularda beklentilerimizi gözden geçireceğimiz olaylar yaşayabiliriz. Teslimiyette ve akışta ilerlememiz gereken, yaşamın planlarına güvenmemiz gereken bir gündeyiz. Bugünler bizi affederek, kırgınlıklarımızı özgür bırakarak, öz aldatmalarımızı fark ettirerek; yüklerimizden özgürleştiren, güzelliklere yol açan etkiler yaşayacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder