20 Kasım 2022 Pazar

21- 27 KASIM HAFTASI - ŞANSIMIZ DÖNÜYOR !



Nihayet şansımızın döndüğü, ilahi adalet döngüsüyle hayattan hakkımız olanı alabileceğimiz, pozitif, enerjik bir döngüye başlıyoruz. 

Yeniay etkisiyle yepyeni başlangıçlara ilerleyeceğimiz bu sürece, Antares Yıldızı eşlik ediyor. Kendi hayatının kontrolünü eline alan, yenilenmeye ve sınırlarını aşmaya gönüllü olan hayallerine doğru yol alır!

Dürtüsellik, öfke, savaş, çatışma, intikam enerjisinde olmadan, hayatınıza yalnızca en güzel enerjileri davet edin.

PAZARTESİ: Yılın en şanslı etkilerinden biriyle haftaya başlıyoruz! Bugün attığımız adımlar, yaptığımız girişimler büyüme potansiyeline sahip ve hayat tarafından destekleniyoruz! Enerjimizi ilişkilere yönlendirebilir, kişisel gelişimimize yönelebilir, ufkumuzu açan konuşmalar yapabilir, spor yapabiliriz. Tatlı dilimizle etkileyici konuşmalar yapabilir, ilham dolu yazılar yazabiliriz. 

13- 14 saatlerinde içsel baskı hissedebilir, duygularımızı yaşamakta zorlanabiliriz. 14:15 - 20:15 arası yeni başlattığımız adımlar askıda kalabilir. Akşam saatlerinde derinleşme ihtiyacında olurken, bu gece rüyalarımız haberci olabilir.

SALI: İyi ki doğdunuz sevgili Yay'lar! Enerjiniz, bilgeliğiniz ve pozitifliğinizin rehberliği dünyaya bir ay boyunca ilham olsun!

Ay balzamik fazda ve güney ay düğümüne ilerlerken, hayatımızda birçok konuda arınabilir, bağımlılıklardan kurtulabilir, diyete başlayabilir, kadersel farkındalıklar yaşayarak birçok şeyi bırakabiliriz.

Bireysel ve toplumsal anlamda beklenmedik sarsıcı gelişmelere açık olan bugün, önemli planlarımızı yapmamak yararlı olacaktır. Akşam saatlerinde değişen koşullara karşı esnek yaklaşmalıyız.

ÇARŞAMBA: Derinleşme ihtiyacımızın yoğunlaştığı, rüyalarımızdan önemli rehberlikler aldığımız etkilerle güne başlıyoruz. Bugün sabah saatlerinde zamanı yönetmek zorlayıcı olabilir. Teslimiyette olmamız ve akışa güvenmemiz gereken bir gündeyiz. 

Bugün duygularımızı dile dökebilir, empati kurabilir, ruhumuzu ve iç dünyamızı açarak rahatlayabiliriz. Özellikle akşam saatlerinde duygularımız yükselirken, bize iyi gelmeyen ve enerjimizi düşüren kişileri fark edebilir, alanımızı koruyabiliriz.

PERŞEMBE: Öğretmenler günümüz kutlu olsun! 

Gece 01:57'de bilgeliğin burcunda gerçekleşen Yeniay ile muhteşem bir eşzamanlılık içindeyiz. Yöneticisi ve şans gezegeni Jupiter de retrosunu tamamlıyor. 

Bu günden sonra daha şanslı olduğumuz, pozitif enerjimizin arttığı, hayatı keşfedeceğimiz, ufkumuzun genişleyeceği, sınırlarımızı aşacağımız etkilerde olacağız. İlahi adalet döngüsüyle hayattan hakkımız olanı almaya başlaayacağız. Eğitim, ticaret, hukuk, yayıncılık, seyahatler, yurt dışı bağlantıları alanlarında desteklendiğimiz günlerdeyiz. 29 Kasım ile yeni başlangıçlar yapabiliriz.

CUMA: Zamanımızı kolaylıkla yöneterek, destekler alarak işlerimizi tamamlayabileceğimiz bir güne başlıyoruz. Bugünü şifa terapileri, doktor randevuları için değerlendirebilir, biz de sözcüklerimizle birine şifa olabiliriz. Eğitimler alabilir, verebiliriz. 

Gün genelinde sakin kalmamız, dürtüsel hareket etmememiz, riskli sporlar yapmamamız önemli olacaktır. Yanılgılar, çatışmalar ve dalgınlıklar yaşamamak için sakinlik ve mantığı öne almamız gereken bir gündeyiz.

CUMARTESİ: İçsel ihtiyacımızın planlarımızı tamamlamak, sınırlarımızı korumak, saygınlık ve onaylanmak olduğu bir gündeyiz. 

Bugün hayatımızdaki her alanda sorunlarımızı konuşarak çözebilir, ilişkilerde gerçekçi ve geleceğe dönük kararlar alabiliriz. Duygusal ve ruhsal konularda güzel farkındalıklar yaşayabilir, birine de ışık olabiliriz. Bugün hayatımızda bize kadersel yollar açacak kişilerle tanışabilir, kadersel gelişmeler yaşayabiliriz.

PAZAR: Ruhumuzu yenileyen, süpriz etkilerle dolu güzel bir güne başlıyoruz! Bugün kendiniz için geleceğinizde hayal ettiğiniz konularla ilgili mutlaka adım atın, önce siz kendinizi şaşırtın! 

Gün genelinde daha önce denemediğinizi denemek, gitmediğiniz yerlere gitmek ruhsal olarak besleyici olabilir. Pozitif etkilerle, güzel bir gün geçirebiliriz. Attığımız adımlar hayat tarafından şansla desteklenecektir. Romantik, mistik, ruhsal ve teslimiyette bir gün geçirebiliriz. Akşam saatleri ise derin ve tutkulu bir ruh halinde olacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder