12 Temmuz 2022 Salı

13 TEMMUZ DOLUNAY'I - YENİ HAYAT DÜZENİ

Hiçbir şey değişmiyor, aslında her şey gerçek yerini buluyor.

Sana iyi gelmediği halde bir ilişkide, bir duyguda, bir yerde tutunmaya devam ediyorsan, orada yaşadığın deneyimler zorlaşır. Çünkü yaşadığın tüm zorluklar ve çıkmazlar, hayatın sana kendi değerinden azına razı olduğunu gösterme şeklidir. Ne zaman ki artık içinde bulunduğun kozanın sana iyi gelmediğini fark edersen, o zaman eşsiz kanatlarını da görebilirsin. Ve esas sana değer olana yükselebilirsin.

Dolunay; içimizde bulunan tüm korkuları, öfkeyi, yalnızlıkları, çaresizlikleri, umutsuzlukları açığa çıkartıyor. Tüm bunlar bize hiç uzak hisler değil. Hangi duygunun içindeyseniz, bu çocukluktan bize kalan 'yapacağım, başaracağım' sözümüzün getirisidir. Bitirmeme korkusu, ipleri bırakamamak, yapamadığımızı kabul edememek; yalnızca gerçekleri ertelemek, yaşadığımız zorluğun hediyesini geciktirmektir.

Bazen, olmaz. Bazen olmaması da gerekir. Olmadığını nasıl kabul ettiğiniz esas ölçüdür. Ve hatalarınla kendini sevmek gerçek bir bilgeliktir. 

Ancak bir çocuk olmayanda tutturur, olanı gözünde büyütür, ispat çabasındadır, korkar, bahanelere sığınır, hep dışardan ilgi ve destek ihtiyacındadır. Çocuk kalbinde açtığın boşluklar bugünlerde yerini; aşırı yeme, aşırı alışveriş, uzaklaşma ve isyan enerjisiyle doldurabilir. Belki de artık büyüme zamanı gelmiştir.

Dolunay, hakikatleri ve hayat amaçlarımızı güçlü bir şekilde aydınlatıyor. Yüzleşerek, içinde sıkıştığımız karmik döngüleri kırmaya ilerliyoruz. Karmik hizmeti biten ilişkiler sonlanırken, pek çok kadersel karşılaşma ile de uzun süreli olacak ilişkiler başlıyor, aileler kuruluyor olacaktır. Barışmak, af dilemek, yeniden başlamak için takıntılarla değil kalple bağlıysanız desteklendiğimiz günlerdeyiz.

Dolunay'ın anahtarı; yeni bir şey denemek, hiç yapmadığını yapmak, iradeni kullanmaktır. Bazen kanatlarını görmek için koza yırtılmalıdır. Gökyüzü göze alınmalıdır. Bazen kendi omzunu öpmeli, çocuk kalbinin ellerinden tutmalısın. Olgun, gerçekçi, sorumluluk sahibi, sınırlarını bilen, karakter sahibi, güçlü ve istikrarlı adımlarla ayağa kalkmalısın. Bitti dediğin yerden yeniden ve beklenmedik güzelliklerle başlayacağını bilmelisin.

Sadece gerçekten bilge insanların kalbi çocuktur. Ve o kalbe güven vermek, onu şenlendirmek için kimsenin ilgisine, desteğine, atfettiği değere ve onayına ihtiyacı yoktur. İçindeki umuda sarıl.

Süper Dolunay 13 Temmuz 2022 tarihinde saat 21:38'de (tr) meydana gelerek etkisini bir ay boyunca sürdürecek.

Sağlık; 

Dolunay sürecinde cildimiz, kemiklerimiz, dişlerimiz, dizlerimiz daha hassas olabilir. Bugünlerde hafif beslenmek, bol su tüketmek, et yememek, evimizde mum yakmak, hareket halinde olmak çok önemli olacaktır.

Dünya;

Dolunay'ın Sabian Sembolü 'Yenilgiyi zarafetle kabul eden bir general'

Dünya gündeminde ve kişisel hayatlarımızda pek çok liderin, yöneticinin koltuğunun değişmesi, güç dengelerinin değişmesi, gizli ve karanlık olanın açığa çıkması söz konusu olacaktır. Ülkemiz bugünlerde oldukça ön plana çıkarken, iş birliği içinde olduğumuz devletler ve sınırlarımızı korumak önem taşıyacaktır. Denizler, sağlık sektörü düzenlemeleri ve hapishaneler gündeme gelebilir. Temmuz sonuna doğru dünyada sessizce devam eden savaşların ve stratejilerin açığa çıkışını görebiliriz.

DOLUNAY & BURÇLAR

KOÇ: Dolunay ışığı geleceğini aydınlatıyor. Önünde tıkanan tüm yollar sayesinde esas hayat yolunu görüyor, gerçek hedeflerini keşfediyorsun. Şimdi akışa güven ve en güzel potansiyellerini yaşayacağın hayat planının keyfini çıkartmayı bekle.

BOĞA: Dolunay ışığı ufkunu aydınlatıyor. Hayata bakış açın, bildiklerin hayattan ve insanlardan öğrendiklerinle genişliyor. Kendini ilham enerjisine, yaşamın işaretlerine, rüyalara, yeni fikirlere aç. Gezmediğin yerleri gez, okumadıklarını oku, yaşamadığını yaşa. Sen kendini yeniledikçe, ilişkilerin, maddi kaynakların, ruhun da yenilenecek. Hep seni yükselteni çekeceksin.

İKİZLER: Dolunay ışığı ruhunun derinliklerini aydınlatıyor. Yaşadıkların; dengeni korumanı, ilerlemeni, bereketini, sevgiyi almanı kısıtlayan ne varsa gözler önüne seriyor ve arınarak özgürleşiyorsun. Korkularını değil, sezgilerini dinle ve kalbinin isteklerini yap. Kendi değerini ve sınırlarını belirlediğinde senin olan sana kolaylıkla gelecektir.

YENGEÇ: Dolunay ışığı ilişkilerini aydınlatıyor. Diğerleri aracılığıyla, kendinle olan ilişkini güzelleştiriyorsun. Kendin için en iyisini yalnız sen seçebilirsin. Kendini sevdikçe, kendine adil oldukça, senin olan seni bulacaktır. Karmik ilişkilerde bitişlere, seni yükseltecek ciddi ilişkilere veya evliliğinde yepyeni gelişmelere hazır ol.

ASLAN: Dolunay ışığı hayat düzenini aydınlatıyor. Hayatında güçlü bir arınma yaşayarak günlük rutinlerini ve alışkanlıklarını yeniliyor olacaksın. Daha keyifli bir hayat, huzurlu bir iş, sağlıklı bir beden için neye ihtiyacın varsa, onları daha net göreceksin. Bol bol dinlenmeyi, kendine iyi bakmayı unutma. İlerleyen günlerde, güzel bir Yeniay döngüsü kapında.

BAŞAK: Dolunay ışığı hayat sahneni aydınlatıyor. Eğlenmek, hayattan keyif almak, aşkla yaşamak, yeteneklerini ortaya çıkartmak için elinden geleni yaptın, hak edişlerine kavuşuyorsun. Şimdi ise kalbinin isteklerinin sorumluluğunu alma zamanı! Kalbin; aşkta, hobilerinde, çocuğunda ve her nerede atıyorsa, orada güçlü bir dönüşüm yaşayarak, gerçek sevgiyi daha çok hissedebileceksin.

TERAZİ: Dolunay ışığı gerçekten ait olduğun yerleri aydınlatıyor. Evin, yuvan, ailenle bir arada olarak özüne dönüyor, ruhunu dinlendiriyor olacaksın. Yer ve ev değişiklikleri, aile içinde değişimler gündemdeyse zamanla iyi ki diyeceksin! İlişkilerinde ise kalbinin attığı yere git, o doğru yolu biliyor.

AKREP: Dolunay ışığı zihnini aydınlatıyor. Köklü kararlar alabilir, önemli konuşmalar yapabilir, özel yolculuklara çıkabilir, hayatında birçok şeyin hakikatlerine uyanabilirsin. Yakın çevren ve rüyaların bu kararları alırken sana yol gösterecektir. Kaygı, korku ve suskunluklarla savaşmak yerine içindekileri anlat. Net, gerçekçi ve dürüstçe kendini açtığında, her şeyin düşündüğünden daha kolay olduğunu göreceksin.

YAY: Dolunay ışığı değerlerini aydınlatıyor. Güvende hissetmek için kaynaklarına, kazançlarına odaklanabilirsin. Yeteneklerinle yepyeni kazanç yolları bulabilirsin. Ama önce değerli olduğunu hatırlamalı, yetersiz hissetmemelisin. Korkularla bolluk bereket akışını durdurma. Senin olanı, zamanını, emeğini ve değerini hem aşkta hem işinde koru. Hak edişlerini seni bulacağına güvenirsen; beklenmedik kazançlar, en güzel aşklar seni bulacaktır.

OĞLAK: Dolunay ışığı sana dair her şeyi aydınlatıyor. Küllerinden doğuyor, kendini yeniliyor, tüm potansiyellerini fark ediyor, senin için en doğru yolda sağlam adımlarla ilerlemeye hazırlanıyorsun. Hayatında değişen her şey, aslında gerçek yerini bulacak. Asilliğin ve öz saygınla zarifçe sana iyi gelmeyene veda ederek, yeni bir hayat düzeni oluşturacaksın. İş ve aşk hayatında emeklerinin karşılığını almaya hazır ol, zamana güven.

KOVA: Dolunay ışığı iç dünyanı aydınlatıyor. Bugünlerde sessizlik, ruhunu dinlemek, uzaklaşmak, doğada zaman geçirmek sana çok iyi gelecektir. Hayatında birçok karmik bağ sonlanırken hafifleyecek, yeni ve güzel olanla buluşmaya yer açacaksın. Ruhsal ve fiziksel olarak da şifalandığın bu döngüde, yepyeni başlangıçlara, hareketli günlere hazırlandığını unutma. 

BALIK: Dolunay ışığı hayallerini aydınlatıyor. Hayallerine kavuşmak için nasıl adımlar atman gerektiğini ve seni gerçekten destekleyen insanları daha net göreceksin. Seni yükselten, bilgisiyle besleyen insanlarla bir araya gelerek ışığını daha da parlatabilirsin. İlişkilerinde yaşadığın köklü değişimler ise zaman tanımanın değerini ve sınırlarının kıymetini anlatacaktır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder