10 Temmuz 2022 Pazar

11 - 17 TEMMUZ HAFTASI - OLGUNLAŞMA HAFTASI !




Merhaba yeryüzü sakinleri,

Dolunay'a doğru ilerlediğimiz bu hafta; tecrübelerimizden yola çıkarak attığımız adımlarda mucizevi süprizler yaşayabiliriz! Bırakmayı bilmek, bize iyi gelmeyene veda edebilmek, tecrübelerimize, yaşamın düzenine ve bize getireceklerine güvenmek en büyük olgunluktur. Bize iyi gelmeyende ısrar etmek ve tutunmak, öğretileri aldığımız halde ilerlemeyi reddetmektir. Bırakarak açtığımız alanların, daha güzeli ve bize daha iyi geleni ile dolacağını bilmelisiniz. 

Olgun, gerçekçi, yenilikçi, karakter sahibi, yapıcı ve öz saygısı güçlü olanlar bu hafta hak edişlere kavuşurken;

Karamsar, alıngan, geçmişe sığınan, mantıksız hareket eden ve çocuksu bakış açısında kalmakta ısrar edenler, kendilerini bir kaos içinde hissedebilirler.

PAZARTESİ: Kendimizi oldukça pozitif hissettiğimiz bir günle haftaya başlıyoruz... Dolunay'a doğru ilerlerken hayat bize sorumluluklarımızı hatırlatan olaylar yaşatabilir. Pozitif ve yapıcı enerjimizle bugün işlerimizin üstesinden rahatlıkla gelebiliriz. Aynı zamanda doktor randevuları, terapiler ve şifa çalışmaları için bugünü değerlendirebiliriz. Bugünlerde ilişkilerinizde beklentili olmadan, gerçekçi ve zamana bırakarak ilerlemek, hızlı kararlar vermemek gelecek açısından önemli olacaktır.

SALI: Bugün sabah saatlerinde dinlenme ihtiyacımız yüksek olabilir. Güne başladığımızı 12:00 itibariyle fark edebilir, işlerimizin kolaylıkla hallolması için öğleden sonrasını seçebiliriz. Spor, eğitimler ve enerji gerektiren işler için bugün uygundur.

Dolunay'a doğru yaklaşırken içsel ihtiyacımız; ciddiyet, disiplin, sorumluluklar, saygınlık ve gerçekçilik olacaktır. Duygusal anlamda da üzerimizde baskı hissetmemiz normaldir. Bu süreçte kendimize yüklenmemeli, pozitif yaklaşmak için gayret göstermeli, hayır demeyi bilmeli ve bir yetişkin olduğumuzu hatırlamalıyız.

ÇARŞAMBA: Dolunay günü!

Dolunay, süprizlerle dolu geliyor! Şayet geçmişe takılı kalarak karamsarlığa düşmez, duygusal konularda ve iş yaşantımızda olgun ve sorumlulukla hareket edersek, güzel gelişmeler bizleri bekliyor. Anahtar; daha önce denemediğimizi yapmak, deneyimlerimizin ilhamıyla ilerlemek, özgün ve yenilikçi olmaktır.

Bugün de iş, finans, sanat, dekorasyon vs gibi alanlarda disiplinli ve olgun ilerlersek, bahanelere sığınmazsak, harika işler çıkartabiliriz. 

PERŞEMBE: Bugün 11:15 itibariyle günlük yeni işlerimize başlamak için destekleniyoruz. Bir yanımız yenilikçi bir yanımız da rutin durumu koruma ihtiyacında olabilir. Bu çatışma enerjisi ile fevri kararlar almamalı, ani çıkışlar yapmamalıyız. Aynı zamanda bugün daha önce aldığımız kararların sonuçlarını da görebiliriz. Hayal kırıklığına uğramamak adına yüksek beklentili durumlardan kaçınmalı, ilişkiler ve finansal konularda sabırlı olmalıyız. 

Bugün sosyalleşmek, enerjimizi sanatsal, yaratıcı ve ruhsal faaliyetlere yönlendirmek, harika sonuçlar getirecektir.

CUMA: Bugün zamanımızı çok verimli planlayabilir, tüm görüşme, anlaşma, seyahat, eğitim ve ticaret faaliyetlerini kolaylıkla yapabiliriz. Bize ışık olacak pek çok fikir duyabilir, adım attığımız konularla ilgili beklenmedik şanslar yakalayabiliriz. Yaşadığımız ani ve beklenmedik gelişmeler, bakış açımızı değiştirmemize yardımcı olacaktır. Duygusal konularda baskı altında ve soğuk hissetmemiz mümkündür. Bu etki bizlere sınırlarımızı çizmeyi, sınırlara saygı duymayı, özgür hissettiğimiz bireysel alanlar yaratmayı öğretecektir.

CUMARTESİ: Venüs Betelgeuse Yıldızı ile buluşuyor! 

Özellikle sabah saatlerinde dualar etmek, yardımlar yapmak hayatımıza ilerleyen günlerde beklenmedik yardımları getirebilir. Bu etki özellikle fiziksel ve psikolojik şiddet gören kadınlara el uzatanlar için muhteşem bir ilahi hak ediştir. Birilerine şifa olduysanız, bugün güzellikler sizi beklemediğiniz anda bulabilir. Güneş - Merkür kavuşumu ve Ay'ın Balık'ta ilerlemesiyle; niyetlerimiz, düşüncelerimiz ve yardımlarımız mucizeler getirebilir. Bol bol dileklerinizi yazın ve düşleyin!

PAZAR: Hayal gücümüz yükseliyor!

Bugün tüm sanatsal, ruhsal, manevi ve yaratıcı çalışmaları yapabilir, fotoğraflar ve videolar çekebilir, şifa çalışmaları yapabilir, yaptığımız her işe kendi hayal gücümüzün dokunuşunu katabiliriz. Dinlenme ve doğada zaman geçirme ihtiyacımız artabilir. Günün anahtarı; özgün yanlarımızı ortaya çıkartmak, daha önce yapmadığımızı yapmaktır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder