16 Temmuz 2022 Cumartesi

18- 24 HAZİRAN HAFTASI - KAOS VE DÜZEN !



Merhaba yeryüzü sakinleri,

Nisan - Mayıs aylarındaki tutulma etkilerini güçlü biçimde yaşayacağımız bir haftaya başlıyoruz. İlişkilerde ve ekonomik alanlarda yepyeni bir dönem başlıyor.

Bu hafta aynı zamanda Mars, Uranüs, Kuzey Ay Düğümü ve Ay gökyüzünde güçlü bir enerjiyle birleşiyor! Ani, sarsıcı, şaşırtıcı olaylar deneyimleyebiliriz. Yaşayacağımız tüm süpriz gelişmeler bize yol açan, ilerlememize yardım eden, iyi ki diyeceğimiz, değerlerimizi yenileyeceğimiz olaylar getirecektir.

Mutlu haftalar!

PAZARTESİ: Aşk, güven, sıcaklık ve şefkat dolu günler başlıyor!

Venüs bugünden itibaren 12 Ağustos'a dek Yengeç enerjisinde ilerleyeceği yolculuğuna başlıyor. İlişkilerde aile sıcaklığı, duygusal güven ve anlayış arayacağımız zamanlar başlıyor. Bu dönemde yeni aileler kurulabilir, aile ilişkilerimiz güçlenebilir, besleyici ve koruyucu enerjimizi yükseltebiliriz.

Bugün 14:18'e dek yarım kalan işlerimizi tamamlayabilir, rehavette olabiliriz. 14:18 itibariyle zaman hızlanırken, yeni işlere başlamak için destekleniyor olacağız. Gün genelinde sabır ve anlayışla hareket etmek, takıntılı, öfkeli ve negatif hallerden uzak durmak önemli olacaktır.

SALI: Pozitif, neşeli, şanslı, şifalı bir güne merhaba!

Bugün kendimizi, yeteneklerimizi, kim olduğumuzu ortaya koymak için destekleniyoruz! Hatalarımızla kendimizi kucaklayabilir, başkalarını da kendileri olmaları için destekleyebiliriz. Şiron S konumda iken korkularımızı ve yaralarımızı aşmamız için onlara mercek tutan olaylar yaşayabiliriz. Eğitim, terapiler, bilinçaltı çalışmaları için harika bir gün! 

Merkür 15:35 itibariyle 4 Ağustos'a dek sürecek Aslan enerjisinde yolculuğuna başlıyor. Kalpten gelen, gerçek, cesur, neşeli, özgüvenli konuşmalar, yaratıcı fikirler zamanı!

ÇARŞAMBA: Bugün zamanımızı doğru planlayabilir ve sorumluluklarımıza odaklanırsak kolaylıkla halledebiliriz. Sabırsız, dürtüsel enerjiler, onay çabası, olmayanı oldurma takıntısı bizi ilerlemekten alıkoyabilir ve agresif tepkilere yol açabilir. Bu enerjilerin farkında olarak acele etmeden ve akışa güvenerek hareket etmeli, çatışmalı ortamlardan, kaos yaratan kişilerden uzaklaşmalıyız. Lider ve yöneticiler için dengede kalınması gereken zor bir gün olabilir. 21:21 itibariyle ise huzur ve güven ihtiyacımız artacaktır.

PERŞEMBE: Sarsıcı, çarpıcı, yenileyici bir güne merhaba!

Uranüs, Ay, Mars ve Kuzey Ay Düğümü bize iyi gelecek adımları ısrarla işaret ediyor! Bugün ve yarın değişen, engellenen, aniden ortaya çıkan her şey hiç bilmediğimiz bir şans olabilir. Dünyada da ekonomi, gıda, tarım, yer hareketleri, nükleer, yangınlar, patlamalar gibi konularda ani gündemler yaşanabilir. Yaşam adeta sarsarak bizi kendimize getirmekte, değerlerimizi hatırlatmakta ve büyük bir uyanışla gelecek değişim döngüsüne hazırlamakta. 2 Ağustos'a dek gündemlerimiz benzer olacaktır. 

Aynı zamanda bugünü 14:00'e dek; kuaför, bakım, sanat, dekorasyon için değerlendirebiliriz.

CUMA: Sıra dışı gündemler!

Bugün zihnimiz, algılarımız, yaratıcı enerjimiz oldukça açık olabilir. Geleceğe dair fikirler, vizyonlar ortaya koyabiliriz. Dünyada icatlar, uzay çalışmaları ve teknolojik gelişmeler bugünlerde gündeme gelebilir. Piyasalarda beklenmedik hareketler olabilir. Bireysel olarak özgünlüğümüzü bastırmamalı, değişime karşı esnek olmalıyız. Bugün internet, eğitim, teknoloji, sosyal çalışmalar konusunda destekleniyoruz. Fakat ruh halimiz biraz elektrikli olabilir. Toprakla temasta olmak, sakin kalmak, düşüncelerimizi yazıya dökmek iyi gelecektir.

CUMARTESİ: İyi ki doğduk sevgili Aslanlar! Çocuk kalbinizden gelen umut ve neşeyi dağıtmaya, sıcacık enerjinizi yaymaya, ne olursa olsun kendiniz olmaktan vazgeçmemeye devam edin! Unutmayın, siz Güneş ışığının yeryüzündeki parçalarısınız!

Hareketli başlayan bugün tüm iletişim, eğitim, medya, ticaret, hukuk ve seyahat alanlarında çok şanslıyız. Merak duygumuz ve konuşma isteğimiz oldukça artabilir. Fikir ve görüşlerimiz daha çok yayılabilir, görüşme ve tanışmalardan fırsatlar elde edebiliriz. İlişkilerimizdeki sorunları rahatlıkla konuşabilir, hislerimizi açabilir, hatta evlilik tekliflerinde bulunabiliriz. 

PAZAR: Konuştukça anlaşılacak, anladıkça yakınlaşacak, dertleştikçe şifa bulacağız! Bugün görüşme, anlaşma, seyahat, ticaret, eğitim konularında yine çok şanslı bir gündeyiz. Sosyalleşmek, açık havada olmak ruhumuza çok iyi gelecektir. Aynı zamanda yaratıcı fikirlerimizi hayata geçirebilir, bu konularda destek alacağımız kişilerle karşılaşabiliriz. Bugünlerde başlayan ilişki ve dostluklar sadık ve kalıcı olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder