10 Mayıs 2022 Salı

JUPİTER KOÇ BURCUNDA - KAHRAMANIN YOLCULUĞU! (11 Mayıs 2022- 16 Mayıs 2023)





V.İ.T.R.İ.O.L

“Dünyanın derinliklerini ziyaret et, orada gizli taşı bulacaksın.”

Hayatta yerine koyamayacağın, satın alamayacağın, seni sen yapan en kıymetli hazinen 'deneyimlerin'dir. Ocak ayından bugüne; deneyimlerimizi anlamlandırdığımız, yüzleştiğimiz, arındığımız, kendi derinliklerimize indiğimiz, kendimizi bulduğumuz bir sis perdesinin içinden geçtik.

Şimdi perde açılıyor, sis dağılıyor, sahne zamanı!

İnan! Yeniden sevebilirsin, yeniden başlayabilirsin, yeniden doğabilirsin!

Artık anlamsızca nelere ve kimlere zaman harcadığını, neyin senin için en hayırlısı olduğunu biliyorsun. Senin için en iyisini, hak ettiğin değeri bir tek sen seçebilirsin. Başkasının sana atfettiği, gerçekten sen misin? Hüzünlenmek ve dış dünyadan beklemek yerine, harekete geçme gücü içinde. Potansiyellerini yaşamak için sonsuz bir kudretle destekleniyorsun.

Mükemmel olmayabilirsin, yanlış seçimler yapabilirsin, güçsüz düşebilirsin. Ama bu masalın kahramanı sensin, yola koyulmadıkça kendine ulaşmayı, esas mucizelerini yaşamayı hep erteleyeceksin. Bırak diğerleri dilediğini yapsın, herkes kendi yolundan sorumludur.

En büyük yarışın, kendini aşmak olsun!

''Tanrı, çatlama cesareti gösteren her tohumda, gördüğünün ötesini hissetmek için acıyı göze alan her ruhta, deneme cesareti gösteren her düşüncede var olur.
Korkusuzca ve doğallıkla kendini deneyimler.''

Bu sürecin en şanslıları; cesur kalplerdir!
Bir hedefi olan, kendisi için sorumluluk alabilen, kendini önceliği yapabilen, kendine güvenen, kendi değerini yaşamayı seçen, onu değersizleştirenden özgürleşebilenler tüm güzellikleri yaşamına çekecektir. Eril enerji güçlü bir uyanışa geçerken; net, güvenli, kararlı ve sorumluluk sahibi olanlar hayat tarafından desteklenecektir.

Bu sürecin gölgesi; kişisel komplekslerle acımasızlık, 'hep ben haklıyım' tavrı, sınırsızlık, sağlıksız hırs ve rekabet, durmayı bilmemek, güç sarhoşluğu, fevrilik, acımasızlık, dürtüsellik, çocukça ve düşüncesizce davranmak, bencilliktir. Dürtüsel, hırs ve panikle atılan adımlar, yapılan yatırımlar, kayıplara yol açabilir. Temkinli olunmalıdır.

Dünyada; cesur ve güçlü liderlerin ortaya çıkışı, bir felsefenin -idealin - manevi akımın kurucuları, askeri hareektlilikler (özellikle 30 Mayıs, 19 - 20 Temmuz, 2 Ağustos), büyük yangınlar, fevri restleşmeler, güçlü rekorlar, spora dair güçlü gündemler, cesur adalet savunucuları, cesur yatırımcılarla ilgili gündemler olabilir. Ülkemizde liderlerin ani çıkışları olabilir. Yargılamayan, ayrıştırmayan, bilge, cesur ve güçlü liderler ön plana çıkacaktır.

Jupiter 11 Mayıs 2022 - 16 Mayıs 2023 tarihine dek burada ilerleyecek. (Bu yıl 8 dereceye dek) 28 Ekim - 29 Aralık tarihlerinde Balık burcunun son derecelerinde kaçırdığımız fırsatları, geçmiş hak edişleri getirirken, maneviyatımızı bir kez daha hatırlatacak. Yani, 28 Ekim tarihine dek ilahi adalet teması alttan yine çalışıyor olacak.

Kahraman, yolculuğun sonunda kendini bularak evine döner. Bu yolculukta mucizeler, cesaret, adalet, neşe ve sevgi hep sizinle olsun.


BURÇ ve YÜKSELEN BURCA GÖRE;

KOÇ: En şanslı zamanlar! Şiron Koç yolculuğuyla birlikte, deneyimlerinizin en kıymetli hazineniz olduğunu artık biliyorsunuz. Her şey, içinizdeki gücü keşfetmeniz içindi. Zaman şimdi sizin zamanınız. Hayatın sonsuz mucizelerini dilerken, sınırsız olun. İnanın! Kendinize dair ne diliyorsanız, onlar için harekete geçebilirsiniz. Tüm hayalleriniz için desteklendiğinizi, tüm potansiyellerinizle parlayacağınızı bilmelisiniz. Göz önünde, lider, öncü, popüler olabilirsiniz. İyileşebilir, yenilenebilir, sınırlarınızı aşabilirsiniz. Kendi en iyi versiyonunuza ulaşma zamanlarındasınız. Aşk dolu günler önünüzde uzanırken; mantık, cesaret ve kararlılık en büyük pusulanız olsun.

BOĞA: Ruhsal bilgelik zamanı! Tutulmalar ve Uranüsün etkisi ile kalıplarınızı kırdığınız, yenilendiğiniz, değiştiğiniz çok güçlü zamanlardan geçiyorsunuz. Jupiter yolculuğu ile birlikte yaşadıklarınızı anlamlandırmak, ruhsal açılımlar yaşamak, iç dünyanızın zenginleşmesi ve kadersel dokunuşlarla ilgili destekleniyor olacaksınız. Olana daha manevi bakabilir ve yaşadıklarınızla bilgeleşebilirsiniz. Pek çok şeyde korunduğunuzu daha net hissedebilirsiniz. Sezgileriniz ve eşzamanlılıklar, size yol gösterecektir. Akışa teslim olarak, ruhunuzun gerçek isteklerine kulak verin.

İKİZLER: Hayallerin gerçek olma zamanı! Geleceğe dair tüm hayal ve planlarınızda desteklendiğiniz özel bir dönemdesiniz. Bu dönemde sizi kendiniz olmanız konusunda gerçekten destekleyen ve yükselten insanları fark edebilir, sosyal çevrenizi yenileyebilirsiniz. Toplum, kalabalıklar ve ekip arkadaşlarınız tarafından potansiyel ve yetenekleriniz daha görünür olabilir. Heyecanlı davetler, organizasyonlar ve kutlamalara katılabilirsiniz. Dış dünyada oldukça, sosyalleştikçe, geleceğe dair cesur atılımlar yaptıkça şansı hayatınıza davet ediyor olacaksınız.

YENGEÇ: Zirve zamanı! Bugüne kadar aştığınız tüm yollar sizi en güçlü potansiyellerinize ulaştırmak içindi. Özellikle 2018 - 2019 yıllarında bu etkiyi yoğun biçimde deneyimlediniz. Şimdi görünür olma cesaretini göstermeli, gelen tüm fırsatların sizi hedeflerinize taşıdığını bilmelisiniz. Kariyerinizde bu dönem en güçlü zamanlarınızı yaşayabilir, liderlik yeteneklerinizi ortaya çıkartabilirsiniz. Aynı zamanda ebeveyn olmak da gündeminizde olabilir. Tanınma, ünlü olma, öne çıkma fırsatları yakalayabilirsiniz. Yeter ki gücünüze güvenin ve fevri hareket etmeyin. Bu zamanları çok beklediniz.

ASLAN: Sınırlarınızı aşıyorsunuz! İçinizdeki cevheri keşfettiğiniz, yeteneklerinizle güçlendiğiniz, yaşam aşkıyla dolduğunuz çok özel zamanlardasınız. Bu süreçte yaşamınıza giren herkes; hayata bakış açınızı yenileyecek, renklendirecek, bambaşka ufuklara açılacaksınız. Eğitimler, yolculuklar, rüyalarınız, başka kültürler, hikayeler, sizi yenileyen en şanslı alanlarınız olacak. İlahi adalet ise en güzel haliyle size hak edişlerinizi getirecek. Hukuksal meselelerde hakkınızı almak adına destekleneceksiniz. Aynı zamanda ticaret, yayıncılık, uzaklarla bağlantılar, yurt dışı, taşınma gibi konularda şanslı gündemler de sizinle olacak. Bu dönemde dini - felsefi konularda fevri söylemlerde olmamaya dikkat edin, her cümle size bir şeyler katabilir. Hayata geniş pencereden bakabildikçe, bilgelik potansiyellerinize yaklaşacaksınız.

BAŞAK: Sil baştan! Hayatınızda güçlü bir yenilenme, arınma, güçlenme döneminde olacaksınız. Yenilenmeniz gereken her konu büyüyerek kendini belli ederken, özgürleşerek ilerlemek çok daha kolay olacaktır. Yaralarınızı, korkularınızı bu dönemde iyileştirebilirsiniz. Kendinizi her şeyin üstesinden gelebilecek kadar cesur görebilir, hayatınızı yönetebilirsiniz. Sezgileriniz yükselirken, ruhsal, psikolojik konularla ilgilenmek, derin araştırmalar yapmak konusunda oldukça destekleneceksiniz. Aynı zamanda finansal yönetim, eş veya ortak kazançları, alacaklar, toplu kazançlar, miras, kredi gibi konularda da hak edişlerinizi almak konusunda şanslı etkilerde olacaksınız. Yatırımlarda cesur ancak hesaplanmış riskler alırsanız, güçlü getiriler elde edebilirsiniz. Fevri ve kuşkucu değil, derin ve sessizce hareket edin.

TERAZİ: Aşkla bir olma zamanları! Sizi yükselten, içinizdeki cevheri besleyen insanlarla bu dönemde yollarınız kesişebilir. İlişkilerinizde ciddi, hareketli zamanlar başlayabilir. Kadersel eşlerinizle tanışabilirsiniz. Sizi güçlendiren, aşk ve tutku dolu zamanlar geçirebilirsiniz. Aynı zamanda iş ortaklarınızdan da fayda sağlayabilirsiniz. Hukuksal meselelerde hak edişleriniz bu dönemde sizinle olabilir. Ancak ilişkilerinizde dürtüsel hareket etmemeli, kimseyi ilahlaştırmadan merkezinizde kalmalısınız. İşte o zaman gerçek bir bir oluşu deneyimleyebilirsiniz.

AKREP: Tatlı yoğunluklar zamanı! Gündelik hayatınız bu dönemde oldukça hareketlenebilir. Sizi heyecanlandıran, harekete geçiren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yaşam düzeninizi sizin için en sağlıklı hale getirebilir, bol spor yapabilir, daha sağlıklı beslenebilirsiniz. Bu dönemde tatlı ve acı yiyecekler konusunda dengeli olmanız yararlı olacaktır. Bedeninizin vereceği her sinyal, sizi daha sağlıklı ve güçlü hale getirmek içindir. Aynı zamanda hareketlenen iş hayatınızla birlikte iş bulabilir, terfi alabilir, çalışma hayatınızı yenileyebilirsiniz. Ekip arkadaşlarınız çoğalabilir ve iş düzeninizde liderlik becerilerinizi yükseltebilirsiniz. Hayat düzeninizi kendiniz için en yararlı hale getirdiğiniz dönemde olacaksınız.

YAY: Aşk! Sizin için bu sürecin tek kelimelik özeti kesinlikle aşk olurdu! Hayat aşkınızın içinizden çoğalarak taşacağı, alev alev bir sürece giriyorsunuz. Bu dönemde; tutkulu, enerjik, benliğinizi ortaya çıkartan, neşenizi ve ışığınızı yükselten bir aşka yelken açabilir veya mevcut ilişkinizde heyecanlı zamanlara başlayabilirsiniz. Yaratıcılık potansiyelleriniz artarken, kendinizi hayatta çok güçlü biçimde ifade edebilirsiniz. Sanat, spor ve hobilerinize ilginiz çoğalabilir. Bir ürün, güçlü bir eser ortaya koyabilirsiniz. Veya aşkınızın meyvesi, bir çocuğunuz olabilir. Tazelendiğiniz, parladığınız bu dönemde cesurca sahneye çıkma vakti!

OĞLAK: Güvenle köklenme zamanı! Ait hissetme ihtiyacınızın çoğaldığı bugünlerde, iç dünyanızın ve kalbinizin neye ihtiyacı olduğunu daha rahat duyabilirsiniz. Böylelikle sınırlarınızı aşabilir, taşınabilir, uzaklaşabilir, kendi evinizde olma sorumluluğunu alabilirsiniz. Ya da eviniz genişleyebilir, ailenize yeni üyeler katılabilir. Sizi neşelendiren, keyiflendiren, şans getiren her gelişme bu dönemde aileniz, eviniz, yaşam alanlarınızdan gelecektir. Ama en önemlisi köklerinizdeki gücü keşfetmeli, içinizdeki cevheri derinlerde bulmalı, gücünüzü hatırlamalı ve cesaretle ilerlemelisiniz.

KOVA: Sözcükler sihirlidir! Sözlerinizle insanları etkilediğiniz, önemli kararlar aldığınız, fikirlerinizin büyük etkiler yaratacağı güçlü bir dönemdesiniz. Bu dönemde zihninizin sınırlarını aşabilir, ilham dolu olabilir, eğitimler alıp verebilir, sınavlarda başarılı olabilir, yolculuklardan beklenmedik şeyler öğrenebilirsiniz. Olumlu düşüncelerinizle olumluyu yaşamınıza kolaylıkla davet edebilirsiniz. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizin hayatında da şanslı ve hareketli gündemler olabilir, heyecanlı zamanlar geçirebilirsiniz. Bildiklerinizle ışıldadığınız bu dönem; kitap yazmak, site kurmak, reklam, pazarlama ve satış alanlarında da destekleniyor olacaksınız. Bu dönemde bazılarınız kendi aracına sahip olabilir. İnandıklarınız için harekete geçtiğiniz bu dönemde, mantık ve planlamalarla hareket etmeyi unutmayın.

BALIK: Değerinizi yaşama zamanı! Yetenekleriniz, potansiyelleriniz ve tecrübelerinizle bu dönemde gelirlerinizi arttırabilir, yeni kazanç yolları keşfedebilirsiniz. Cesur atılımlarla güçlü kazançlar elde edebilirsiniz. Yeter ki cesur olun ve istekleriniz için harekete geçin. Hayatınızdaki alma - verme dengelerini korumak da ilişkilerinizi bu dönemde daha sağlıklı hale getirecektir. Bu süreçte gelen hızlı kazançlar, hızla eriyedebilir. O nedenle yatırım yapmak, kazançlarınızı kalıcı hale getirmek de sürecin en yararlı tavsiyesi olacaktır. Sahip olduğunuz güzellikler çoğalırken, emeğinizin, sabrınızın kıymetini bilin ve ne kadar değerli olduğunuzu unutmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder