12 Mayıs 2022 Perşembe

16 MAYIS KANLI AY TUTULMASI - TOPLUMSAL ETKİLER




Merhaba yeryüzü sakinleri,

16 Mayıs 2022 tarihinde saat 07:13'te (tr) bir Süperay Tutulması yaşayacağız. Tam Ay Tutulması, gökyüzünde Ay'ın rengini kıpkırmızı görmemize sebep olacak.

Bu süreçte yaşadığımız her şey, bakış açımızı değiştirmek, çözüm bulunması gereken konulara odaklanarak ilerleyebilmek içindir. Bu açıdan bakıldığında her tutulma, yaşamımıza yenilikleri alabilmemiz için bir nimettir. Ne yaşıyorsak, daha sonra 'iyi ki' diyeceğimizi bilmelisiniz.

30 Nisan Tutulmasıyla başlayan etkiler 16 Mayıs ve 8 Kasım Tutulması ile görünür sonuçlar getirecektir. Bu anlamda hem bireysel hem toplumsal olarak ani, beklenmedik, öngörülemeyen olaylar açığa çıkacaktır.

Satürn etkili tutulma; ülke liderleri, yöneticiler, evde mali konulardan sorumlu kişiler üzerinde bir sorumluluk baskısı yaratabilir. Her zorlanma, artık değişmesi gereken konuları görmemiz ve değişimin sorumluluğunu almamız içindir.

Bu yılın bizden istediği; üretmek, sabretmek, geleceğimizi güvenli hale getirmek, güce tapmamak, sevgiyi açığa çıkartmak, (işimizi dahi severek yapmak gibi), kaynaklarımızı doğru kullanmak, kimseye bel bağlamamak, kendi değerlerimize, dünyaya ve doğaya sahip çıkmakla ilgilidir.

Mayıs ayından itibaren ABD başta olmak üzere, ekonomik zorlanmalar büyüyebilir. Hiperenflasyon Temmuz- Ağustos aylarında görülebilir. Dünyada kıtlık ve kuraklık enerjisi artarak, bizi üretim planları oluşturmaya teşvik edebilir. 2022-23 yıllarında borsada ani olaylar olabileceği için riskli yatırımlar asla yapılmamalıdır. Fiyatlarda manipülasyon olabilir. Bu yıl hayatın her alanında bize kaybettirecek olan; panik, hırs, güç zehirlenmesi, dürtüler, karanlık tüm işlerdir. Ani çıkışlar yapan herkesin itibarını sonlandırdığını görebilirsiniz. (Will Smith gibi)

Ani hava olayları görülebileceği için çiftçinin önlem alması önemlidir. Toprak ve tarım konusunda reformlar yapılabilir. Yer altı keşifleri, özellikle ülkemizde sondaj çalışmaları, yeni doğal kaynakların bulunması gündeme gelebilir. 2023- 24 itibariyle dünyada yapay petrol üretilmeye başlanabilir. Elbette depremler ve volkan patlamaları da dünya genelinde artabilir. Ayaklanmalar çoğalabilir.

Bu süreçte; gizli saklı olan her şey ortaya çıkacaktır. Tutulma teması 'arınmamız gerekeni görmek' üzerinedir. Kirli ifşalar, suç oranlarının artışı, ruhsal konulara ilgi, ölüme dair konular, zehirlenmeler, suikastler, alkol veya ilaç zehirlenmeleri, deniz kazaları, büyük yangınlar, nükleer riski, askeri hareketlilikler gündeme gelebilir. Derin araştırmalar, uzmanlıklar, şifa çalışmaları konusunda destekleyicidir. Tutulmalar; 19 - 20 Temmuz, 31 Temmuz - 2 Ağustos aralıklarında tetiklenecektir.

Ülkemizde; meclis içinde ani değişimler, ünlüler ve siyasilerle ilgili beklenmedik ifşalar, uluslararası ilişkilerimizde yeni yapılanmalar söz konusu olabilir. Bu süreçte çocukların sağlığı, eğitimleri ve maalesef istismara dair konular gündeme gelebilir. Sığınmacılara dair konular büyüyebilir ve ülkemizde 2,5 yıl boyunca gündemde olabilir.

Tutulma; Amerika, Avrupanın Batısı, Pasifik, Atlantik Okyanusu'ndan görülebilecektir.

Değişimlerle gelen güzelliklere açılabilmek dileğiyle!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder