8 Mayıs 2022 Pazar

9 - 15 MAYIS HAFTASI - YENİ BİR DÖNGÜ BAŞLIYOR!




Ay Tutulmasına hazırlandığımız hafta genelinde, odağımız, enerjilerimiz değişiyor! Şans, bereket, genişleme gezegeni Jupiter ateş elementindeki 1 yıllık yolculuğuna başlıyor! 

Hareketli, cesur, canlı, hızlı ve özgüvenli günlerde ilerlerliyor olacağız. Ancak büyük riskler, dürtüsellik, gözü karalıktan uzak durmak yararımıza olacaktır. Neyse ki 11 Mayıs'ta başlayacak Merkür retrosu bizi düşünmeden hareket etmekten koruyor olacak. 

Detaylar yolda!


PAZARTESİ: Enerjilerin yüksek biçimde aktığı, tutulma etkilerinin kendini göstermeye başladığı bir gündeyiz. Yenilenmemiz, geride bırakmamız gereken duygu ve düşünceler bugünden itibaren kendini göstermeye başlayabilir. Yeni işlere başlamak için uygun bir günde olmayacağız. Bugün yarım kalan işlerimizi halledebilir, spor ve yürüyüşlere zaman ayırabiliriz.

SALI: Merkür'ün durduğu bir güne başlarken...
Zihnimiz durmuş, zaman yavaş akıyor gibi hissedebiliriz. Takılı kaldığımız, bağımlı olduğumuz konular su yüzüne çıkabilir. Düzen, yenilenme, diyet, temizlik, verimlilik, planlama konuları ile ilgilenmek isteyebiliriz. Ancak yanlış hesaplamalar, dalgınlıklar, yanlış anlaşılmalara dikkat etmeliyiz. Zihnimizi yararlı bir şeylere odaklamakta, mümkün olduğunca sessiz ve yalnız zamanlar geçirmekte yarar olacaktır.

ÇARŞAMBA: Geçmiş fırsatların, hak edişlerin gelebileceği, Ocak ayından bu yana yaşamın ödüllerine kavuşabileceğimiz özel bir güne uyanırken... Bugün pek çok ertelenmiş işimiz önümüze gelebilir, yapılmamış konuşmalar bir ay boyunca yapılabilir, kırgınlıkları onarabiliriz. Yeni, özgün fikirler aklımıza gelebilir, önemli planlamalar yapabiliriz. Kadersel beklenmedik destekler görebiliriz. Fevrilik, risk alma, acelecilik gibi konulardan kaçınmamız gereken bir günde olacağız. 

PERŞEMBE: Büyük kararlar, cesur adımlar, motivasyon ve canlılık dolu günler zamanı!

Şans, bereket, genişleme gezegeni Jupiter ateş elementinde, Koç burcunda bir yıllık yeni bir döngüye başlıyor. Bu süreçte hepimiz canlı, cesur, aktif ve neşeli hissedebiliriz. Ancak gözü kara, dürtüsel, inatçı olmamaya dikkat etmeliyiz. Neyse ki Merkür retrosu, bugünlerde bizi düşünmeden hareket etmek konusunda durduracaktır. Bugün, retro bitiminde atacağımız büyük ve güzel adımlar için önemli planlamalar yapabilir, kadersel görüşme ve anlaşmalar yaşayabiliriz. Özellikle akşam saatlerinde önemli şans enerjileri ile desteklendiğimizi bilmelisiniz.

CUMA: Bugün kimliğimiz, potansiyellerimiz, kendimizi olduğu gibi kabul edebilme, ilişkilerde değer dengesi gibi konulara dair yaralarımız yüzeye çıkabilir. Bunları; yeteneklerimizi göstermek, liderlik etmek, ilişkilerde denge kurabilmek, kendimizi ilk sıralara koymak adına yaşadığımızı bilmelisiniz. Hayatımızdaki lider kimlikler de bugün ön plana çıkabilir.
Aynı zamanda; küçük ev aletleri, cihazlar, iletişim, seyahat alanlarında ekstra dikkatli olmamız gereken bir gündeyiz. Akşam saatleri önemli planlamalar ve işlerimizi tamamlamak için daha uygun olacaktır.

CUMARTESİ: Tutulma eksenine girdiğimiz gün genelinde...
Hayatımızdan çıkması, arınması gereken tüm konuların kendini göstereceği bir gündeyiz. Gün boyunca negatif kişi ve söylemlerden kendimizi korumalı, gerginliklerden uzak durmalı, ruhsal ve manevi çalışmalar yapmalıyız. 
Sabah saatlerinde zamanı iyi yönetebilirken, 11:10 - 13:35 arasında dinlenme ihtiyacımız artabilir, işlerimiz askıda kalabilir. Ardından sezgilerimizin çok yükseldiği zamanlarda olacağız. Gece uyuyabilmek için rahatlatıcı çaylar içmeyi unutmayalım.

PAZAR: Beklenmedik değişimlerin, haberlerin, olayların yaşanabileceği bir güne başlarken...
Bugünü mümkün olduğunca inzivada ve sessiz geçirmek, önemli işlerimizi denk getirmemek yararımıza olacaktır. Risk dürtüsü, fevri konuşmalar ve ilişkilerde baskıcı tutumlar bizi zorlayıcı durumlara sokabilir. Öte yandan bağımlılıklardan arınmak, bilinçaltı çalışmaları yapmak, temizlik ve düzen çalışmaları için destekleniyor olacağız. 07:14'te gerçekleşecek Ay Tutulmasına hazırlanıyoruz. Mucize aydınlanmalar getirmesi dileğimle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder