30 Nisan 2022 Cumartesi

2 - 8 MAYIS HAFTASI - SÜPRİZLERLE DOLU GÜNLER!





Merhaba yeryüzü sakinleri,

Tutulma etkilerini yaşayacağımız süprizlerle dolu bir haftaya başlıyoruz. Bu hafta; özgün olan, yapılmamış olanı deneyen en şanslı potansiyelleri yaşayacaktır. İlişkiler, finans ve yatırım alanlarında ise sabırlı olan, yavaş yavaş ilerleyen, hak edişlerini almaya başlayacaktır.

Hafta boyunca şok edici gündemler yaşayabilir, bizi yenileyen olaylar deneyimleyebiliriz. Beklenmedik hava olayları, liderlerin şok edici açıklamaları, dalgalı finansal durumlar, yer hareketleri yaşanması olasıdır.

Mutlu haftalar!

Pazartesi: İyi Bayramlar! Şanslı, keyifli bir güne başlıyoruz. Sabah saatlerinde tüm işlerimizi kolaylıkla halledebilir, manevi konularla ilgilenebilir, güzel yemekler pişirebiliriz. Tüm ilişkilerimizde sorunları halledebilir, kırgınlıkları onarabiliriz. 13:45 itibariyle 2,5 gün boyunca iletişim yoğunlaşırken, yolculuklara çıkabilir, keyif dolu seyahatler yapabiliriz. 

Akşam 19:11 itibariyle Venüs bir ay boyunca Koç burcunda ilerleyeceği yolculuğuna başlayacak. Hepimiz, ilişkiler ve finansal konularda Koç gibi hissedeceğiz. İlişkilerde cesur kalbimizle kendimizi açarken sabırla ilerlemeli, finans ve aşkta dürtüsel kararlardan uzak durmalıyız.

Salı: Bugünden itibaren Ay Hilal fazında ilerliyor ve yeni başlangıçlar için destekleniyoruz! Bol iletişimli, hızlı bir güne başlıyoruz. Sözcüklerimizle birilerine yol gösterebilir, kelimelerden ilham alabiliriz. Ancak iletişim kazalarını önlemek adına dürtüsel konuşmalardan kaçınmalı, risk almamalı, bedenimizi korumalı, sakin hareket etmeliyiz.

Çarşamba: Bugün zamanımızı iyi planlayabilir, günü oldukça verimli geçirebiliriz. Özgün ve yaratıcı işler ortaya koyabilir, benzersiz yanlarımızı ortaya çıkartabiliriz. Gün boyunca gerçekçi olmak, gerçekçi sözler vermek, neye ve kime inandığımıza dikkat etmek de önemli olacaktır. Aynı zamanda alışveriş, yemek ve alkol konusunda dikkatli olmalı, aşırılıklardan kaçınmalıyız. 

Perşembe: Süprizlerle dolu bir güne başlarken! Beklenmeyeni yapmak, özgün olmak, özgürleşmek, bireyselleşmek için desteklendiğimiz bir gündeyiz. Bugün dünya gündeminde de sıra dışı olaylar, açıklamalar söz konusu olabilir. Elektrikli bir hava durumu yaşayabiliriz.

Aynı zamanda duygusal anlamda güvende hissetmek, şefkat, merhamet, aile sıcaklığı isteyecek, aidiyet hissetmediğimiz alanlardan uzaklaşmak için destekleneceğiz. Ancak sabah saatlerinde ilişkilerde ani kararlardan kaçınmalı, olayları kişiselleştirip alınmamalıyız.

Cuma: Kadersel destekler ve kararlarla dolu bir güne başlarken... Bugün duygularımızı açabilir, monoton ilişkilerimize, yaşam alanımıza, işimize yenilikler katarak hayatımızı ve ruhumuzu besleyebiliriz. Güzel yazılar yazabilir, etkileyici konuşmalar yapabiliriz. Enerjimizi topraklamak adına açık hava yürüyüşleri yapmak ya da spor yaparak hareket enerjisini çoğaltmak bedenimize iyi gelecektir.

Cumartesi: Bugün oldukça şanslı, güzel bir gündeyiz. Duygularımızı rahatlıkla açabilir, kendimizi her alanda ifade edebilir, attığımız adımlarda destek bulabiliriz. Her türlü eğitime başlayabilir, görüşmeler yapabilir, ticaret, alışveriş, teknoloji, güzellik, bakım konuları ile ilgilenebiliriz. Bugün kestireceğimiz saçlar hızlı ve sağlıklı uzayabilir!

Yalnızca sabah saatlerinde yoğun duygusal haller yaşayabiliriz. Alanımızı negatif ve baskıcı kişilerden korumalıyız. 13:30 - 14:50 saatlerine ise önemli işlerimizi denk getirmemeliyiz. 

Pazar: Bugün adeta aslanlar gibi pazar keyfi yapma isteği ile güne başlayabiliriz! Keyifli, eğlenceli, yaratıcı, çocuksu, aşk dolu bir gündeyiz. Kendimizi göstermek, ilgi ve takdir görmek içsel ihtiyacımız olacaktır. Aynı zamanda çevremize şifa verebilir, duygularımıza şifa bulabiliriz. Akşam saatlerinde bizi yenileyen ve değişimlere açan ani olaylar yaşayabilir, dünya genelinde beklenmedik gelişmeler gözlemleyebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder