3 Nisan 2022 Pazar

4 - 10 NİSAN HAFTASI - BEKLENTİLERDEN ÖZGÜRLEŞMENİN HAFİFLİĞİ!




Merhaba yeryüzü sakinleri,

Kriterler, beklentiler, gurur, ego ve tüm dünyevi isteklerin, aşkın karşısında çözülüp dağıldığı,

Küslük ve kırgınlıkların geride kaldığı,

Affetmekle hafiflediğimiz,

Kalp gözüyle gördüğümüz,

Koşulsuz sevgiyle bağlandığımız,

Değiştirmeye çalışmak yerine anlamaya çalıştığımız,

Yaratılış aşkını kalbimizde hissettiğimiz,

Ruhsal sevginin ruhumuzu sardığı günlere başlıyoruz.

Çevrende gördüğün her şey ve herkes, içindeki aşkın yansımasına elçidir.

Hayatında olan şeyler gibi, olmayan şeyler de dileklerinin kabulüdür. 

Ve bir başkasına zaman tanımak, onu anlamaya ve gözlemlemeye çalışmak, aslında kendimize zaman tanımak, kendimize değer vermek, alanımızı özel kılmaktır.

Bu hafta olan ve olmayan her şeyin seni koruduğunu bilerek, hayatında başlayan her şeyi, hayatına giren herkesi gözlemleyerek, beklentilere girmeden, akışta kalın.

PAZARTESİ: Hayata beklentisizce yaklaştıkça süprizlere açık olduğumuz bir gündeyiz. Sabit kaldığımız fikir veya durumlarda esnek olursak, bize esas iyi gelecek olanı görebiliriz. Direttiklerimize iyi ki diyebiliriz. Kadersel destekler görebiliriz. 

Bugünlerde zihin yükümüz fazla olabilir ve enerjimizde ağırlıklar hissedebiliriz. O nedenle spora başlamak, yürüyüşler yapmak, bilhassa doğada zaman geçirmek çok iyi gelecektir. Cilt bakımları ve su tüketimini ihmal etmemeliyiz. Saçlarımızın ucundan kestirmek, hızlı uzamasını sağlayabilir. Akşam saatlerinde huzurlu, manevi dakikalar geçirebilir, derin duygusal bağlar kurabiliriz. 

Önemli başlangıçları salı gününden sonraya ertelemekte yarar olacaktır.

SALI: İlişkilerde uzun süredir devam eden yeniden yapılanma, uzaklaşma, dengelenme deneyimleri, karmik öğretiler tamamlanıyor, ayrılıklar, küskünlükler geride kalıyor, kalbimizi koşulsuz sevgiye açıyoruz.

Sevgi, merhamet, anlayış kalplerde yükselirken, beşeri kriterlere takılmak yerine ruhsal bağlar kuruyor, kalp gözüyle gördüğümüz aşklara çekiliyoruz. Bugünden itibaren kalbini sevgiye açan, öz değeri güçlü olan kişiler aşk dolu bir mevsime başlayabilirler.

2 gün boyunca ise içsel ihtiyacımız; iletişim kurmak, günlük rutinlerimizi paylaşmak, bizi dinleyenlerle bir arada olmak istemek, merakımızı gidermek, öğrenmek ve öğretmek olacaktır. 

Mars Satürn kavuşumunun keskinleştiği bugün kısıtlanmış ve baskı altında hissedebiliriz. Sabır ve sakinlik bize kazandıracak olandır. Olana karşı teslimiyette kalın, yalnız olmadığınızı unutmayın.

ÇARŞAMBA: Hızlı ve bol iletişimli bir güne başlarken...

İşlerimizin kolaylıkla akabileceği, günü verimli planlayabileceğimiz, önemli işlerimizi halledebileceğimiz bir gündeyiz.

Bugün yazışma, haberleşme, iletişim, eğitim, medya gibi konulara dair işlerimizi yapabilir, sabah saatlerini terapi veya sağlık konusunda değerlendirebiliriz. Bilgili insanların görüşlerinden faydalanabilir, iş birlikleri yapabiliriz. İlişkilerimizde de duygu ve düşüncelerimizi açabilir, empati ve anlayış sağlayabiliriz. 

PERŞEMBE: Rüyalarla dolu bir geceden, sakin bir güne başlarken...

Bu sabah dalgınlıklar ve duygusal değişimler yaşamanız normaldir. Eğer mümkünse sabah spor yapmak, yürüyüşe çıkmak enerjinizi dengelerken, iş yerinde de hareketli olmak bu enerjinin dağılmasına vesile olacaktır. İstek ve amaçlarınız için oldukça hızlı harekete geçebilirsiniz. Ancak bugün bir işe sıfırdan başlarsanız, askıda kalabilir.

Yarım kalan işlerimizi tamamlamak, sanatsal veya manevi çalışmalar yapmak için desteklendiğimiz bugün 18:30'a dek zihnimizi dinlendirme ihtiyacımız yüksek olabilir. 18:30 sonrası 2 gün boyunca içsel ihtiyacımız; evde zaman geçirmek, aileyle bir araya gelmek, şefkat ve duygusal bağlar kurmak olacaktır. 

CUMA: Orjinal fikirler, yaratıcı çözümler üretebileceğimiz bir güne başlıyoruz. Bugün aklımızdan geçenleri hayata koyabilir, kendimizi çok güçlü biçimde ifade edebilir, dikkat çekici konuşmalar yapabiliriz. Hedeflerimiz, kariyerimiz, planlarımız için kadersel destekler görebiliriz. Jupiter Neptün'e doğru yaklaşırken, hayal gücümüz ve ilham enerjimizle harikalar yaratabiliriz. 

Bugün aynı zamanda duygusal yaralarımız açılabilir, çocukluk örüntülerimizi fark edebiliriz. Bugünümüze etki eden geçmiş konuları fark etmek güçlü bir şifaya vesile olabilir. Sağlık, estetik, spor gibi konularda bugün çok dikkatli olmalıyız.

CUMARTESİ: İlk dördün fazına doğru ilerlerken...

Bugün itibariyle hayatınızda 1 Nisan'da başlayan konular görünür olmaya başlayabilir, nasıl hareket etmeniz gerektiğini daha net fark edebilirsiniz. Gün içerisinde pek çok konuda korunduğunuzu, çok şanslı etkilerde olduğunuzu, kadersel olarak desteklendiğinizi görebilirsiniz. Ruhsal ve duygusal açıdan güçlü enerjilerin aktığı gün genelinde, sevdiğiniz insanlarla bir arada olmak enerjinizi yükseltirken kırgınlıkları hafifletebilirsiniz.

Bugün sanatsal ve manevi alanları ziyaret etmek, doğayla iç içe olmak da ruhunuza çok iyi gelebilir. Yardım ve şifa çalışmaları yapmak için uygun bir gündür. Dua, dilek ve niyetlerinizin en ihtiyacınız olan şekilde gerçekleştiğini fark edebilirsiniz.

PAZAR: Bugünden itibaren iki gün boyunca içsel ihtiyacımız; öz değerimizi güçlendirmek, ışığımızı ortaya çıkartmak, yeteneklerimizi göstermek, kalbimizin sesini dinlemek, onay, takdir ihtiyacı, içimizdeki çocuğu yaşamak, hobilerimizle ilgilenmek, yaşam aşkıyla dolmak olacaktır. Aynı zamanda liderlik yeteneklerimizi ortaya koyabilir, krizleri çözebiliriz. 

Merkür - Plüto açısı ile gün genelinde soğukkanlı olmak, fevri tepkiler vermemek, cümlelerimize dikkat etmek yararlı olacaktır. Sözcüklerimiz baskı altında gibi hissedebilir, manipülasyonlara maruz kalabiliriz. Özellikle bizi överek, haklılığımızı takdir ederek, acılarımızı kullanarak yönetmeye çalışanlara karşı dikkatli olmalıyız. Derinleşmek, stratejiler ve araştırmalar yapmak için güzel bir gün olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder