30 Nisan 2022 Cumartesi

30 NİSAN 2022 BOĞA BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI



Merhaba yeryüzü sakinleri,

30 Nisan 2022 tarihinde saat 23:27'de (tr) Parçalı bir Güneş tutulması gerçekleşecek. Yılın ilk ve uzun yılların en güzel tutulmasını yaşıyor olacağız. Tutulma, Uranüs etkisi ile önce sarsıntılı, çarpıcı ve ani etkilerini sunuyor olsa da, rüzgar uzun zamandır belirsizlikler yaratan sisi dağıtacak. Zamanını bekleyen mucizeler görünür olacak.

'Kökler bizi sınırlamaz, tersine özgürleştirir. Sağlam köklere sahip olmadan semâya doğru yükselmek mümkün değildir.'

Fırtına önce kökleri sağlam olmayanları sarsarken, zorla yaşatmaya çalıştıklarımızı yenilememizi isteyecek. Yeni tohumlar ekme, hep aynı şeyleri yaptığımız, durduğumuz, tutunduklarımız, geleneklerimiz, kalıplarımız ve vaadesi dolmuş olanları hızla yeniliyor olacağız. Merkür de retroya girmek üzere yavaşlamışken, zaman yavaşlayacak, zihnimiz derinleşecek, görmemiz gerekenin kaynağına inmemizi, içimizde tuttuğumuz sözcükleri, fikirleri aydınlığa çıkartmaya destek olacak. Her şeye daha gerçekçi bakmamıza yardım edecek. Çözümler üretmemizi destekleyecek.

Tutulma sabit bir toprak burcunda, Uranüsyen (değişim) etkiler ile gerçekleşecek. Özdeğer, aşk, finans, yatırımlar, kaynaklar, ev, tarım, toprak, gıda, dünyevi tüm değerler konusunda beklenmedik yenilenmeleri yaşatırken, her sarsıcı gelişme aslında daha huzurlu ve güvenli bir gelecek yaratabilmemiz için ihtiyacımız olana bizleri yaklaştırıyor olacak.

Ancak Uranyen tutulmalarda hayatımıza gelen, 7 yıllık bir döngü ile aniden gidebilir. Dolayısıyla şansımızı elimizdekini tutmak, değerlendirmek, boşvermemek, değerimizi göstermek, kalıcı olmasını sağlamak önemlidir.


Tutulma 6 Kuzey 119 Saros serisi ile gerçekleşiyor olacak. Bu seri aile büyükleri, liderler, patronlar, yöneticilerle ilgilidir. Onların görevini mucbir bir sebepten yerine getirememesi, çocukların veya toplumsal anlamda halkın devereye girmesi ile ilgilidir. İsyanlar, reformlar, dönüşümler gözlemlenebilir.

Finans açısından fiyat artışları, enflasyonda beklenmedik değişimler olması olasıdır. Özellikle yaz aylarında borsaya çok dikkat etmek gerekir. Bu süreçte merkez bankası kararları oldukça önem taşıyacaktır. Ev ve arsa fiyatları birden yeniden artabilir. Özellikle 29 Mayıs sonrası değerli madenlerde de artış gözlemlenebilir. Küçük işletmeler, el emeği, doğal olan şeyler değer kazanabilir. Teknolojiye dair önemli icatlar, tarımda teknolojik gelişmeler, yapay zeka teknolojisi, saklama- muhafaza etmeye dair icatlar görülebilir. Tutulma ülkemizin Güneş'i karşısında (antikronos noktasında) gerçekleşirken, mecliste ani değişimler, beklenmedik gerçeklerin su yüzüne çıkması, güç dengeleri değişimleri gözlemlenebilir.

Sabian Sembol 'Çiçekleri sulayan kadın'

Tutulmadaki toprak enerjisi, muhteşem biçimde su ile birleşiyor olacak. Toprağı suyla besleyerek harika ürünler açığa çıkartmak için destekleneceğiz. Nasıl mı? Bedenimizin, ruhumuzun ihtiyaçlarını dinleyerek. Sevdiklerimize sevdiğimizi daha çok göstererek, ilişkilerimize yenilikler katarak, değer süzgecimizden geçirerek. İşimiz için kendimizi daha çok geliştirerek. Üreterek, hayal ederek. Fazla sulayarak çamurlaştırmadan, yani tembellik, keyif ve zevke düşmeden, dengeli ilerleyerek. Kendimize, çevremize, sahip olduklarımıza ve dünyaya değer vererek.

Bu süreçte; panik, kriz, korku, hırs, güç arzusu, karanlık, yalanlar, kötülükler, intikam isteği, tembellik, karamsarlıkla hareket edenler çok zorlu etkilerden geçebilir.

Tutulmanın en şanslıları; ilham ve sezgileri dinleyen, üreten, sorumluluk alan, hareket eden, sürekli bir şeyleri suçlamayan, iyide kalabilen, sabırlı, kararlı kişiler olacaktır.

TUTULMANIN BURÇLARA ETKİLERİ

KOÇ: Değerlerine sahip çıkma vakti! Sana ait olanı korudukça, yeteneklerini kullandıkça, değerlerinin çoğaldığını, bolluk bereket enerjinin kolaylıkla aktığını fark edeceksin. Yeter ki sabırlı, üretken ve cesur ol. Hayallerinin sağlam adımlarla gerçekleşeceği, emeklerinin hak edişlerini alacağın o günlerdesin.

BOĞA: Kabuğunu kırma vakti! Özgürleşiyor, yenileniyor, adeta yeniden doğuşuna hazırlanıyorsun. Hayata bakış açın, isteklerin, hayallerin değişiyor. Sen değişiyorsun. Geçmişe, olduramadıklarına, korkularına tutunma. Akışa güven. Bu yolculuk seni kendin için bile hayal edemediğin en güzeline taşıyacak.

İKİZLER: Ruhsal uyanış vakti! İçe dönerek geçmişi serbest bırakma, uzaklaşma, dinlenme, gelene güvenle açılma zamanı. Çalışmaların, koşturmaların, kalabalıkların arasında, ruhun sana ihtiyaçlarını anlatmaya çalışıyor. Kontrolü bıraktığında hafifleyecek, büyük başlangıçlar için güç toplayabileceksin. Rüyalar, işaretler, destekler, ilham ve sezgilerin ise en büyük pusulan olacak, kalbinin sesine güven.

YENGEÇ: Hayallerin gerçek olma vakti! Hayallerine, amaçlarına ulaşmak için seni yükselten, besleyen, sağlam arkadaşlıklarla ilerlemeye hazırlanıyorsun. Yeter ki birliğin ve desteğin hazzını duymaya kendini aç, yeteneklerine güven, gelecekte gerçekten ne istediğine karar ver. En şifalı eller sana doğru uzanmaya hazır, seni bekliyorlar.

ASLAN: Parlama vakti! Bugüne dek geleceğini şekillendirmek, ilerlemek, hedeflerine ulaşmak için adım adım emek verdin. Şimdi zirveye bir adım kala, hayallerini yaşamanın eşiğindesin. Yeteneklerini ortaya çıkart, iç sesinin, geçmişin, olumsuz düşüncelerin seni durdurmasına izin verme. Gelen her yeni fırsat, tüm özgünlüğünle seni parlatıyor olacak.

BAŞAK: Sınırlarını aşma vakti! En güzel yatırım, kendine yaptığın yatırımdır. Bugünlerde karşına çıkan her insan, her bilgi, her görüş, her seyahat ufkunu aydınlatarak seni sana anlatıyor olacak. Maneviyatın güçlendikçe, sezgilerini dinledikçe, geleceğe güven duyabileceksin. Fikirlerinin, yeteneklerinin, düşüncelerinin görünür olmasından korkma, yerinde sayma, duyduklarınla zihninin dağılmasına izin verme. Bildiklerinde, tek noktada derinleştikçe esas cevhere ulaşabileceksin.

TERAZİ: Arındıkça güçlenme vakti! Kayıp sandıkların, azad olduklarındır. Tutunduklarını, sana engel olanı, olumsuzu, korkularını bıraktıkça, aslında her şeyin ne kadar kolay olduğunu göreceksin. Ruhunun derinliklerini kimlere açman gerektiğini fark edeceksin. Destek aldıkça güçlenecek, gelirlerine gelir ekleyeceksin. Seni yükselten birlikler kurabilecek, hak ettiğin değerleri hayatına çekeceksin. Yeter ki, yeni olana güven ve ona yer aç.

AKREP: Sevgiyle bir olma vakti! Bugüne dek ilişkilerinde yorulmuş, kırılmış, kabuğuna çekilmiş olabilirsin. Bilmelisin ki, sevginin en güzeline sahip çıkmak, sana değer olanı görebilmek, kendine adil olmak için o yollardan geçtin. Şimdi sorguladığın, güvenmediğin birlikteliklerden özgürleşerek; güvenli, uyumlu, sana değerli hissettirenlerle büyük aşklarda buluşma zamanı. İlişkine heyecan kat. Aşkın ve birliğin güzelliklerine yer aç.

YAY: Kendine iyi bakma vakti! Hareketliliğin getireceği berekete açılıyor, tatlı koşturmalarla enerjini yükseltiyorsun. Bilmelisin ki aniden değişen her şey; hayatını, düzenini, rutinlerini, sağlığını en huzurlu ve en güvenli hale getirebilmek için sana yol gösteriyor olacak. İyileşmeye, yenilenmeye alan aç. 

OĞLAK: Aşk vakti! Uzun zamandır kuliste, kendine hazırlık yaptın. İşte şimdi sahneye çıkma zamanı. Gözler senin üzerinde, yaratıcılığını, hobilerini, kendini anlatabilir, eğlenmeyi, gülmeyi, aşkı hatırlayabilirsin. İçindeki aşk senden dolup taşarak en güzel aşkı hayatına getirecek. Belki de bir bebeği müjdeleyeceksin. Kalbinin sesini dinle, içindeki çocuğu takip et.

KOVA: Hayatının temelini sağlamlaştırma vakti! Bir ağacın göğe yükselmesi için, köklerinin derinleşmesi gerekir. Yükselmene ve güvenle ilerlemene engel olan iç seslerini, travmaları, blokajları geride bırakıyor, ait olduğun yerlerde çiçek açmaya hazırlanıyorsun. Bunu ancak evinde hissettiğin insanlarla, ait olduğun topraklarda yapabilirsin. Aidiyetlerine sarılma zamanı.

BALIK: Kırılma, küsme sen yine bir şiir yaz! Zihninden akıp giden tüm düşüncelerin, kelimelerin, kaleme dökülme vakti. Bu dönemde etrafındaki her şey sana bir ilham verebilir, geleceğini şekillendiren kadersel konuşmalar yapabilirsin. Bunları ancak, gerçekten sana huzur veren insanlarla gerçekleştirebilirsin. Aklındaki baharı küstürenlerden sessizce uzaklaş, fikirlerindeki çiçekler solmasın. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder