24 Nisan 2022 Pazar

25 NİSAN - 1 MAYIS HAFTASI - TUTULMA HAFTASI!


Merhaba yeryüzü sakinleri,

Uzun yılların en özel Güneş Tutulması'na doğru ilerliyoruz! 

Bu tutulma ile birikte tüm hayalleriniz için harekete geçmelisiniz. Yılın geri kalanında, tutulma ile başlattıklarınızın meyvelerini topluyor olacaksınız. Adeta yeniden doğacağımız bu süreçte zihninizden akan her düşünceye, her görüşmeye, tanışmaya değer verin. Korkuyla değil sevgiyle hareket edin. Tüm ani değişimler; daha huzurlu, daha konforlu bir geleceğe alan açmak için sizi arındıracaktır. Duygularınızı anlatın, kalbinizi aşka açın. Bu dönem en büyük aşkların başlayacağı, en büyük başarıların tohumlarının atılacağı zamandır! 

Harekete geçen, üreten, değişimi ve özgürleşmeyi kabul eden, sabreden, kalbini temiz tutan, sakin ve sevgide kalanlar, tutulmanın en şanslıları olacaktır.

“Sevgi” evrendeki en büyük güçtür. En küçük madde parçacıkları arasındaki boşluk sevgiyle doludur. Çünkü sevgi, sizi oluşturan özdür! O gerçek bir güce sahiptir! Ve bu gücü salıverdiğinizde size hiçbir şey dokunamaz! Bu gezegen üzerinde hiçbir kötülük ya da karanlık size yaklaşamaz. Çünkü siz özünüzün enerjisine sahip çıkmışsınızdır.

Bu hafta; 30 Nisan öncesi vücut dengenizi kontrol edin (su, şeker, kan, tansiyon vb). Bol bol spor yapın, tüm tembellik hallerinden kaçının. Yeni başlangıçlarda engellenmeler, durağanlıklar olabilir. Yarım kalan işlerinizi tamamlayın. Sakin, mantıklı ve büyük riskler almadan hareket edin. Size pozitif hissettiren kişilerle, huzurlu olduğunuz yerlerde kalın.

PAZARTESİ: Haftanın kadersel etkilerle dolu ilk gününden merhaba! 

Bu sabah, hayatınızda yenilenmesi gereken konuları daha net fark edebilirsiniz. Önemli işlerinizi ise 13:15 itibariyle yapabilirsiniz. Mantık, zeka, ilham ve duygunun dengeli aktığı güzel bir günde olacağız. Duygularınızı açın, aşka açılın, maneviyat ve sanatla ilgilenin, yardım eli uzatın. Size ağırlık yapan her duyguyu affederek özgürleşin. Sezgilerinizi dinleyin. Empati ve sevgide kalın!

SALI: Aşk ve şifa dolu bir gündeyiz!

Bugünden itibaren büyük ve kadersel aşklar başlayabilir! Duygularımızı ifade edebilir, karşımızdakileri anlayabiliriz. Gerçekçi hareket etmeyi unutmamalıyız. Aynı zamanda tüm isteklerimiz, arzularımız için harekete geçebiliriz. Çok özgün işler ortaya koyabiliriz. Kadersel destekler görebilir, hak edişlerimize kavuşabiliriz. Güzellik, bakım, alışveriş, terapi, doktor randevusu gibi konuları bugün halledebiliriz. Arınarak pek çok şeyi geride bıraktığımızı fark edebiliriz.

Bugünün uyarısı; gerçekçi olmak, ilişkilerde iyice tanımadan aceleci olmamak, özellikle mali konularda büyük riskler almamakla ilgili olacaktır.

ÇARŞAMBA: Bolluk, bereket, şans dolu bir gün! 

Bugün her adımımız şans, bereket getirebilir, başlattığımız her konuda desteklenebiliriz. İlahi koruma altında hissedebilir, sevgi dolu olabiliriz. Zihnimizden yeni, özgün, ilham dolu fikirler akabilir. Eğitim, ticaret, alışveriş, anlaşmalar, yazışmalar ve her türlü işimiz konusunda bugün oldukça desteklenebiliriz. Yardım yaptıkça şifalanabilir, büyük destekler görebiliriz. Af dileyebilir, affedebilir, sevginin gücü karşısında hayretlere düşebiliriz. 

Arınmak; sağlığımızı, evimizi, çevremizi yenilemek, diyet ve spor konusunda da destekleniyor olacağız.16:30 - 19:10 arası dinlenme arzumuz artarken, akşam saatleri itibariyle enerjimiz yerine gelecektir.

Bugün dağılmamak, gerçekçi olmak yine önem kazanacaktır. Tembellik, karamsarlık, bağımlılıklardan mutlaka kaçının. Güzel enerjileri değerlendirmeyi unutmayın.

PERŞEMBE: Güne başlarken oldukça kararlı, özgüvenli hissedebilir, kim olduğumuzu, hayattan ne istediğimizi daha fazla sorgulayabiliriz. Potansiyellerimizi, yeteneklerimizi göstermek için harekete geçebiliriz. Sağlık sorunlarımızdan arınabiliriz. Konuşmalarımız ve yazışmalarımız oldukça ses getirebilir, etkileyici olabilir. Ay kapanan fazda ilerlerken, önemli başlangıçlar için güç topluyor olacağız. 

Büyük ve güzel bir sürece hazırlandığınızı siz de hissediyor musunuz?

CUMA: Güçlü, kararlı adımlar atabileceğimiz, destekler alabileceğimiz bir gündeyiz. Bugün disiplinli ve pratik hareket edebilir, zamanı çok iyi değerlendirebiliriz. Gelecek planları ve projeler üretebiliriz. İş yerimizde isteklerimizi açmak, evimizde kararlarımızı anlatmak için çok uygun bir gündeyiz. 

Bugünlerde durağan olmak, bedenimizin ve ruhumuzun dinlenmek istemesi normaldir. Akşam saatleri bize yavaşlamayı öğretebilir. Yoğun tepkiler ve fevri kararlardan kaçınmak, korkularla hareket etmemek yararımıza olacaktır. 

CUMARTESİ: Güneş Tutulması gününden merhaba!

23:27 saatinde 10 derece Boğa enerjisinde gerçekleşecek tutulmaya hazırlandığımız gün genelinde, içten içe değişecek kaderimizin ayak seslerini hissedebiliriz. Kendinizi değişime teslim ettiğinizde, getireceklerine hayret edeceksiniz. Direnmek, tutturmak, tutunmak yerine harekete geçin, tüm sarsıcı gelişmelerin ve ani gelişen olayların sizi yenilemek için olduğunu unutmayın. Değişim olmazsa, varoluştan bugüne her canlı yok olurdu. Muhteşem bir doğum enerjisindeyiz, kendimize doğru...

PAZAR: Aylardır beklediğim, yılın en şanslı günlerinden birindeyiz! 

Derin değişimler, özel başlangıçlar bugünden itibaren adım adım kendini gösteriyor olacak. Büyük aşklar, başarılar, iş birlikleri, yer değişimleri, iş değişimleri kapımızda... Toprak ve su elementi göklerde birleşirken, bu besleyici enerjiye kulak verin. Ay büyüyen faza geçtikçe, hafta içinde her şey aydınlığa kavuşmaya başlayacak. Yeter ki sakin, kararlı, adım adım ilerleyelim. Olumsuz ve negatif düşünce ve ortamlardan alanımızı koruyalım. Bizi yükselten kişilerle, kendi değerimizi yaşama, bizi iyi hissettireni seçme özgürlüğünde olduğumuzu unutmayalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder