22 Nisan 2022 Cuma

TUTULMALARA DOĞRU



Güneş tutulması sırasında gökyüzüde Ay (dişil) ve Güneş (eril) birleşir. Buradan bir tohum meydana gelir. Bu tohum, yeşerecek kadersel başlangıçların ilk adımıdır.

30 Nisan 2022 Güneş Tutulması, özel bir doğum enerjisini müjdeliyor! Burada ekeceğimiz tohumlar ancak; sabır, emek, çaba, ilham, yaratıcılık ve sevgi ile büyüyebilir. Aklımızdan bu süreçte hızla akan her bilgi, her görüşme ve konuşma, mucize açılımlarla bir ormana dönüşebilir. 

Korku, panik, kaygı, kriz, kuşku, bağımlılık ve dirençler, ait olduğumuz topraklardan bizi alıkoyabilir.

Sarsılan her denge, tekrar eden her deneyim, bize iyi geleni görüp seçmemiz içindir.

Gece yapayalnız ve ıssız bir gökyüzünde, yıldızlara baktığınızı hayal edin. İnsan temelinde tüm güvenlik alanlarını böyle oluşturmuştur. Yaşayabilmek için ekmiş, üretmiş, ev yapmış, giyecek dikmiş, çoğalmış, huzur ve konforunu yaratmış, maddi manevi güvenliğini sağlamıştır.

İşte yaşanan bu yılki tutulmalar, insanın ilk içgüdüleri ile alakalıdır. Artan hamilelikler, ev, ekonomi, besin ve üretime dair yaşadığımız her gündem; geleceğe güvenle bakmak ve alanımızı geliştirip iyileştirmek içindir.

Hayaller (dişil) eylemle (eril) birleşir, kararlı ve net adımlar (eril) sevgiden güç bularak (dişil) dengeye erişir. Hislerimiz değerli, benliğimiz yeterli hissettiğinde, ilişkilerimiz dengeli, evimiz bereketli, içimiz huzurlu olur. Kadının değerli, erkeğin yeterli hissettiği coğrafyalar, kaygı değil güven doludur. Esas güç sahip olmakta değil, ait hissetmenin bu özel dengesinde saklıdır. 

Gökyüzünde birleşen tüm gezegen dizilimleri, özel bir dengeyi ve büyük bir gücü bizlere veriyor. Tutulmayla birlikte hayatta kalıcı, güvenli ve huzurlu olmasını istediğin her alanda adımlarını at. Adımların sevgi, sabır ve özveri dolu olsun. Yolun aşk, bereket ve şans dolu olacak. Yeter ki yola çık! Hayır, köklerinden ayrılmıyorsun. Evine gidiyorsun.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder